eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sen benden önce başlamışsın mşde bulantısına. bu arada ilk muayeneni olmuşmuydun.

Hayır canım 13 gün sonra inşallah hem kalp atışlarını dinlemek için hemde keseyi görmek için
Sen ne zaman gideceksin canım?

Sevgili Mirage.

Benim iletişim problemim yok. Boş duaya amin denmiyor . Gamzear arkadaşla ilgili yorumum ne yazık ki gerçek çıktı. Ben boyle olsun istemedim ama bazı şeyleri bilip de yapmacık bir şekilde ah canım umut et bebegin olacak inan buna demek iki yuzluluk bana gore. Doktorların hemşirelerin soyledikleri ve okuduklarımdan edindigim tecrubeyle fikrimi soyledim arkadaş çok uzuldu neden anlıyamadım. Hastanede hemşireye sorsaydı da aynı cevabı alırdı. Ben gecen sefer sordugumda bana direk olarak adet gormek uzeresindir dendi.
Neyse burası dua forumu mu? İsteyen istedigini yapıyor ama fikir belirtmek yasak.

​Kokoçii canım sana yazdıklarımı okumadın mıı??

ben pazartesi gidicem, erken gibime geldi ama bakalım..

Yok yok kese görünür canım 5. haftayı geçtik çok şükür diğer hamileliğimde tam 5+0 da görmüştük keseyi
Benim doktorum ikisini bir yaptı hem keseyi hemde kalp atışını ayrı ayrı stres olmasın sana dedi:)

ozaman 2 hafta sonra kalp atışını duymaya da çağırır..

Cy
Benim de adetim olacakmış gibi terlemem başladı. Belimde agrıyor . Gerçi belimin agrısını 1 haftadır yattıgım yataga baglıyorum ama kısmet. Crinone jel aldıgımiçin buyuk ihtimal adet olmam. Gecen sefer jeli bıraktıktan 5 gun sonra adet olmuştum. Bazıları jel kullandıgı halde fayda etmedigini ve adet olduklarını soyluyor. Bakalım gorecgiz.

Bu arada transfer sonrası coraspin kullanan var mı?

kizlar lutfen cevaplayin catlatma ignesinden kac saat sonra opunuz oldu kac saat icinde olmasi gerekir cok uzgunum
sizin kac saat sonra oldu

Evet canım kalp atışı genelde 6 ile 7. haftada duyuluyor

inşallah bi kesinleşsin hala bi sorun olucak diye aklım gidiyor, bu arada merkezim kaç defa çağırır muayene bilmiyorum başka bi hastane bakmam lazım. hamilelikte burda devam edemem, hem çok pahalı muayene ücreti (120TL) hemde ssk anlaşmaları yok aşırı özel hastane yani.Doğum ücretini düşünemiyorum bile.gerçi şu anda ödediğim tutar haricinde birşey talep etmediler ama bundan sonra ederlermi blmiyorum.

Çok sevindim ve tebrik ederim Ebru. Umarım bebeklerine bir an once sağlıkla kavuşursun. İzninle bir şey sormak istiyorum. ilk degerin kaçıncı gun ve kaçtı? Ayrıca galiba 2 embriyo transfer edilmiş. FSH'ın kaç ve yaşın tabii ve son soru kaçıncı denemen.

Şimdiden teşekkürler :))

Ebru şimdi gorudm sen 21 yaşındaymışssın ve ilk denemenmiş.Tek embriyo konuyor yaşına ve denemene gore. nasıl oluyorda ikize hamilesin?

Son düzenleme:
kizlar lutfen cevaplayin catlatma ignesinden kac saat sonra opunuz oldu kac saat icinde olmasi gerekir cok uzgunum

pazartesi -22:30da vurundum çatlatma iğnesini çarşamba gün opuya girmemde 11 i buldu. 36 saat canım. hayırdır saatinimi kaçırdın iğnenin. msjımı düzeltim canım listeye baktım :)

Son düzenleme:

Canım şimdi muayeneye gideceksin ya haliyle muayene ücreti alırlar çünkü
Bu muayene tüp bebek paketine dahil değil.eğer pahalına geliyorsa şimdi git ama
Bir sonraki randevun için bütçene uygun doktor seçebilirsin doğuam kadar düzenli bir doktorun olsun
Çünkü bizim bebeklerimiz özel bebekler tedavi sonucu olduğu için doktorunuda iyi seç canım
Valla benim gitiiğim hastanede muayene ücreti 210 tl bende gebeliğim devam ederse giderim bir iki defa
Sonra bırakırım çünkü doğum 7 bin liraymış bunu da kaldırmaz bütçemiz

benim tam 36 saat sonra oldu..salı aksam 21/15 de vuruldum, perşembe sabah 9/15 de aldılar..

aynen canım. belki bikere daha ücretsiz muayene eder gbime geliyor, pakete dahil olabilir diye düşünüyorum ama pazartesi görcez bunda.haber veririm sanada..

aynen canım. belki bikere daha ücretsiz muayene eder gbime geliyor, pakete dahil olabilir diye düşünüyorum ama pazartesi görcez bunda.haber veririm sanada..

Tamam canım seninki Hisar hastanesiydi değil mi sen ist.deydin demi canım?

bende aksilik oldu doktor gelmedi ve 37. saatte oldu zaten iki yumurtam vardi aglamaktan aci cekiyorum artik
hemsire daha olgun olur diye yeselli etti aklinca emeklerim bosa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…