bende aksilik oldu doktor gelmedi ve 37. saatte oldu zaten iki yumurtam vardi aglamaktan aci cekiyorum artik
hemsire daha olgun olur diye yeselli etti aklinca emeklerim bosa gitti
Tamam canım seninki Hisar hastanesiydi değil mi sen ist.deydin demi canım?
evet canım hisar hast. istanbuldayım.
bende aksilik oldu doktor gelmedi ve 37. saatte oldu zaten iki yumurtam vardi aglamaktan aci cekiyorum artik
hemsire daha olgun olur diye yeselli etti aklinca emeklerim bosa gitti
Bana çok yakın o hastane canım memnun kaldın mı peki tavsiye edermisin?
benim tüp bebek merkezi eğer hamile kalınırsa ilk muayenede dahil demişti..belki sizinkilerde yapabilir..aynen canım. belki bikere daha ücretsiz muayene eder gbime geliyor, pakete dahil olabilir diye düşünüyorum ama pazartesi görcez bunda.haber veririm sanada..
canım gerçekten tavsiye ederim hem doktorumdan hem hemşirelerden çok memnun kaldım.
Kız mı olacak acepppSağlıklı olsunda kız erkek farketmez tabiii
Bakalım olmazsa o hastaneye transfer olabilirim
kizlar lutfen cevaplayin catlatma ignesinden kac saat sonra opunuz oldu kac saat icinde olmasi gerekir cok uzgunum
sizin kac saat sonra oldu
Kokociii canım nasılsın iyi misin kendine gelebildin mii
Senin doktorun Cem beydi demi ne açıklama yaptı peki?
benim tüp bebek merkezi eğer hamile kalınırsa ilk muayenede dahil demişti..belki sizinkilerde yapabilir..
​Kokoçii canım sana yazdıklarımı okumadın mıı??
işkence gibi ya :))
teşekkür ederim çok doğru bir saptama yapmışssın.ozellikle bana burası siyaset yeri değildir diyen arkadaşa cevap olarak bu yazının altına imzamı atıyorum.ben siyaset yapmadım. Devletin yanımızda olmadıgını soylemek siyaset degil. Çunku belki sizin için para sorun olmayabilir. çok paranız olabilir ama benim oyle degil. Benim tup bebege ayıracak param yok ve ne yazık ki devletim bana ve benim gibilere yardım yapmıyor başka ulkeler 6 hak verirken ya da sınırsız hak verirken. Bundan yakınmak siyaset yapmak degildir. Burası dua okuma forumu da degil ama maşallah bebek konusundan daha cok bu konu konuşuluyor ! Beni yargılarken biraz da öz eleştiri yapın. Siz istediginiz gibi yazın ben yazınca kustahlık oluyor. Sizi size ve Allah'a bırakıyorum paylaşımcı arkadaşlar.
Sevgili Mirage.
Benim iletişim problemim yok. Boş duaya amin denmiyor . Gamzear arkadaşla ilgili yorumum ne yazık ki gerçek çıktı. Ben boyle olsun istemedim ama bazı şeyleri bilip de yapmacık bir şekilde ah canım umut et bebegin olacak inan buna demek iki yuzluluk bana gore. Doktorların hemşirelerin soyledikleri ve okuduklarımdan edindigim tecrubeyle fikrimi soyledim arkadaş çok uzuldu neden anlıyamadım. Hastanede hemşireye sorsaydı da aynı cevabı alırdı. Ben gecen sefer sordugumda bana direk olarak adet gormek uzeresindir dendi.
Neyse burası dua forumu mu? İsteyen istedigini yapıyor ama fikir belirtmek yasak.
Cy
Benim de adetim olacakmış gibi terlemem başladı. Belimde agrıyor . Gerçi belimin agrısını 1 haftadır yattıgım yataga baglıyorum ama kısmet. Crinone jel aldıgımiçin buyuk ihtimal adet olmam. Gecen sefer jeli bıraktıktan 5 gun sonra adet olmuştum. Bazıları jel kullandıgı halde fayda etmedigini ve adet olduklarını soyluyor. Bakalım gorecgiz.
Bu arada transfer sonrası coraspin kullanan var mı?
Canim merhaba sen de bu crinon jel mi kuklaniyosun bu uzub kismi sonuna kadar itip derine mi sikiyosunuz ben yarisina kadar itip sikiyorum acaba yanlis mi
arkadaslar merhabalar herkese sik sik giremiyorum artik takip edemiyorum sayfalarda gunde 20yi geciyor okuyamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir pozitif sonuclari goruyorsunuzdur insallah.....
bugun doktora gittim cok sukur keseyide kalp atislarinida bebeklerimide gordum tahmin ettigim gibi ikizlere gebeyim insallah bu kez kucagima alabilirim saglikla...biri 6+5 digeri 6+4 gunlukmus ultrasona gore.....tup bebegi yapan doktorumu aradim oda cok sevindi ve 3 aylikken gel rahim agzina dikis atalim erken dogum olmamasi icin dedi cok korkuyorum ama hayirlisi bakalim
kızlar daha öncede burdan yazmıştım dertleşebildiğim sesini dumadığım yüzlerini görmediğim dostlarım nolur bana bu gece dua edin bugün opu oldum 6 yumoş toplandı.. yaşım 39 yarın haber verecekler nolur dualarınızda benide eksik etmeyin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?