eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bende aksilik oldu doktor gelmedi ve 37. saatte oldu zaten iki yumurtam vardi aglamaktan aci cekiyorum artik
hemsire daha olgun olur diye yeselli etti aklinca emeklerim bosa gitti

Aaa canım sen bunun için bu kadar göz yaşımı döktün
Benimde öyle oldu yarım saat bi gecikme oldu ve çok şükür hiçbirşeyde olmadı canım
Bi sıkıntı olmadı.Emeklerim boşa gitti diye düşünme asla üzlme canımm

bende aksilik oldu doktor gelmedi ve 37. saatte oldu zaten iki yumurtam vardi aglamaktan aci cekiyorum artik
hemsire daha olgun olur diye yeselli etti aklinca emeklerim bosa gitti

Niye emeklerin boşa gitti canım. Hiç folukul toplanamadı mı yoksa içi boş mu çıktı ?Benim de masaya yatıp toplamaya kadar sanırım 36 buçuk saat oldu sayılır.

boş çıktıysa da uzulme bir daha ki sefer de boş cıkacak anlamına gelmez.

Son düzenleme:
kizlar lutfen cevaplayin catlatma ignesinden kac saat sonra opunuz oldu kac saat icinde olmasi gerekir cok uzgunum
sizin kac saat sonra oldu

tatlım benim çatlatma iğnem 2 adet prengly idi hepsi karıştılarak yapıldı.. çarşamba günü akşam saat 10/00 yapıldı ve bu gün sabak saat 10 da opu oldu... ne oldu hayırdır neden sordun..

Kokociii canım nasılsın iyi misin kendine gelebildin mii
Senin doktorun Cem beydi demi ne açıklama yaptı peki?

canım benim dün resmen bunalımdaydım ( ama bugün daha iyiyim çok şükür...

dün hastaneden arayıp sonucu belirttiler ve Cem Bey saat 4'e kadar burada, sizinle görüşmek istiyor, bekliyoruz dediler...
o an tabi kötü oldum, daha sonra görüşürüz dedim kapadım...

bugünde saolsun Cem Bey kendi aradı, bugün daha iyi olduğumu ama dün çok üzüldüğümü söyledim...
dedim ki biliyorum şans, bu sefer nasip değilmiş...
çünkü bana transfere girerken en yüksek başarı oranını verdiğim hastalarımdansın ama buna rağmen şans %50 demişti, olmassa da üzülme tekrar deneriz demişti...
Bende ona elinizden geleni yaptığınızı biliyorum nasip değilmiş, 3 ay sonra tekrar deneriz dedim..

benim tüp bebek merkezi eğer hamile kalınırsa ilk muayenede dahil demişti..belki sizinkilerde yapabilir..

heralde bi iki kere muayene eder. ben tedaviye başlamadan önce görüşmeye gitmiştim adetken gel dedi ücretsiz muayene etti. tedaviye başladıktan çok sonra ücret aldılar hemen sıkıştırmadılar.

​Kokoçii canım sana yazdıklarımı okumadın mıı??

canım işler yoğun tam neti açıyorum cevap yazıcam biri geliyor ya da telefon çalıyor...(
şimdi cevap yazabildim canım, kusura bakma...

Ayrıca hepinize ilginiz, desteğiniz ve dualarınız için çoooooook teşekkür ediyorum arkadaşlar ...

arkadaşlar sizlerde birlikte olamasamda herakşam yazdıklarınınızı okuyorum .inanın dualarımın içinde sizlerde varsınız.allahım bebek isteyen kişilerin hepsinin kucaklarının doldursun.bayabır hamişlerimiz olmuş sizleri tebrik ediyorum allah gebelinizin devamını getirsin .negatif sonuç alanlara allahım sabırlar versin çok zor bir durum.benim bugun yumurta toplamam işlemim vardı bellı sayıda yumurta toplandı gerçi sayı onemlı degil kaliteli olsun 1 tane olsun allahım verecek olursa 1 taneyede verir.bugun merkezde 1 bey konusurken duydum eşinde 3 aydır yumurta oluşmadıgından tedaviyi sonlandırıyordular çok üzüldüm allahım dermansız dert vermesın sizlerde kendinize ve bebeklerinize iyi bakın allaha emanet olun.

tamam buraya kadar olan kısmına katılıyorum...

buradan sonrakine katılmıyorum. çünkü çoook hassas bir konu bizimkisi, duygular hassas, bir de hormon iğneleri vuruluyor daha da hassas hale geliniyor falan filan. benim de gerçekten hakkında umutlu olmadığım kişiler olabiliyor burada bazen. ama kalkıp da bunu söylemiyorum, olur olur da demiyorum. bu gibi durumlarda yorum yapmamayı tercih ediyorum. hiçbirşey söylememek daha iyi oluyor, boşa ümit vermektense. ama sen de kör gözüne gözüne diyip öyle davranma arkadaşım. dürüst olmak güzel birşey tabi. burada öyle olmuyor işte. hepimiz çok kırılganız. olumlu olmaya ihtiyacımız var. ben şahsen elimden geldiğince olumsuz örneklemeleri anlatmamayı tercih ediyorum. sen anlatmayı tercih ediyorsun, müdahale hakkım da yok zaten. sadece rica etme hakkım var.

ben coraspini öncesinde düşük yaşadığım için kullanıyorum. daha transfer aşamasına gelemedim ki bir türlü.

Canim merhaba sen de bu crinon jel mi kuklaniyosun bu uzub kismi sonuna kadar itip derine mi sikiyosunuz ben yarisina kadar itip sikiyorum acaba yanlis mi

bende crinon jele bu gün başlayacağım bu gün opu.. gerçekleşti ve sabah akşam dediler daha kullanmadım ilk akşam kullanacam kullananlar bilgi verirse iyi olur:)

Canım gözün aydın.. Ne kadar heyecanlı ve güzel bir duygudur İnşallah 9 ay sonunda sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın.. Aminnn...

insallah hersey yolunda gider guzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…