eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Nhn CANIM gecen aksam öyle demiyordun ama ne öldu hayirdir

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kızlarr geldim yatıyorum ama az önce çookk büyük bi salaklık yaptım hızla çömeldim unutup ve çokmoralim bozuldu lütfen acil yazın bişey olur mu???

sakın bunu kafaya takıp üzüntü yapma sakın bişiy olmazzz bebişin seninleeee dr bana dedi ki avrupada 15 dk dinlenip hastalar işe gidiyo bizde içlerie bi şüphe girmesin diye 2 saat yatırıyoz sonra normal hayat diyoruz diyo ağır bişiy kaldırma ıkınma kabız olma gerisi sorun değil inşallah sakın bunu takıntı etmeeee

Angel canım inşallah bu son üzüntün olur.. Bir dahaki tedavinde bebeğini kucağına alırsın inşallahhh

canım saol ama pek sanmıyorum.çünkü iki kez denedik ikisinde de kaliteli embriyo oluşmadı.grede 2 denildi 2 embriyo transfer edildi.geriye kalanlar devam edemedi dondurulmadı.burda gördüğüm kadarıyla herkes çok kaliteli embriyolarla pozitif sonuç almadı herhalde.bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse çok sewinirim.ben yine denerim sorun yok ama değişen bişey olacak mı?cesaretim kırıldı açıkçası

Allah'ın ismini zikretmek neden bazıları için bu kadar rahatsız edici yazık çok yazik

kızlaarr gerçekten bişey olmaz di mi?? yani avutmak için söylemediniz di mi yaa öyle üzüldüm ki zaten endometrium 8 mm biraz ince olduğu için tedirgin oldum

Angel CANIM çok çok üzüldüm senin adına
Ama yapacak bir şey yok bizler öyle acizizki
İnsallah öbür sefere olur arkadasım Rabbim saglık versin yeterki

kızlaarr gerçekten bişey olmaz di mi?? yani avutmak için söylemediniz di mi yaa öyle üzüldüm ki zaten endometrium 8 mm biraz ince olduğu için tedirgin oldum

CANIM benim sen hiç panikleme bir şey olmaz
Ben transferden sonra doğru wc ye koşmuştum beklemeden

Son düzenleme:
ya konuşmayayım kalp kırmayayım dedim kapanmıyo konu uzatmayın isteyen eder istemeyen etmezzz herkesin inancı kendine ben dua ediyorum ve edeceğimm kimse kimseye karışmasın size uymayan kısımları dikkate almayın okumayın bu kadar rahatsızsanız

insaalallh hayırlı sonucu alırsın canım

pazartesi -22:30da vurundum çatlatma iğnesini çarşamba gün opuya girmemde 11 i buldu. 36 saat canım. hayırdır saatinimi kaçırdın iğnenin. msjımı düzeltim canım listeye baktım :)

iğnenın degıl canım doktor gecıktı iğneyı 22 30da vuruldum doktor 11 30 da aldı ..
Canım 36 saat sonra oldu hayırdır senin öyle olmadı mı?:26:
37.saat canım
benim tam 36 saat sonra oldu..salı aksam 21/15 de vuruldum, perşembe sabah 9/15 de aldılar..
tesekkür ederım cevap verdıgınız için

Tam 36 saat sonra.
korkuyorum işte canım bır aksılık cıkacak dıye

allah razı olsun içimi cok rahatlattın

toplandı canım 3tane cıkmıs doktorun deıdgıne göre ama teselli edıyor dıye düşünüyorum

tatlım benim çatlatma iğnem 2 adet prengly idi hepsi karıştılarak yapıldı.. çarşamba günü akşam saat 10/00 yapıldı ve bu gün sabak saat 10 da opu oldu... ne oldu hayırdır neden sordun..
benım gec yapıldı da sorun ooacak dıye korkuyorum

evet kullandım cetrotıte sevındım ınsaalah oyle olur canım

benımde aynen oyle oldu canım

hamılesın canım ınsaalah saglıkla kucagına alırsın

:) hiç üzülme pamuk ipliği ile bağlı değil hamile olduğunu bilene kadar insanlar neler neler yapıyor düşmüyorda bu mu düşecek zaten ömrü varsa sen zıplasanda düşmezzz sadece dediğim gibi kabız olma kolunla bir yere uzanma bide stres yapma lütfen elini karnına koy içinden bebeğinle konuş ona herşey anlat :))) iyi gelecektir.

Allah'ın ismini zikretmek neden bazıları için bu kadar rahatsız edici yazık çok yazik

sana sonuna kadar katılıyorum canım.katılan katılır katılmayan düşüncelerini kendisine saklasın.işimize karışmasın kimse.

Asla umutsuz olma canım. 2. gün embiryosu transfer edilip de tutunan arkadaşlar var. 5. gün embiryosu konulup ; çok kaliteli denilip tutunamayanlar da var. Bence sen bir sakinleş. Moralini yükselt. Sonra doktorunla tedavinin neden olumsuz sonuçlandığı üzerine konuşursun. Gerekirse yaptırman gereken testler varsa onları yaptırırsın. Örneğin pıhtılaşma, bağışıklık, rahim filmi vs vs ... İçine sinmiyorsa merkezini değiştirebilirsin. Yani çareler tükenmez. Bize düşen sabrederek , ümit ederek bebeğimiz için mücadele etmek...

ben çok sistemliydim wallaa eşimde beni almak için geç kalınca 3 saat yattım :))
Oo nasıl sabrettin peki 3 saat
Ne yapayım icmisim 10 bardak suyu
Hele birde hemşire bastırıyor ya usG cihaziyla rahim iyice şey olsun diye
Orda dudağımı ısırdım zaten

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız sayfaları okumakla meşgüldüm neler neler okudum gözlerime inanamadım AED arkadaşım benim negatif almam konusu seni haklı çıkarttığı için bundan çok memnun görünüyorsun ve bu arada pozitif görenlerin çoğu da benimle aynı belirtilere (adet sancısı) sahiptiler ama Rabbim bana nasip etmedi demek zamanı değil daha bunu yazmak sana bişey kazandırmadı ama bana tekrar acımı hatırlattı ayrıca bi kuran kursu hocası olarak da dua mevzusu beni çok üzdü bu şekilde tartışılması ama ben bu konuda polemik yaratmayacağım angel arkadaşım sana da çok üzüldüm hayırlısı Rabbim en kısa zamanda bize de nasip eder inş.

İyi ki bi dua listesi yapalım dedik aman aman dillere düştü
Tamam yapmıyoruz artık bu ne ya ne kadar çekemez olmuş millet

ıyı aksamlar canım ben dunden bugune gıremedım hc valla suan sırf yarına dua edılecek bı arkadas varmı dua lıstesı noldu dıye bakım dedım zamanımda yok suan ama merak ettım cunku toplu halde edılen dualar daha cabuk olur herkes ıstedıgını desın benım fıkrımce devam edelım hem herkesı zorlamıyozkı ısteyen herkes okuyo katılmayan katılmasın bızım hepımızın ıstegı aynı dua etmek kadar normal bısey yok ınankı ben burdakı arkadaslara bıle dua ettıgım zaman o kadar mutlu oluyorumkı kımseyı takmayın bence

inşallah canım ewt yapcak bişey yok malesef.
Senin test gunün yarın degilmiydi CANIM yoksa sen mı erken yaptın
Medikal Park'tan aradılar mı
İnsallah o tedavilere ilaçlara gerek kalmadan doğal yoldan bebeğin gelsin sana
Olur mu olur CANIM Allah'ın hikmeti umut etmeye devam edelim

hersey kısmet canım hep hayırlısını ısteyelım uzulme demıycem cunku yasadıkarımız sıradan bısey degıl vardır bundada bı hayır dıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…