Arkadaşım öncelikle sana düşüncelerini paylaştığın için tes ederim ama böyle rahatsız edici bi dil kullanman beni rahatsız etti tabiki herkez burada istediği ve düşündüklerini uygun bir biçimde paylaşabilir ama uygun bi usluple olduğunu sürece paylaşabilir diye düşünüyorum ayrıca dua konusuna gelince evet başka bi sayfadada bunu ayarlayabilirz o konuda haklısın herkezin dini kendine
Herkez koyun kendi bacağından asılır canım kimseye bişileri ispatlamak zorunda deiliz evet bende senin bildiğin gibi biliorum onun için biz bu dua işini başka yerde ayarlayalım olurmu
çok teşekkür ederim kızlarr geldim yatıyorum ama az önce çookk büyük bi salaklık yaptım hızla çömeldim unutup ve çokmoralim bozuldu lütfen acil yazın bişey olur mu???
Angel canım inşallah bu son üzüntün olur.. Bir dahaki tedavinde bebeğini kucağına alırsın inşallahhh
Tubacığım ;
Transferin hayırlı olsun.. güzel haberlerini alacağız inşallah.. Merak etme.. Çömelmekle, koşmakla, merdiven çıkmakla, hoplamakla , zıplamakla bebişine hiçbirşey olmazStres yapma, moralini yüksek tut yeter..
sakın bunu kafaya takıp üzüntü yapma sakın bişiy olmazzz bebişin seninleeee dr bana dedi ki avrupada 15 dk dinlenip hastalar işe gidiyo bizde içlerie bi şüphe girmesin diye 2 saat yatırıyoz sonra normal hayat diyoruz diyo ağır bişiy kaldırma ıkınma kabız olma gerisi sorun değil inşallah sakın bunu takıntı etmeeee
kızlaarr gerçekten bişey olmaz di mi?? yani avutmak için söylemediniz di miyaa öyle üzüldüm ki zaten endometrium 8 mm biraz ince olduğu için tedirgin oldum
insaalallh hayırlı sonucu alırsın canımAllah yardımcın olsun canım. Benim de 9 yumurtam toplanmıştı. 6 'sı döllendi. Ve şu an durumları çok iyi.. Allah nazarlardan saklasınBen de yarın genetik test sonucumu alacağım. Sağlıklı bulunursa transfer olacak..... Dualarınızı bekliyorum.. Kader arkadaşlarımm.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
pazartesi -22:30da vurundum çatlatma iğnesini çarşamba gün opuya girmemde 11 i buldu. 36 saat canım. hayırdır saatinimi kaçırdın iğnenin. msjımı düzeltim canım listeye baktım :)
37.saat canımCanım 36 saat sonra oldu hayırdır senin öyle olmadı mı?:26:
tesekkür ederım cevap verdıgınız içinbenim tam 36 saat sonra oldu..salı aksam 21/15 de vuruldum, perşembe sabah 9/15 de aldılar..
korkuyorum işte canım bır aksılık cıkacak dıyeTam 36 saat sonra.
allah razı olsun içimi cok rahatlattınAaa canım sen bunun için bu kadar göz yaşımı döktün
Benimde öyle oldu yarım saat bi gecikme oldu ve çok şükür hiçbirşeyde olmadı canım
Bi sıkıntı olmadı.Emeklerim boşa gitti diye düşünme asla üzlme canımm
toplandı canım 3tane cıkmıs doktorun deıdgıne göre ama teselli edıyor dıye düşünüyorumNiye emeklerin boşa gitti canım. Hiç folukul toplanamadı mı yoksa içi boş mu çıktı ?Benim de masaya yatıp toplamaya kadar sanırım 36 buçuk saat oldu sayılır.
boş çıktıysa da uzulme bir daha ki sefer de boş cıkacak anlamına gelmez.
benım gec yapıldı da sorun ooacak dıye korkuyorumtatlım benim çatlatma iğnem 2 adet prengly idi hepsi karıştılarak yapıldı.. çarşamba günü akşam saat 10/00 yapıldı ve bu gün sabak saat 10 da opu oldu... ne oldu hayırdır neden sordun..
evet kullandım cetrotıte sevındım ınsaalah oyle olur canımhatırladığım kadaryla 37. yada 38. saatte benim opum yapıldı güzelim bak cetrotide kullandınmı sen eğer kullandıysan korkma o biraz daha geç çatlatıyo hemen çatlamasın diye vuruluyoruz o iğneyi üzülme tatlım allah büyük
benımde aynen oyle oldu canımnisacım benimde merkezden kaynaklı bi sıkıntı oldu bize 9da gel dediler ki gece 11.30 gibi yaptırdım iğneyi gittiğimde 5 hasta vardı her birimizin arası yarım saat mesafeli ilk bayan 11.30 gibi alındı bana 1 saat sonra sıra geldi yani 37.saat olması gerekiyo ama çıktığımda saat 1 gibiydi bunu hatırlıyorum korkma olurmu allah verecekse verir ol desin yeter
hamılesın canım ınsaalah saglıkla kucagına alırsınmerhaba kızlar yazdılarınızı okuyorum, bende paylaşmak istedim, bugün transferin 10. günü 2 gündür idrar testi yapıyor ve silikte olsa çift çizgi görüyordum, artık dayanamadım bugün kan tahlili yaptırdım değerim 289 çıktı:)) hamileyimmmmm:))) bişi sormak istiyorum iki gün öncesinden değerin yüksek olması ikiz olma ihtimalini doğurur mu???
darısı tüm isteyenlerin başına, allah hamişlerin de bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin..
kızlaarr gerçekten bişey olmaz di mi?? yani avutmak için söylemediniz di miyaa öyle üzüldüm ki zaten endometrium 8 mm biraz ince olduğu için tedirgin oldum
Allah'ın ismini zikretmek neden bazıları için bu kadar rahatsız edici yazık çok yazik
CANIM benim sen hiç panikleme bir şey olmaz
Ben transferden sonra doğru wc ye koşmuştum beklemeden
Angel CANIM çok çok üzüldüm senin adına
Ama yapacak bir şey yok bizler öyle acizizki
İnsallah öbür sefere olur arkadasım Rabbim saglık versin yeterki
canım saol ama pek sanmıyorum.çünkü iki kez denedik ikisinde de kaliteli embriyo oluşmadı.grede 2 denildi 2 embriyo transfer edildi.geriye kalanlar devam edemedi dondurulmadı.burda gördüğüm kadarıyla herkes çok kaliteli embriyolarla pozitif sonuç almadı herhalde.bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse çok sewinirim.ben yine denerim sorun yok ama değişen bişey olacak mı?cesaretim kırıldı açıkçası
Oo nasıl sabrettin peki 3 saatben çok sistemliydim wallaa eşimde beni almak için geç kalınca 3 saat yattım :))
İyi ki bi dua listesi yapalım dedik aman aman dillere düştü
Tamam yapmıyoruz artık bu ne ya ne kadar çekemez olmuş millet
ben çok sistemliydim wallaa eşimde beni almak için geç kalınca 3 saat yattım :))
Senin test gunün yarın degilmiydi CANIM yoksa sen mı erken yaptıninşallah canım ewt yapcak bişey yok malesef.
canım saol ama pek sanmıyorum.çünkü iki kez denedik ikisinde de kaliteli embriyo oluşmadı.grede 2 denildi 2 embriyo transfer edildi.geriye kalanlar devam edemedi dondurulmadı.burda gördüğüm kadarıyla herkes çok kaliteli embriyolarla pozitif sonuç almadı herhalde.bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse çok sewinirim.ben yine denerim sorun yok ama değişen bişey olacak mı?cesaretim kırıldı açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?