eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlarr eşim nasıl olsa transfer günü bi gün önceden belli oluyo die ş.dışına çıktı bugün arayınca gel diye bu arada 3 te değil 1de çağırdılar ben nie 3 yazdım bilmiyorum :)) neyse eşimin şirketten araba geldi ben gittim sıkıştım saat 1 de aldı doktorum endometrium 8 mm daha kalın olsa iyi olurdu ama 7 sınır dedi transferi yaptı ben dedim ki sürgü istemiyorum sondayla boşalttılar ben rahat rahat 14,30a kadar yattım eşimi aradım hala yolda bana istersen artık kalk dediler dedim eşim yok yolda tamam dediler yat ben bi kalktım elimi yüzümü yıkadım yatıyorum saat 3 oldu eşim yok ben bi başladım ağlamaya kendimi çok yalnız hissettim neyse bi yarım saat 45 dk ağladım nihayate kabullendim ama rezil oldum diye düşünüyorum neyse 16,15de dayanamadım kalktım bekleme salonunda oturdum ordaki çalışanlarla muhabbet ettik saat oldu 17,00 neyse eşim yaklaştım dedi kapıya çıktım 15 dk da öyle bekledim bi baktım çiçek yaptırmış :) geldi kendi evimize gittik dolaptakileri topladı eşim ben bekledim eltime geldik saat oldu 18,30 yemek yedik ben yattım saat 19,30 yani ben 3saat yattım 3 saat gezinmiş oldum bi de üstüne ani bi hareketle hızla çömeldim şimdi kös kös önemde ananas yatıyorumm (((

CANIM Allah razı olsun senden olmazsa bi topiuk acayım ben orada buluşuruz artik

Son düzenleme:

canım moralim bozuk değil ben bu sonuca bikaç gün önceden hazırlamıştım kendimi. bütün tetkiklerim yapıldı kromozom analizi dahil bişey çıkmadı herşey normal.eşimin ileri hareketinde sorun var ama bütün doktorlar bu değerlerle olur kendiliğinden dediler ama olmadı.eşim doktorla bugün konuşmuş.doktor neden embriyo kaynaklı tekrar denememiz gerektiğini söylemiş.her zaman bir umut hala var bakalım..

tatlım hem okudum hem güldüm.. Bazen erkekler böyle işte.. Transferin hayırlı olsun allahım tamamına erdirsinde güzel haberlerinide alalım .. Bu arada ananas için bi topikte sadece transfere kadar yenilmesi gerektiğini okumuştum transferden sonra rahime gevşeme yapıyormuş.. Her şeyin fazlası zararlı bence her gün ince bir dilim ye:))

ya saçmalama yaaaa kızıyorum bak ben daha yarın kocamı görcem transfer gününden beri ben de kıpırdamayayım diye beni yatırdılar elin memleketinde ağladım durdum yarın beni alcak inşallah stres yapmaaaaaa gez eğlen şimdi bana karışmasalar bütün gün sokakta gezerim Rabbim verecekse her türlü verir takma kafana diyorum bebeğini düşün onunla tanış konuşşş... :)

canım sen nerdesın hangı sehırdesın yanı ankarada bı doktor var kaan aydos dıye duydunmu bılmıyorum cok ıyı dıyolar urolojı uzmanı baska sehırlerden gelen hastalarıda varmıs bence netten bak bı maıl adresını bul maıl at cevap verır mutlaka degerlerınızı fılan yazıp sorarsın belkı sıze bı kur fılan onerır

canım nette yumurta kalitesini arttıran bir soğan kürü var eşin içinde keçi boynuzu be kuru inciri zeytinyaığna yatırıp bir gün içinde bekletip yedir.bunlar bitkisel ve güçlendirici yöntemler.bi daha ki tedavinize kadar deneyin

ben trabzondayım cnm kaan aydosu duydum ama kür vs çok kullandık vakit kaybettik bir faydasını göremedik.tekrar düşünürsem aklımda olsun.teşekkür ederim

ahhh ahhh canım hepsini denedim bir faydası olmadı.ama yine deniycem bidahakine belki fayda eder.

hadi gözün aydın cnm ..Allah bundan sonraki süreçte de yanında ve yardımcın olsunnn..tebrikler ... aman nazar değmesin :)

tatlım bozma moralini bizler için en önemli şey moral biliyorsun..Bizim problem de sperm azlığı bak ben dün eşimin 2 spermiogram sonucunu da mail attım kaan aydos a ve sağolsun dün gece bir de cevap yazmış.Kesinlikle kimseyi boş çevirmiyor çok iyi bi insan ..bence sende mail at iyi kötü uzaktan yakından elinden ne geliyorsa yapan birisi..Allah yardımcımız olsun..

Oo nasıl sabrettin peki 3 saat
Ne yapayım icmisim 10 bardak suyu
Hele birde hemşire bastırıyor ya usG cihaziyla rahim iyice şey olsun diye
Orda dudağımı ısırdım zaten

bi kez kalktım sonra ağlaya ağlaya yattımm :)

o da bişey mi bugün 7.gün ben hala yatıyom :)))))

ayy inanmıyorum yaaa kalk artık kalkkk... :))

saol tatlım amin canım... yaa ben şimdiden bi ananasın üçtebirini yemiştim ben hazirandaki tranferde hep transfer sonrası bol bol yiyin die okudum bunda zorlaya zorlaya kendimi üçtebirini yedim ve senin yazını okudum hergün bişideğişiyo yaa :)))

ayyy canım yaaa bak taktik şu : eşim bişey istiyomusun geliyorum dedi sence?? yeter artık gel dedim bibuket çiçekle geldi :)) çook teşekkürler canım allah kavuştursun

Son düzenleme:
ayy inanmıyorum yaaa kalk artık kalkkk... :))

canım sıkıyosa kalk bu 3. denemem ellerinden gelse altımı bağlıycaklar kalkmayayım diye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…