karnımın içinde geziyorr hafif ağrım var ama henüzz çok sıkıntılı değil arada sıkıştırması dışında :)))
melisten bi haber yokmu merak ettim yarın test yapıcak bacılarım allah yardımcınız olsun inş...
Hayır canım 13 gün sonra inşallah hem kalp atışlarını dinlemek için hemde keseyi görmek için
Sen ne zaman gideceksin canım?
ewt canım malesef negatif.inş.sizlerinki pozitif olur
canım benım merak etmıssınız. evet bugun kanda beta hcg yaptırdım sonucum sıfır.yanı negatıf. benımde olmadı malesef. ne dıyelım dıyecek fazla bırsey yok. hep hayırlısı olsun dıye dua etmıstım demekkı hayırlısı boyleymıs.daha zamanı gelmemıs. Rabbımın ol demesı lazım ki olsun. bızde hayırlı zamanı ve Rabbımın ol demesını beklıyoruz.
bırde arkadaslarım, benım ıkıncı denemem dondurulmuslarımla olcak.2. denemsini dondurlmuslarla tup yaptırmanın fıyatı ne kadar oluyor bılen var mı? surec nasıl oluyor yanı kac defa gıdılıyor hastaneye? benım dondurulmuslarım memorıal atasehırde oldugu ıcın ben yıne orada deneyecegım. bu hastaneyle ılgılı ayrıca bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım. farklı hastaneye gıdenlerde bılıyorsa sızlerınde paylasımlarınızı duymak benı sevındırecektır.
arkadaslıgınız ıcın, yurekten sevınc ve uzuntulerınız ıcın ve deneyımlerınızı paylasım bırbırımızı burada anladıgımız ıcın tesekkurler. sevgıler...
canım benım merak etmıssınız. evet bugun kanda beta hcg yaptırdım sonucum sıfır.yanı negatıf. benımde olmadı malesef. ne dıyelım dıyecek fazla bırsey yok. hep hayırlısı olsun dıye dua etmıstım demekkı hayırlısı boyleymıs.daha zamanı gelmemıs. Rabbımın ol demesı lazım ki olsun. bızde hayırlı zamanı ve Rabbımın ol demesını beklıyoruz.
bırde arkadaslarım, benım ıkıncı denemem dondurulmuslarımla olcak.2. denemsini dondurlmuslarla tup yaptırmanın fıyatı ne kadar oluyor bılen var mı? surec nasıl oluyor yanı kac defa gıdılıyor hastaneye? benım dondurulmuslarım memorıal atasehırde oldugu ıcın ben yıne orada deneyecegım. bu hastaneyle ılgılı ayrıca bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım. farklı hastaneye gıdenlerde bılıyorsa sızlerınde paylasımlarınızı duymak benı sevındırecektır.
arkadaslıgınız ıcın, yurekten sevınc ve uzuntulerınız ıcın ve deneyımlerınızı paylasım bırbırımızı burada anladıgımız ıcın tesekkurler. sevgıler...
canım öncelikle çok geçmiş olsun...Allah yardımcın olsun cnm....dondurulmuşta bir süreç yok ben çok çnce yaptırmıştım 5 yıl kadar önce.gün veriyorlar gidiyorsun ve transfer oluyor tedavi yok maliyeti de 3000 civarıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
benim bildiğim 9 dan büyük olmalı..benimki en son 14,5 du..doktor normal dedi ama üst sınırı bilmiyorum..inşallah tutunur bebeklerin sana:))kızlar bi de endometrium(rahimiç tabakası) kalınlığınız kaç mm di transfer gününde???
Nhn CANIM gecen aksam öyle demiyordun ama ne öldu hayirdir
[h=2]aysen79 için ayetel kürsi[/h] Aysen79 arkadaşımız için 313 ayetelkürsü listesi
Havinsu---------------------52------- ukundu
Biricik-----------------------52
nhntrkmn--------------------52
Aysen79---------------------52
Merve02---------------------53
Seminay84-------------------52
cumartesi aksam 22 ye kadar tamamlayalim insaAllah
geçmişi okumaktan gelemedım son sayfaya bıde netım de sıkıntı var galıba bugun çok yavaş ilerliyo herkese hayırlı gunnler ve hayırlı cumalar arkadaşlar bu guzel gunun hurmetıne Rabbım kendımızede bırbırımızede yaptıgımız duları kabul etsın inşallahh..yenı annelerı tekrar tebrık edıyrum negatif alanlarda lutfen uzulmeyın sabredın ınşallah bekledıgımz gun gelecek...
havın su ve hayal sagolun kızlar evet zaman cabuk gececek ama sabırsızlanıyrm işte napıyımm:)) bende dayanamayıp gunum gelmeden bakanlardan olurum emınım....
Test yaptıracak arkadaşlar iyi haberlerinizi alırız inşallah bugün Allah yardımcınız olsun.
Benim son 4 gün 9 EKim test tarihim içim boş aklım boş hiçbirşey hissedemiyorum
Sadece sonucu görmek istiyorum .
arkadaslar merhabalar herkese sik sik giremiyorum artik takip edemiyorum sayfalarda gunde 20yi geciyor okuyamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir pozitif sonuclari goruyorsunuzdur insallah.....
bugun doktora gittim cok sukur keseyide kalp atislarinida bebeklerimide gordum tahmin ettigim gibi ikizlere gebeyim insallah bu kez kucagima alabilirim saglikla...biri 6+5 digeri 6+4 gunlukmus ultrasona gore.....tup bebegi yapan doktorumu aradim oda cok sevindi ve 3 aylikken gel rahim agzina dikis atalim erken dogum olmamasi icin dedi cok korkuyorum ama hayirlisi bakalim
canım benim,, beni sormuşsun kaçırmışım ben, sayfalar öyle hızlı ilerliyorki..ben iyiyim bekliyoruz bakalım.. adet olacakmışım gibi belirtilerim var..Allah tan hayırlısı..aynı belirtiler olduğunu biliyorum buyüzden ümitle bekliyorum..sennde tedavin ertelendi biliyorum..Ama hakkında daha hayırlı olur böylesi inşallah..vücudun dinlenmiş olur kafan daha dinç olur..
topikten takip ettiğim kadarıyla dua listesi oluşturmuşsunuz ona iştirak ediyorsunuz..bizde başka bir topikte yapıyoruz bunu..üç kez felan yaptık..esma ül hüsnadan okuyoruz şimdilik..güzel bir sinerji oluşuyor..hatta kızlar sağolsunlar benim trasferim olacağı gün toplanıp bana ayetil kürsi okudular.Allah herkesten razı olsun..Allah sizinde dualarınızı kabu etsin yerine ulaştırsın inşallah.
canım benim inş bekleme sürecinin sonunda seninde güzel haberlerini alırız rabbim bebişlerinin sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin rabbim tüm isteyenlerin de seninde benimde kucağımıza sağlıklı sıhatli evlatlarla doldursun
angel5 malesef olmadı dostum yaaa kısmet bidahaki sefere.rabbinden geldi gelen, hoşgeldi sefa geldi............
canım benim ne yazsam boş biliyorum rabbim sabır versin yeniden tedavi için ayağa kalkacak güç versin rabbim tez zamanda sanada hayırlı evlatlar nasip etsin
kızlar daha öncede burdan yazmıştım dertleşebildiğim sesini dumadığım yüzlerini görmediğim dostlarım nolur bana bu gece dua edin bugün opu oldum 6 yumoş toplandı.. yaşım 39 yarın haber verecekler nolur dualarınızda benide eksik etmeyin.....
canım benim yumurtaların inş sağlıklı döllenir kaliteli embriyolar olurlar rabbim bu sefer seninde kucağını doldursun.
Allah yardımcın olsun canım. Benim de 9 yumurtam toplanmıştı. 6 'sı döllendi. Ve şu an durumları çok iyi.. Allah nazarlardan saklasınBen de yarın genetik test sonucumu alacağım. Sağlıklı bulunursa transfer olacak..... Dualarınızı bekliyorum.. Kader arkadaşlarımm.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
akasya canım inş yarın embriyolarının hepsi sağlıklı bulunur rabbim zahmetsiz rahmet vermezmiş inş sende zahmetlerinin karşılığını hayırlı sağlıklı evlatlar olarak alırsın canım
kizlar lutfen cevaplayin catlatma ignesinden kac saat sonra opunuz oldu kac saat icinde olmasi gerekir cok uzgunum
sizin kac saat sonra oldu
canım benim üzülme 1 2 saat gecikme bişey yapmaz canım inş toplanan yumurtalar sağlıklı döllenir
arkadaşlar sizlerde birlikte olamasamda herakşam yazdıklarınınızı okuyorum .inanın dualarımın içinde sizlerde varsınız.allahım bebek isteyen kişilerin hepsinin kucaklarının doldursun.bayabır hamişlerimiz olmuş sizleri tebrik ediyorum allah gebelinizin devamını getirsin .negatif sonuç alanlara allahım sabırlar versin çok zor bir durum.benim bugun yumurta toplamam işlemim vardı bellı sayıda yumurta toplandı gerçi sayı onemlı degil kaliteli olsun 1 tane olsun allahım verecek olursa 1 taneyede verir.bugun merkezde 1 bey konusurken duydum eşinde 3 aydır yumurta oluşmadıgından tedaviyi sonlandırıyordular çok üzüldüm allahım dermansız dert vermesın sizlerde kendinize ve bebeklerinize iyi bakın allaha emanet olun.
canım benim inş yumurtaların sağlıklı döllenir kaliteli embriyoların olur
merhaba kızlar yazdılarınızı okuyorum, bende paylaşmak istedim, bugün transferin 10. günü 2 gündür idrar testi yapıyor ve silikte olsa çift çizgi görüyordum, artık dayanamadım bugün kan tahlili yaptırdım değerim 289 çıktı:)) hamileyimmmmm:))) bişi sormak istiyorum iki gün öncesinden değerin yüksek olması ikiz olma ihtimalini doğurur mu???
darısı tüm isteyenlerin başına, allah hamişlerin de bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin..
canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin rabbim sağlıklı sıhatli bebişlerini kucağına aldığın günüde nasip etsin
inşş canımm bugün transfere gidiyorum benn.... aradı doktorum saat 3te transferim var dualarınızı eksik etmeyinnn
canım benim transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inş
canım benim üzme kendini ne olur...
bak bende dün negatif aldım, yıkıldım...
Ama Allah sabrını veriyor, bugün daha iyi hissediyorum kendimi...
kokoci canım benım demek benı merak ettın tesekkur ederım.sana ozel mesajdan yazmıstım ama gıtmemıs demekkı. ayrıca kutumun doldugunu bılmıyordum hemen sıldım sımdı. ben de ınsanım sonucta bugun ben de goz yaslarımı tutamadım.gercı senın sonucundan ve belırtılerımızın gecmesınden bende negatıfı az cok tahmın ettım bu yuzden dun aksam ıdrar testı yaptım uyumadan once. testte tek cızgı cıkınca anladım olmadıgını. tabı goz yaslarım bosaldı bırden. hemen buradan yazdım anlattım durumu. bazı arkadaslar sag olsun benı tesellı etmek ıcın bazı kısılerde ıdrarda cıkmadıgı halde kanda cıkar dedıler. oyle olmasını ınanın cok ıstedım yınede.bır umıt yaptırdım sabah testı ama sonuc aynı.
bır sure ara vermek ıstıyorum her ne kadar cok takmamıs gıbı yapsamda yoruyor bu surec. ne zaman baslarım bılmıyorum. kokocı sen ne zaman baslamayı dusunuyorsun?
bugun pozıtıf alan var mı? angel 5 demek sen de negatıf sonuc aldın. senınde hakkında hayırlısı olsun kader arkadasım. hepınıze burada oldugunuz ıcın tesekkur edıyorum.
gebelık takıplerını memorıal atasehırde yaptıran var mı? varsa kıme gıdıyorsunuz?memnunmusunuz?
sevgılerımle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?