inşallah canım ya. evet sanki yaşamımda yeni bir dönemin başlangıcıymış gibi. bebeğinin sana geldiği ana en ince detayıyla tanıklık ediyorsun. çok tuhaf birşey aslında. yarın öbür gün çocupa gösteririz fotoyu, bak burda daha embriyosun diye :)))))))) ay havinim ben de senin için çok istiyorum bebek sahibi olmanı. iyi insanlarız, Allah bizi boynu bükük bırakmaz inşallah. inşallah hayırlısını nasip eder. eli ayağa düzgün, herşeyiyle sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
uykum gelmedi çok ama yatmam lazım sabah erken kalkıcam. görüşürüz yarın inşallah canım. iyi geceler.
kızlar üçüzlerim geliyorrrrr
kızlar 3 bebişimde maşallah güzel büyümüş kalp atışlarını gördük duyamadık ama gördük yanıp sönen bi lamba gibiydi
7+4 olmuşuz 10 mm olmuş miniklerim ama doktorum yine üçüz gebeliğin risklerinden bahsetti biraz endişelendik tabi 2 hafta sonra çoğul gebelik üzerinde çalışan üniversitede bi prof. varmış ona gitmemi önerdi bide o baksın gelişim durumlarına ense kalınlıklarına bi baksın anormal bi durum varsa birini sonlandırmanızı önerebilir ama hepside sağlıklıysa devam edersiniz dedi
Rabbimden hayırlısını diliyorum o herşeyin en güzelini bilir
bebişlerime sağlıklı uzun ömürlü güzel yıllar nasip etsin inşallah herkese tabii
işte böyle kızlarrrrrr
ayrıca seminay çok tebrik ederim canım gözünaydınnnnnnnnnn
günaydın güzeller. çok mutlu ve huzurlu bir gün olsun inşallah hepimiz için...
havincim son yazdıklarına amin diyorum.
ayşegüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllll
efendim canım:))
kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM
EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME
walla havincim inan ki bende aynı durumdayım... kafayı bi taktım bu aralar anlatamam...bunca yıldır hiç bu kadar istememiştim.. bu kadar anne olmak istememiş bebeğin eksikliğini hissetmemiştim.. şimdi ise bununla yatıp kalkıyorum... zamanın bir an önce geçmesini istiyorum...işe gitmek istemiyorum... hiç bişeyden keyf almıyorum...önceden üzülmediğim şeylere üzülüyorum.. arkadaşlarımın doğum muhabbeti yada çocuk muhabbetleri gibi konular artık benim alınganlık konularım olmaya başladı kendimi tanıyamaz oldum...
havin doğrusunu istersen şu anda çok büyük bir heyecanım yok. garip bir sükunet içindeyim. kendi duygularımı da anlayamıyorum. bu ilkinde tutacağına inanmamak mı? sonunda tedaviye başlayabilmiş olduğuna inanamamak mı? bilemiyorum gerçekten. belki yumurta toplamaya falan geçildiği zaman başlayacak asıl heyecan. biraz da galiba sonrasında Allah korusun olumsuz olursa hayal kırıklığı büyük olmasın diye kendimi kaptırmamaya da çalışıyor olabilirim. ama kesinlikle negatif bir tutumda da değilim. yani depresif tavırda değilim. sanki başlamamış gibiyim.
kız dün sana bişeyler yazdım falan dedin sonra kayboldun. söylesene yaaa(8
kızlar hepinize hayılı ve mutlu bir gün diliyorum..bebişimolsun canım allahım hayırlı bir hamilelik geçirmeni dilerim hiç korkma 3 üde sağlıklı gelişecek allahın izni ile rabbim ol dedi ve 3 tane birden oldu rahat ol ve sev onları rabbim kucağına almayıda nasip etsin.. mirage senle beraber heyecen yapıyorum ne olacak kaç tane yumoş olacak diye artık burası bana haber kanalı gibi oldu:) şafak sakın eşini üzme o adam zaten çok yıkkın ona destek ol bu bebekler tek başımıza olmuyor olsaydı onlardan gizli yapardık demi:)) onlarda işin bilincinde ne ekerlerse onu biçecekler tatlım:)) ayşen artık bi görünüp yok oluyorsun yoğunsun sanırım ama kendini topla biraz çok fazla sitres yapma bebk konusunda arkadaşım iyi hazırlanmamız lazım:) asil_ sen nasıl oldun canım ağrın yoktur umarım kanaman varmı..?? havin çok pozitif birine benziyorsun ağzından her yorumunda bal damlıyor inş.. bebek tede pozitif sonuç alırsın :)) veeeee diğer şu anda isimlerini hatırlayamadığım kızlar hepinize allahtan sağlıklı günler diliyorum hepimiz aynı problemin test anahtarlarıyız.. burda hep beraber annemizle yada en yakın arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı konuşuyor ve rahatlıyoruz ne güzel bi dostluk kurduğumuzun farkındamısınız:)) aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz bol bebekle geliniz:))))))
canım ben de aynen senın gıbı boyle degısık bı halde tedavım olmustu bombostum hanı kendını fazla kaptıramamak gıbıydım ama ınan boylesı daha ıyıymıs pek dusunmedım yanı ya olmazsa naparım gıbı stres yapmadım unuttum bıle opu gunu cok heyecanlanmıstım opudan sonra da hıc agrım sızım olmadıgını gorunce o kadar rahatlamısıtm kı anlatamam tedavım bıttı gıbı gelmıstı, transferden sonra da evde bıraz sıkıldım ama o da bıttı cok sukur ınsallah senın de rahatca gecer, boyle hıssetmen daha ıyı olacaktır fazla takmamak bence...
bugün 9. gün.
biraz önce dayanamadım idrar testi yaptım. sonuç ne yazıkki negatif. silik çizgi dahi yok. umudum azaldı
sakın umudunu yitirme ... idrarda bi çok insanın çıkmıyor zaten şu cuma saatinde bol dua et.. hayırlısını iste :) olmaz diye bişey yok rabbim yeterki ( kün feyekün) desin anında olur yeterki biz hayırlı olanı istemesini bilelim tatlım sıkma canını ve umutsuzluğa düşme daha 3 günün var geç tutunmuşsa daha idrarda çıkması imkansız zaten..ben o testlere hiçmi hiç güvenmiyorum ben transferden sonra son 4 gün kala her gün yaptım ve arkadaşlar biliyor.. silik çıktı ve umutlanmıştım ama negatifmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?