eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

uykum gelmedi çok ama yatmam lazım sabah erken kalkıcam. görüşürüz yarın inşallah canım. iyi geceler.

canım herşey nasip nasipten ötesi yalan biz isteyip dua ediyoz rabbim halimizi görüyo eğer nasipte varsa rabbim banada nasip eder ama dediğim gibi nedense senden çok umutluyum sen bu topikte herkesi takip ettin daha çok tecrubeyle tedaviye başladın dinlenip kendini koruyanların benim gini aşşaki komşu yukarki komşu gezenlerin sonucunuda rabbim hepimizinde seninde kucağını doldursun sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar mevlam nasip etsin cümlemize

günaydın güzeller. çok mutlu ve huzurlu bir gün olsun inşallah hepimiz için...

havincim son yazdıklarına amin diyorum.

canım çok sevindim ne güzel yaaa 1 isterken 3 Rabbim çok büyük yeter ki isteyin diyor hayırlısıyla Rabbim üçünüde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME

hayırlı olsun canım cok sevındım kotu haber hıc gelmesın bu topıkten ınsallah saglıcakla kucagına alırısn bebısını...

ben de aynen senın gıbıydım bu duygular ıcerısındeydım ınsallah sen de en kısa zamanda hamıle olucaksın bu duygular yerını degısık bıseye bırakaak ınanamıyor ınsan bazen hala ınanamıyorum ben..dualarım hep senınle burdakı dıger arkadaslarımla ben de yavas yavas bebegımı ıcımde buyuturken bu zamanda hepınızın de teker teker ınsallah hamıle haberlerınızı alacagım ıcım rahatlayacak daha bır sevınecegım.....

canım ben de aynen senın gıbı boyle degısık bı halde tedavım olmustu bombostum hanı kendını fazla kaptıramamak gıbıydım ama ınan boylesı daha ıyıymıs pek dusunmedım yanı ya olmazsa naparım gıbı stres yapmadım unuttum bıle opu gunu cok heyecanlanmıstım opudan sonra da hıc agrım sızım olmadıgını gorunce o kadar rahatlamısıtm kı anlatamam tedavım bıttı gıbı gelmıstı, transferden sonra da evde bıraz sıkıldım ama o da bıttı cok sukur ınsallah senın de rahatca gecer, boyle hıssetmen daha ıyı olacaktır fazla takmamak bence...

kızlar hepinize hayılı ve mutlu bir gün diliyorum..bebişimolsun canım allahım hayırlı bir hamilelik geçirmeni dilerim hiç korkma 3 üde sağlıklı gelişecek allahın izni ile rabbim ol dedi ve 3 tane birden oldu rahat ol ve sev onları rabbim kucağına almayıda nasip etsin.. mirage senle beraber heyecen yapıyorum ne olacak kaç tane yumoş olacak diye artık burası bana haber kanalı gibi oldu:) şafak sakın eşini üzme o adam zaten çok yıkkın ona destek ol bu bebekler tek başımıza olmuyor olsaydı onlardan gizli yapardık demi:)) onlarda işin bilincinde ne ekerlerse onu biçecekler tatlım:)) ayşen artık bi görünüp yok oluyorsun yoğunsun sanırım ama kendini topla biraz çok fazla sitres yapma bebk konusunda arkadaşım iyi hazırlanmamız lazım:)hayal sen nasılsın tatlım... asil_ sen nasıl oldun canım ağrın yoktur umarım kanaman varmı..?? havin çok pozitif birine benziyorsun ağzından her yorumunda bal damlıyor inş.. bebek tede pozitif sonuç alırsın :)) veeeee diğer şu anda isimlerini hatırlayamadığım kızlar hepinize allahtan sağlıklı günler diliyorum hepimiz aynı problemin test anahtarlarıyız.. burda hep beraber annemizle yada en yakın arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı konuşuyor ve rahatlıyoruz ne güzel bi dostluk kurduğumuzun farkındamısınız:)) aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz bol bebekle geliniz:))))))

Son düzenleme:

ne o ayşegül veda konuşması gibi yayında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkür eder dercesine bir yazı olmuş :)))) teşekkür ederim iyi dileklerin için canım şaka bir yana da . yok ben onu üzmemek için zaten hep kendimi üzüyorum. sorun zaten onun da başkalarını üzmemek adına beni üzmesi. şu an aramızdaki sorun çocuk konusuyla ilgili değil o zaten yanımda olmasa ben bunların hiçbirine katlanamazdım. Ailesinin istekleriyle bizim mutluluğmuz arasında bir yerde kaldı ve ben çok üzülüyorum bu konuya. Net bir şekilde ben böyle mutluyum gelmek istemiyorum diyemiyor ve bu beni çok geriyor. Çok naif bir insandır eşim herkese karşı. Bu durumunu anlamadan ona baskı yapmalarını hazmedemiyorum. Ve bana göre bu taşınma sorunu kalkınca benim bebeğim hemen gelir saklanıyor diyor aranızdaki sorunları halledin önce diye.

inşallah hayalcim. sen benim bu topicdeki en büyük umut kaynağımsın. yaşımız aynı, sorunumuz aynı, senin de ilk denemendi. inşallah tedavimin sonunda da kaderimiz benzeşir. bebek sahibi olabilmenin bu kadar zor olabileceğini hiç hayal edemezdim. hiç zorluk çekmeden çocuk sahibi olanlar bu duyguyu hiç tanımıyorlar. bu düşünce bana çok tuhaf geliyor. acaba bu zorluk çocuklarımızı yetiştirirken diğer annelere nazaran bir fark oluşturacak mıdır bizde?..

bugün 9. gün.
biraz önce dayanamadım idrar testi yaptım. sonuç ne yazıkki negatif. silik çizgi dahi yok. umudum azaldı

bugün 9. gün.
biraz önce dayanamadım idrar testi yaptım. sonuç ne yazıkki negatif. silik çizgi dahi yok. umudum azaldı

sakın umudunu yitirme ... idrarda bi çok insanın çıkmıyor zaten şu cuma saatinde bol dua et.. hayırlısını iste :) olmaz diye bişey yok rabbim yeterki ( kün feyekün) desin anında olur yeterki biz hayırlı olanı istemesini bilelim tatlım sıkma canını ve umutsuzluğa düşme daha 3 günün var geç tutunmuşsa daha idrarda çıkması imkansız zaten..ben o testlere hiçmi hiç güvenmiyorum ben transferden sonra son 4 gün kala her gün yaptım ve arkadaşlar biliyor.. silik çıktı ve umutlanmıştım ama negatifmiş..

inşalalh öyledir erkendir veya yanılır test. o kadar umutla bekledikten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…