eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Cok uzun zaman oldu gelemedım kızlar yaa umarım herkes ıyıdır ben bugun baslıyorum tedavıye..merkezdeyım beklıyorum sıramın gelmesını bu defa pek hevesli degılım sankı bastırıyormuyum acaba(

canım rabbim yüzümüze bakar inşallah .hayırlısı olur inşallah.bende carşamba balcalıda laporoskopi yapılacak tıkalı tüplerim acılacak ,bende turan cetinin hastasıyım cok memnunum şeker gibi doktor ,herkese tavsiye ederi 4 senelik evliyim ve neden cocuğumun olmadığının teşisini koydu okadar doktordan sonra ,gidecek olanlara tavsiye ederim

Haklısın cnm. ama o kadar sıkılıyorum ki sanırım alıştım sizlere neler yaptığınızı merak ediyorum:)))))

sen bilirsin ama sonunda vicdan yapmaman için dedim... bende hiç ayrılmadım burdan ilk gün hariç diğer günler hep burdaydım kucağıma almadım sehpadan yazıştım ama şimdi diyorumki o kadar emek vermiştim 12 gün yatmıştım keşke bunada elimi sürmeseydim acaba mı diyorum((( geçmişte tüp bebeğin ilk yıllarında belki bilirsin cep. tel tv. her şey yasaktı.. ben yengemden biliyorum şimdi serbest diyorlar çok saçma artık radyasyon yokmu bu aletlerde... kim ne derse desin ben çok zararlı olduğunu düşünüyorum yinede sen bilirsin(((

Son düzenleme:

tekrar nerde başlıyrsun

Evet haklısın radyasyon tabiyki var. Bende olabildiğince uzağımda tutmaya çalışıyorum pc. Çok haraketli biriyim elimden geleni yapıyorum.Burda sizlerle zaman güzel geçiyor:)) Teşekürederim ilgine harika birisin:))

Canım benim iyiyim çok şükür. Evet kanamam var az çok ağrım sızımdavar ama olacak okalar napalım. Sen de iyisin de mi toparlandın inşallah? Hep diyorum bunlar son bekleyişlerimiz olsun inşallah

Canım benim iyiyim çok şükür. Evet kanamam var az çok ağrım sızımdavar ama olacak okalar napalım. Sen de iyisin de mi toparlandın inşallah? Hep diyorum bunlar son bekleyişlerimiz olsun inşallah

iyiyim canı gayet iyiyim hazırım aslında tekrarki tedavim için... ama bilemiyorum artık dr. ne karar verecek kaç gündür kontrole gidelim diyoruz hep bi bahane çıkıyor:)) inşalalh hayır olur:)

hayirli günler kizlar dün gece cook kötüydümm sag kasik tarafimda acayip batmalar agri olustudece saatt 3 basladi saat 6 gibi bitti bu gün de yatinca daha cok agriyo geriliyo gibi hissediyom ayata biraz dolasinca geciyo sizde kötümü iyimi bu gün 9.günümm rabbim hayirlisini nasip etsin cümlemize

Son düzenleme:
Hazırlamış olduğun listeye benide eklermisin? Yaş 30 smyrna tüp bebek 1 aşılama 1 tüp bebek kanal tıkanıklığı test tarihim 18 kasım

ekliyorum canım hemen. senin işin kolay olur bence. benim en yakın arkadaşım da tüpleri tıkalı olduğu için tüp bebek yapmıştı. ilkinde tuttu canım. şöyle düşün içerde buluşup gidecekleri yere gidemiyorlar. o yüzden yardımla yerlerine ulaştırılacaklar.

slm mirage tesekkür edrim unutmamisin benide eklemisin iki defa yazilmis dogru olan test günüm 14 kasim .

slm mirage tesekkür edrim unutmamisin benide eklemisin iki defa yazilmis dogru olan test günüm 14 kasim .

rica ederim canım. kesin kopyalarken ismi değiştirmeyi unutmuşumdur. 19 kasımda testi olan kimdi acaba? okuyorsa bir hatırlatıversin kendini bize :)

kızlar bu arada dediniz ya ssk ilaçları karşılıyor diye, benim verdiğim parayı geri alabilme şansım var mı? bir de nereden yapılıyor bu rapor alma işlemleri?

bence iyi. tutunma veya daha derinlere tutunma çabaları olarak yorumlamak istiyorum. içime doğuyor seminay gibi senin kide pozitif olacak sanki.

kızlar hepinize hayırlı cumalar... meliscimm bebeklerinin 3ününde sağlıklı olmasına çok sevindim.. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.... Ayşegül cüm valla kaybolmuyorum aslında çok yoğun bir iş temposuyla çalışıyorum... yönetici olmak çok zor ( kaç tane insanın derdiyle uğraşıyorsun...bu aralar biraz yoğunum... bir onbeş gün daha böyle gider sonra rahatlarım.. iki ay burda olmayınca işler birikmiş sorunlar birikmiş ... herkes seni beklemiş.... (( çalışınca kendi derdime ayırcak vakit olmuyo ki.. ama içimde fırtınalar kopuyo... dün gene leke leke kanamam devam etti... ne zaman kesecek ben ne zaman yeniden adet olucam düzene girecem off offf...

ben söyledim tatlımçok yüksek ödemişsin heyecanla sanırım bu ilaçları rapora çevirmemişsin.. dr reçeteyi yazar tahlil sonuçlarınla felan araştırma hastanelerinden birinin jinekoloji bölümüne git raporlarını ve ilaçlarını göster hemen yazarlar.. ama eczane ile konuş önce.. almış ya parayı artık kabul etmeyebilir..

bence iyi. tutunma veya daha derinlere tutunma çabaları olarak yorumlamak istiyorum. içime doğuyor seminay gibi senin kide pozitif olacak sanki.

insallah canim insallah bastan belli hic bir belirti olmadi hic zorlanmadiyydim bir agridi tam agridi insallah canim sende allahin izniyle hamile kalirsi insallah test gününede az kaldi 13 kasimda da deyilmi sende süpriz yapip erken test yapmayi düsünüyonmu sakin idrar testine güveme galiba yapmsinn sakin moralini bazmaa allah yardimcimiz olsun sen sonrada ben seminay baslatti insallah arkasi gelir hayirlisiylaa.....

canım benim.. üzme o tatlı canını vüdut metopolizmamız tamemen değişti ilaçlar ve sitres yüzünden bunu biliyoruz acele etme düzelecek elbet ve yeniden tedavi ve yeni heyecanlar yaşayacağız diğer arkadaşlar gibi kendimizde yine belirtiler arayacağız:)) anlıyorum senin iş temponu bundan 7 ay öncesine kadar aynı yempoda çalışıyorsum bende yönetici idim işimi bıraktım istifa ettim:) bebek tedavisi için bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler:))

afrass:))) evet yaa bencede belirtiden öte bişey bu seninki yerleşiyor annesine bırak ağrısın sevin bence mutlu ol bu ay bbek ayı pozitif ayı hadi kızlar teker teker gelin güzel haberlele:)) biz geçen ay çorap söküğü gibi negatif yaydık buraya bu ay sizin ayınız:)))

mirage sen beni ekleşmiş miydin listeye bakıyorum herkes listeye ekletiyor kendin :)) 4 aşılama 1 tüp bebek yumurta çok sperm çok ama bebek yok :))) yani sebepsiz infertilite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…