afrass:))) evet yaa bencede belirtiden öte bişey bu seninki yerleşiyor annesine bırak ağrısın sevin bence mutlu ol bu ay bbek ayı pozitif ayı hadi kızlar teker teker gelin güzel haberlele:)) biz geçen ay çorap söküğü gibi negatif yaydık buraya bu ay sizin ayınız:)))
kızlar hepinize hayırlı cumalar... meliscimm bebeklerinin 3ününde sağlıklı olmasına çok sevindim.. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.... Ayşegül cüm valla kaybolmuyorum aslında çok yoğun bir iş temposuyla çalışıyorum... yönetici olmak çok zor( kaç tane insanın derdiyle uğraşıyorsun...bu aralar biraz yoğunum... bir onbeş gün daha böyle gider sonra rahatlarım.. iki ay burda olmayınca işler birikmiş sorunlar birikmiş ... herkes seni beklemiş.... (( çalışınca kendi derdime ayırcak vakit olmuyo ki.. ama içimde fırtınalar kopuyo... dün gene leke leke kanamam devam etti... ne zaman kesecek ben ne zaman yeniden adet olucam düzene girecem off offf...
mirage sen beni ekleşmiş miydin listeye bakıyorum herkes listeye ekletiyor kendin :)) 4 aşılama 1 tüp bebek yumurta çok sperm çok ama bebek yok :))) yani sebepsiz infertilite
ekliyorum canım hemen. senin işin kolay olur bence. benim en yakın arkadaşım da tüpleri tıkalı olduğu için tüp bebek yapmıştı. ilkinde tuttu canım. şöyle düşün içerde buluşup gidecekleri yere gidemiyorlar. o yüzden yardımla yerlerine ulaştırılacaklar.
rica ederim canım. kesin kopyalarken ismi değiştirmeyi unutmuşumdur. 19 kasımda testi olan kimdi acaba? okuyorsa bir hatırlatıversin kendini bize :)
kızlar bu arada dediniz ya ssk ilaçları karşılıyor diye, benim verdiğim parayı geri alabilme şansım var mı? bir de nereden yapılıyor bu rapor alma işlemleri?
aaa öyle kolay değiiil :)) ilk başta ilk sayfaya gidicen. ne bilgi vermek gerekiomuş görcen, sonra hepsini bana sölilycen, ben de ekliycem :)))
aaa öyle kolay değiiil :)) ilk başta ilk sayfaya gidicen. ne bilgi vermek gerekiomuş görcen, sonra hepsini bana sölilycen, ben de ekliycem :)))
Kızlar ben yeğenimi görücem birkaç saat sonra ilk defa. daha 1,5 aylık görememiştim. Kızkardeşimin bebeği. bana çooook dua edin anladınız siz)
bugün 9. gün.
biraz önce dayanamadım idrar testi yaptım. sonuç ne yazıkki negatif. silik çizgi dahi yok. umudum azaldı
doğum k.hapım bittiii..2-3 güne regl olurum dimi..ilk defa kullandım da ben bilmiyorum oyüzden..
doğum k.hapım bittiii..2-3 güne regl olurum dimi..ilk defa kullandım da ben bilmiyorum oyüzden..
kızlar hepinize hayılı ve mutlu bir gün diliyorum..bebişimolsun canım allahım hayırlı bir hamilelik geçirmeni dilerim hiç korkma 3 üde sağlıklı gelişecek allahın izni ile rabbim ol dedi ve 3 tane birden oldu rahat ol ve sev onları rabbim kucağına almayıda nasip etsin.. mirage senle beraber heyecen yapıyorum ne olacak kaç tane yumoş olacak diye artık burası bana haber kanalı gibi oldu:) şafak sakın eşini üzme o adam zaten çok yıkkın ona destek ol bu bebekler tek başımıza olmuyor olsaydı onlardan gizli yapardık demi:)) onlarda işin bilincinde ne ekerlerse onu biçecekler tatlım:)) ayşen artık bi görünüp yok oluyorsun yoğunsun sanırım ama kendini topla biraz çok fazla sitres yapma bebk konusunda arkadaşım iyi hazırlanmamız lazım:)hayal sen nasılsın tatlım... asil_ sen nasıl oldun canım ağrın yoktur umarım kanaman varmı..?? havin çok pozitif birine benziyorsun ağzından her yorumunda bal damlıyor inş.. bebek tede pozitif sonuç alırsın :)) veeeee diğer şu anda isimlerini hatırlayamadığım kızlar hepinize allahtan sağlıklı günler diliyorum hepimiz aynı problemin test anahtarlarıyız.. burda hep beraber annemizle yada en yakın arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı konuşuyor ve rahatlıyoruz ne güzel bi dostluk kurduğumuzun farkındamısınız:)) aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz bol bebekle geliniz:))))))
bugün 9. gün.
biraz önce dayanamadım idrar testi yaptım. sonuç ne yazıkki negatif. silik çizgi dahi yok. umudum azaldı
hayirli günler kizlar dün gece cook kötüydümm sag kasik tarafimda acayip batmalar agri olustudece saatt 3 basladi saat 6 gibi bitti bu gün de yatinca daha cok agriyo geriliyo gibi hissediyom ayata biraz dolasinca geciyo sizde kötümü iyimi bu gün 9.günümm rabbim hayirlisini nasip etsin cümlemize
kızlar hayırlı cumalar biraz geç oldu ama.bugün bol bol dua etmeli içimden sürekli ediyorum mübarek vakte denk gelir kabul olur diye.burda olan olmayan bizler gibi imtihanı bebek olan tüm herkeze Allahım nasip etsin inşallah sağlıklı evlatlar.
Kızlar ben yeğenimi görücem birkaç saat sonra ilk defa. daha 1,5 aylık görememiştim. Kızkardeşimin bebeği. bana çooook dua edin anladınız siz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?