eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

insallahh aysegüll insalahh allahin izniyle arkasida gelecekk insallahh..........

canim seni o kadar iyi anliyomki bzde bu tedaviyee coookk zor basladikk her hafta dokrora gidiyodumm troid yüzünden biz istesekte tüb bebek yapmiyolardi troid hic dengeye gelmedi kan vermekten kolu cürümüs gibi oldu ve son gitimizde doktora yine suratima bakarak ben yine olmadi diyecekti o kadar dolmusutumki doktoru sabirsizlikla bekliyodum tamam dedi iyi dedi ayy orda o kadr sevicten bagirmistimki doktor cok sasirdi sonucta yabancilar cocuk sevgisini bilmiorlarr di arkasída stresle basladik sonra kendime zarar vermistim bu beklme süresinde sakin üzülme gec olsun güc olmasin rabbimde senin mükafatini ikizlerini kucagina alarak verecektirr insallhh hakkimizda hayirlisisi.....

Son düzenleme:
mirage sen beni ekleşmiş miydin listeye bakıyorum herkes listeye ekletiyor kendin :)) 4 aşılama 1 tüp bebek yumurta çok sperm çok ama bebek yok :))) yani sebepsiz infertilite

aaa öyle kolay değiiil :)) ilk başta ilk sayfaya gidicen. ne bilgi vermek gerekiomuş görcen, sonra hepsini bana sölilycen, ben de ekliycem :)))

Amin inşallah teşekürederim:)

kızlar hayırlı cumalar biraz geç oldu ama.bugün bol bol dua etmeli içimden sürekli ediyorum mübarek vakte denk gelir kabul olur diye.burda olan olmayan bizler gibi imtihanı bebek olan tüm herkeze Allahım nasip etsin inşallah sağlıklı evlatlar.

miragecim cnm..bnm raporlu olucak ama önce bir araştırma hastanesinden raporunu çıkartıp sonra ilaçları alıcaktın..sen direk özelemi gittin..2-3 kere kan alıyorlar..smear ,adet sonrası 21.gün kontrolü ve adetli kontrol yapılıyor..sonra dosyan heyete giriyor.heyet raporu çıkınca tedavine orada da istediğin herhangi bir özel merkezde de yapabilirdin.ve yüzdesini öderdin ilaçların cnm..

Kızlar ben yeğenimi görücem birkaç saat sonra ilk defa. daha 1,5 aylık görememiştim. Kızkardeşimin bebeği. bana çooook dua edin anladınız siz )

Kızlar ben yeğenimi görücem birkaç saat sonra ilk defa. daha 1,5 aylık görememiştim. Kızkardeşimin bebeği. bana çooook dua edin anladınız siz )

safak rabbim sana sabir versin insan ailesinin yaninda iyi oluyorda eve gelince biraz kötü oluyo bide ben cok alingan olmustum eve geldigimdede cok agladiydim kendimi toparaladim ama kardesimle benim kardesim arkadaim n ebiliyom herseymdi ne oldu oraya gittim geldim kardesimle arama mesafa koydum bu durum olmasini istemezdim ama kalbimden öyle geciyor yada simdi kendime stres yaopacak seylerden uzak tutugum icindir rabbimde insallah bir gün bizlerede nasip ederr aminnn...

kizlar esra eroldo baba ogul cikti ayy rabbim evladinda hayirlisii versin babasina agzina alamayacak hakaretler ediyo bir insan tamaam ne kadarda kötü olsada insan bu kadar eágir konusurmu rabbim bizlere hayirli evlatlar nasip etsinnn insan rabbim kimseyi evladiynan sinamasinn aminnn....

canım önce tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle sonuçlanır...
ama şöyle bi durum var aslında ben bu kez odaklanmış değilim ve itiraf etmek zor emekten çabadan sonra ama istemediğimi hissediyorum bi anlık hevesmiydi bebek isteğin denecek diye söyleyemiyorum ama belki savunma mekanizmasıdır ne oldu bana bilmiyorum artık çocuk diye ölüp bitmiyorum hatta istemiyorum bile denebilecek durumdayım hazır değilim gibi geliyo daha erken gibi geliyo olsada olur olmasada gibi geliyo ama bi yola girdim dönemiyorum doktorum çok ısrar etti 3.ye başladım belki yoruldum çok sıkıntı çektim ondan ama durum bu... yani odak noktam değil aslında

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı güzel bir akşam diliyorum

ayşegül canım güzel düşüncene teşekkürler inş bende bu topikteki herkeste tedavilerinden pozitif alır rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin rabbim daha fazla aratıp sınamasın bizleri inş

bugün 9. gün.
biraz önce dayanamadım idrar testi yaptım. sonuç ne yazıkki negatif. silik çizgi dahi yok. umudum azaldı

türk3458 canım daha erken çıkmaz idrarda idrar testine bakıpta moralini bozma inş test gününde pozitif olacak sonucun sende hamile kervanına katılacaksın rabbimin izniyle

afras canım ben sana hep demiyormuyum senin bebişler sessiz ve derinden tutunuyolar sana diye bak akşam yoklamışlar seni rabbimin izniyle bebişlerin sana dahada sıkı tutunmak için kasıklarında batma oldu rabbim bu sefer inş sanada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verecek canım

ayşe amin diyorum bu yorumuna tek muradımız o yola çıkış sebebimiz evimizdeki sessizliği bozacak neşe rabbim tüm isteyen bu yolda emek harcayan herkesinde bizimde kucağımızı tez zamanda doldursun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inş

şafak canım bugün yeğenine bakıp dua et rabbim sen bize katından temiz hayırlı evlatlar bizede nasip et diye

zordur biliyorum bebekten konuşulacak dönüp herkes sanada soracak senin yokmu yok dediğinde herkes senin derdini bilmez konuşup dururlar rabbim insanımıza anlama idraki versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…