• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım hayır hayır.
cuma günü kan vermiştim. erken diye pek umudum yoktu. Seminayı görünce hemen koştum.

veeeee

9. gün değerim 70.7 HİMLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

şimdi ikinci kanı verdim. inşallah değerler katlamıştır.

sanırm 12. gün 170-180 falan çıkmalı değer

cnm tebrik ederim.... böyle ard arda güzel haberler duymak ne güzel.. :)))darısı yuks ve afrasın da başına inşallah...

benim??? senin????şapşim benim darısı bize de deseneeee

:))) canım benim ben transfer yapanlar için demek istedim... sende al bebeişleri... bu topikin başkanı olarak seni ayrıca tebrik edicez tatlım.... Allahım utandırmasın .... İNŞALLAHHHH sorunsuz biçimde tedavini tamamlarsın cnm bu arada ilk dr kontrolün hangi gündü..

:))) canım benim ben transfer yapanlar için demek istedim... sende al bebeişleri... bu topikin başkanı olarak seni ayrıca tebrik edicez tatlım.... Allahım utandırmasın .... İNŞALLAHHHH sorunsuz biçimde tedavini tamamlarsın cnm bu arada ilk dr kontrolün hangi gündü..

biraz sonra çıkıcam şekerim. 11:15de randevum. bi de bi halt ettim dün karnıbahar yedim dün akşam, hay yemez olaydım. gaz yaptı, göbeğim şişti :)) neyse yavaş yavaş iniyor. yediklerime çok dikkat ediyorum ki kilo almayayım tedavi sürecinde. zaten normal kilomun 7 kilo üstündeyim şu an :)

o zaman benim de başıma:)

canım hayır hayır.
cuma günü kan vermiştim. erken diye pek umudum yoktu. Seminayı görünce hemen koştum.

veeeee

9. gün değerim 70.7 HİMLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

tebrikler cnm çok sevindim. devamının gelmesi dileğimle...

ekledim canım. yaşını da söyleyebilir misin?

kızlar listede ismini yazmadığım, bilgilerini yazdığım kişi kim? hala ortaya çıkmadı mı? nasıl becerdim onu yapmayı da bilmi,yorum yani :) herşeyini yazmışım ismini yazmamışım. bir baksanıza kimin bilgileri onlar. test tarihi bekleyenler arasında biri.

güzelim yaşım 29

günaydın kızlar nasılsınız bi kaç gündür işe gitmiyorum sabahları takip edebiliyorum sizi turk canım tebrik ederim darısı bekleyen herkesin başına inş. mirage canım kontrole gideceksin herhalde hadi güzel haberlerle gel inş.

iyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim. allah benim gibi bekleyen isteyen herkese versin.
ikinci test için kan verdim şimdi saat 2 yi bekleyeceğiz. inşallah değer katlamıştırda rahatlarız. sonra merkezi arayacağım onlarda duymayı hak etti değil mi:)

naber canım neden işe gitmiyorsun ben de gitmedim karnım çok ağrıyor adet oldum ama öyle böyle değil. öğleden sonra bir doktora gidicem.böyle ağrılı olmazdım.

iyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim. allah benim gibi bekleyen isteyen herkese versin.
ikinci test için kan verdim şimdi saat 2 yi bekleyeceğiz. inşallah değer katlamıştırda rahatlarız. sonra merkezi arayacağım onlarda duymayı hak etti değil mi:)

tebrik ederim hemşerim :))) çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ben haftasonu yeğenimleydim kardeşimin çocuğnu kucağıma almak bile o kadar güzeldi ki kendi çocuğum olsa kimbilir ne kadar güzel birşey olur. bizleri unutma canım dualarında inş.

canım hayır hayır.

veeeee

Çok sevindim İnşallah değerin yüksek çıkar arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok heycanlandım arkadaşım Benimde günlerim yaklaştı umarım bende güzel haberler veririm sizlere:))) tebrikederim.

Back
X