listede benimkini ham,ile diye değiştirebilirsinhehehe
harikasın turk!!!! tebrik ederim canımmmm. darısı bana. duat et kız benim için de :))))))))))))) ay çok sevindim aferin sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listede benimkini ham,ile diye değiştirebilirsinhehehe
canım hayır hayır.
cuma günü kan vermiştim. erken diye pek umudum yoktu. Seminayı görünce hemen koştum.
veeeee
9. gün değerim 70.7 HİMLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
şimdi ikinci kanı verdim. inşallah değerler katlamıştır.
sanırm 12. gün 170-180 falan çıkmalı değer
cnm tebrik ederim.... böyle ard arda güzel haberler duymak ne güzel.. :)))darısı yuks ve afrasın da başına inşallah...
benim??? senin????şapşim benim darısı bize de deseneeee
:))) canım benim ben transfer yapanlar için demek istedim... sende al bebeişleri... bu topikin başkanı olarak seni ayrıca tebrik edicez tatlım.... Allahım utandırmasın .... İNŞALLAHHHH sorunsuz biçimde tedavini tamamlarsın cnm bu arada ilk dr kontrolün hangi gündü..
:))) canım benim ben transfer yapanlar için demek istedim... sende al bebeişleri... bu topikin başkanı olarak seni ayrıca tebrik edicez tatlım.... Allahım utandırmasın .... İNŞALLAHHHH sorunsuz biçimde tedavini tamamlarsın cnm bu arada ilk dr kontrolün hangi gündü..
canım hayır hayır.
cuma günü kan vermiştim. erken diye pek umudum yoktu. Seminayı görünce hemen koştum.
veeeee
ekledim canım. yaşını da söyleyebilir misin?
kızlar listede ismini yazmadığım, bilgilerini yazdığım kişi kim? hala ortaya çıkmadı mı? nasıl becerdim onu yapmayı da bilmi,yorum yani :) herşeyini yazmışım ismini yazmamışım. bir baksanıza kimin bilgileri onlar. test tarihi bekleyenler arasında biri.
kızlar beni merkezden aradılar.dün yumurtalrım toplanmıştı bilgi verdiler
o zaman benim de başıma:)
iyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim. allah benim gibi bekleyen isteyen herkese versin.
ikinci test için kan verdim şimdi saat 2 yi bekleyeceğiz. inşallah değer katlamıştırda rahatlarız. sonra merkezi arayacağım onlarda duymayı hak etti değil mi:)
canım hayır hayır.
veeeee