- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
evet supergirl hissettim kendimi:ilerleyen haftalar olursa karından bakabilirler cnm ama benim dr. 5 haftalıkken alttan bakmıştı.. yapacak bişey yok...
ilk kez olacağı için utanma sıkılma olabilir ama inan acıma hissi kesinlikle yok... korkma sakın....
Merhaba arkadaşlar,ben de hayırlısıyla Eylül annesi olacağım. Sat 1 aralık,ayın 26 sında idrarla 28inde kan testiyle öğrendim hamileliğimi :)
kızlar ben de eylül annesi olucam inşallahh :) göğüs ağrısı ve uyku halinden başka pek de şikayetim yok he bi de sık tuvalete çıkma :) bu hafta içinde dr.a gidicem inşallah kese gözükür ...
değerin iyiymiş canım ben bi kere baktırdım 96 ydı sonra bi daha baktırmadım umarım artıyordur. KAsık ağrım benim de oluyo arada. idrara çok çıkmıyorum eskiye göre çok ama o kadar da sık değil. Şişkinlik konusuna gelince geçen hafta dümdüz bir karnım vardı ama bu hafta şişkinlik var rahatsız edici değil ama giydiğim kıyafetlerimden farkediyorum.
2 kere muayene oldum öyle biliyorum da işte yine de ......
Senin bat 12 si miydi 14 ü müydü canım merak ettim ne durumdasın*
cnm 12siydi... 11 inde de regl oldum
bugün nasılsınız.belki inanmazsınız benim bulantılarım geçti. arada oluyor ama eskisi gibi sık sık değil. ama iştahsızlık var.hiç acıkmıyorum. midem açlıktan bayılıyor ama istek yok. sanki bütün gün oruç tutsam tutarım. ama bebeğimiz için yemek zorundayız. bende perşembe dr. gideceğim. bakalım ne diyecek. kızlar dün düşündümde hamileliğimizin en zor günlerinde birde sıcaktan yanacaz temmuz ağustos son aylarımız.zaten sıcak bunaltacak birde gebeliğin verdiği bunalım offf off.düşündükçe acaba sıcaklarda memlekete mi kaçsam diyorum
doğru ya yazın ortasındA KOca bi göbek olacak.tabi oruçta tutamayacağız buyuk ıhtımal.bnde aynı canım mıdeme kaya oturtmuslar gibi arada bırde mıdem bulanıyo bı tek ayva yıyorum.canm cok cekıyo.bıde arkadaslar su ıplığe evlılık yuzugunu takıp,gobegıne tutunca dık cızerse erkek yuvarlaksa kıss deneyen var mı:))))yenı ogrendım bende bugun[/QUOb
bu dediğini yengem bana yaptı. 3 taneden sonra hiç kıpırdamadı. kız-oğlan-kız çıktı. sonra dediğim gibi oynamadı. yaa kızlar sizin göğüslerinizdeki acıma sızlama geçtimi.benim hiç geçmedi üstüne bile yatamıyorum. dün bir baktım göğsüm sanki emzirmiiş gibi büyümüş ve taş gibiydi. kızımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım acaba o zaman süt bezleri gelişmedimiydi.doğumdan 3 gün sonra gelmişti sütüm. off çok acıyor.bebek olsa emziririm geçer dicem.anam ortada bişey de yok.sanki süt dolu taşıyor...
doğru ya yazın ortasındA KOca bi göbek olacak.tabi oruçta tutamayacağız buyuk ıhtımal.bnde aynı canım mıdeme kaya oturtmuslar gibi arada bırde mıdem bulanıyo bı tek ayva yıyorum.canm cok cekıyo.bıde arkadaslar su ıplığe evlılık yuzugunu takıp,gobegıne tutunca dık cızerse erkek yuvarlaksa kıss deneyen var mı:))))yenı ogrendım bende bugun[/QUOb
bu dediğini yengem bana yaptı. 3 taneden sonra hiç kıpırdamadı. kız-oğlan-kız çıktı. sonra dediğim gibi oynamadı. yaa kızlar sizin göğüslerinizdeki acıma sızlama geçtimi.benim hiç geçmedi üstüne bile yatamıyorum. dün bir baktım göğsüm sanki emzirmiiş gibi büyümüş ve taş gibiydi. kızımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım acaba o zaman süt bezleri gelişmedimiydi.doğumdan 3 gün sonra gelmişti sütüm. off çok acıyor.bebek olsa emziririm geçer dicem.anam ortada bişey de yok.sanki süt dolu taşıyor...
benim de yanı canım sızlama acı var göğüslerimde 70 bile büyük olurdu şimdi bayağı büyüdü.damarlar belirginleşti.karnımdaki şişkinlik geçti bu da geçer mi ki?5 aya kadr sonra yeniden mi büyür
doğru ya yazın ortasındA KOca bi göbek olacak.tabi oruçta tutamayacağız buyuk ıhtımal.bnde aynı canım mıdeme kaya oturtmuslar gibi arada bırde mıdem bulanıyo bı tek ayva yıyorum.canm cok cekıyo.bıde arkadaslar su ıplığe evlılık yuzugunu takıp,gobegıne tutunca dık cızerse erkek yuvarlaksa kıss deneyen var mı:))))yenı ogrendım bende bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?