eylül 2013 anneleri buraya....

2 kere muayene oldum öyle biliyorum da işte yine de ......

Senin bat 12 si miydi 14 ü müydü canım merak ettim ne durumdasın*

kızlar ben de eylül annesi olucam inşallahh :) göğüs ağrısı ve uyku halinden başka pek de şikayetim yok he bi de sık tuvalete çıkma :) bu hafta içinde dr.a gidicem inşallah kese gözükür ...

kızlar ben de eylül annesi olucam inşallahh :) göğüs ağrısı ve uyku halinden başka pek de şikayetim yok he bi de sık tuvalete çıkma :) bu hafta içinde dr.a gidicem inşallah kese gözükür ...

eylül anneleri çoğalıyor maşallah. Peşpeşe doğurcaz galiba :)) Umarım kesen gözükür..

benimde bu hafta oldu şişkinlik.bende ilk 14 sonra 77 sonra 496 en son da bini geçmişti.ufaklıklar büyüyor.normalde insan göbeği çıkınca üzülür ya bu çok başkaymış diyorum ki şimdide sağlıklı sıhhatli cinsiyeti belli olsa da ciciler alsak.

benimde alttan bakıp keseyi gördü. bi problem olmuyormuş bilginize.. benimde kasık ağrısı ve uyku halinden başka problemim yok çok şükür..

Ben de cuma günü ilk doktor randevuma gideceğim. Karından ultrason için çok mu erken,bana da mı alttan bakacaklar?

doğru ya yazın ortasındA KOca bi göbek olacak.tabi oruçta tutamayacağız buyuk ıhtımal.bnde aynı canım mıdeme kaya oturtmuslar gibi arada bırde mıdem bulanıyo bı tek ayva yıyorum.canm cok cekıyo.bıde arkadaslar su ıplığe evlılık yuzugunu takıp,gobegıne tutunca dık cızerse erkek yuvarlaksa kıss deneyen var mı:))))yenı ogrendım bende bugun

kızlar bugün doktor randevu günüm. bakalım ne haberlerle geleceğim. inşallah bir aksilik olmaz. bu arada kokulara hassasiyetim iyice arttı. mahallede ne pişiyorsa burnuma geliyor. seveceğim şey yaparlarsa bende yapmak istiyorum. nefret ettiğim koku olursa ''başka yapacak şey bulamadınız mı? diye kendi kendime hayıflanıyorum..camları açamıyorum kömür is kokusundan.evi ancak sabaha karşı havalandırabiliyorum.bütün kokular beni buluyor.

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hersey yolundadır inşallah allahın izniyle.ben hiçirseyden tiksinmedim daha erken mi ki acaba?

pazartesi günü keseyi görmeye gittim değerim 2680 olmasına rağmen keseyi göremedim ve doktorum dış gebelik riski olduğunu söyledi çok korktuk ama dün tekrar gittiğimizde keseyi gördük ve çok mutlu olduk inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız o keseyi görmek bile ayrı bir mutluluk..

geldim kızlar. hayırlı haberlerle geldim. karnımdan ultrasonla baktı önce. alttan bakmaya gerek kalmadı. kalp atışlarını duydu. kan değerlerime bakacak.yarın aç karnıma tekrar hastaneye gidicem. pazarteside sonuçlar için tekrar gideceğim. 1 ay sonraya randevu verdi. 1 ay nasıl geçecek acaba...

slm arkadaslar,

bu yüzük olayini benim samimi arkadasim yapiyor herzamanda tutturuyor, bende yaptiginda kiz cikti hadi bakalim hayirlisi)

kısslar ben bugün çarşıya çıktım ikili zıbın takımı gördüm çoookk hoşuma gitti dayanamadım aldım:))))unısex kıss da olsa erkek de olsa giyebilir.çok güzell bi duygu ya el kadr kıyafeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…