eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

kızlar bende varım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun allah tamamina erdirsin
ben de varım cok sükür rabbime 4+3 ama benim kasıklarımda cok agrı var belirtim de gögüslerimde sislik pek mide bulantısı yok sizin de kasık agrısı varmı
Kasık ağrısı normal bende de oldu canım hayırlı olsun
Biraz dinlen hareketli yasama leke görmende sıkıntı yok ama kırmızı olursa doktora danışman gerekir.. Hayırlı olsun canım
Degildir canım degerlere cok takılma net sonuc için doktora gitmen ve keseyi görmen gerekir..hayırlı olsun

Arkadaslar bgn baya yeni kisiler katilmis aramiza ve okuduğum kadarıyla lekelenme var cogu kiside.ayni sorun bende de var.fakat bnm daha önce 2tane düşügm oldu Rabbim kimseye yasatmasin. Bu yüzden doktorum progesteron igne verdi.bgn 10.igneyi yapildim 2kutu daha tazdi.igneler iyi geldi.fakat eğilmem dahi yasak
Evde bol bol dinlen yat dedi doktorum.lekelenmeleri önemseyin ve doktorunuza danisin derim ben.
.

Merhaba hanımlar
Kasıklarım hala ağrıyor göğüslerimde şiş ve sızı devam ediyor ne zaman geçecek acaba ?? :26:

Merhaba hanımlar
Kasıklarım hala ağrıyor göğüslerimde şiş ve sızı devam ediyor ne zaman geçecek acaba ?? :26:

Benimde göğüslerim çok ağrıyo yatamıyorm üzerlerine dokunamıyorm bile :))) bi de kabızlık ve gaz sorunum var ne zaman geçicek acaba bunlar çok zor zamanlar geçiyoriyorm

benım de ıdrar testımde sılık cıktı daha sonra dr gıttım ultrasonda baktı ama goremedı kan testı yapı hamıleyım allahım herkese nasıp etsın.....

Benimde göğüslerim çok ağrıyo yatamıyorm üzerlerine dokunamıyorm bile :))) bi de kabızlık ve gaz sorunum var ne zaman geçicek acaba bunlar çok zor zamanlar geçiyoriyorm

Bende kabızlık yok ama gaz çoook şiddetli kocamdan kaçıyorum duymasın diye )gögüslerim taş gibi damarlar çıkmışş dokunamıyorum ... Ne yapalım bekliycez artık beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır .... Ptesi günü dr gitcem kalp atışlarını duymadan rahat yok bana !!

Benimde 5 Ağustos :)

Bi süre ara ara devam etti benim hala da var bende sormuştum bi arkadas 12. Haftaya kadar oldu demişti ..

Hayırlısı beklemedeyim... İkinci hamileliğim olmasına rağmen ilkini hatırlamıyorum ne de çabuk unutmuşum ;(

bat üzerinden 11 gün geçti,bugün dr kontrolüm vardı. sat 21 ağustos internetten hesaplattığımda 5+3 günlük görünüyor keseyi gördük çok şükür haftaya daha net görürüz dedi tekrar gidicem. Haftaya kalp atışınıda duyarmıyız diye sordum güldürdüm adamı :) ama ne bilim insan heyecan yapıyor çok güzel bişeymiş merakla bekliyorumm.... 20 gün sonra duyabiliriz kalp atışlarını dedi.

Daha yolun başındayiz cinsiyetini cok cok cok merak ediyorum bı yöntem varmı bildiginiz

Hiç bir yöntem yok maaleseff ;(
Allah biliyor bizde 4. Aydan sonra öğreneceğiz.. Herkes bişeyler söylüyor yok sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız falan diyenler var .. Beli ağrıyanın kız olurmuş, tuzlu yiyenin oğlu olurmuş böyle uzayıp gidiyor ama tanıdığım biçok kişide bu durumlar karışık o yüzden inanmıyorum... Bekleyeceğiz sağlıklı olsunlar inşallh bir annenin en çok isteyeceği şey sağlıklı topaç gibi bir bebek ...

arkadşlar benm kabızlık sorunum var cok kötü 43: napıcamı bilmoyrumm bol su ıcıyorum ama yınede sıkıntım devam edıyor, aynı sıkınyıyı ceken varmı gebelıktenmı oluyor bu durum?

arkadşlar benm kabızlık sorunum var cok kötü 43: napıcamı bilmoyrumm bol su ıcıyorum ama yınede sıkıntım devam edıyor, aynı sıkınyıyı ceken varmı gebelıktenmı oluyor bu durum?

Evet gebelikten bende de var normalde hiç kabiz olmayan bi ınsanım ama hamilelik beni de oyle yaptı sindirim sistemimiz yavaşlıyor o yüzden..birde bulantılar yüzünden hep katı kuru gıda alıyorum o sebepten de olabilir arada kusacagimi bilsem bile meyve yiyorum birde çorbaya ağırlık veriyorum böylece hafifletmeye çalışıyorum :)

aynı belirtiler bendede vardı adetime 4 gün var bugün test yaptım pozitif pazartesi kısmetse kan tahlili yaptırıcam. hayırlısı olur inşallah

mrb benım gısbısın benımde sat 18 08 2013 bende adet olmam gereken gun test yaptım cıft cızgı gordum 2gun sonra dr randevumda kese gorunmedı ama b hcg 1148 dı 2 gun sonra dr tekrar cagırıdı vajinal ultrasonda keseyı gorduk 1 hfata sonra dr tekrar cagırdı yanı bugun karından gorduk lekelenmelerımı soyledım ıgne yaptı ve ılac verdı progestan ama yolk kesesını ve kalp atışlarını haftaya gorcez bı aksılık olmazsa ınsaallah bu lekeler dusuk tehlıkesıde de olabılıyor yerleşmeye bağlı da olabılıyormus

arkadaşlar kesenın ıcınde bebegı karından ultrasonla kaçıncı haftada gordunuz bugun kesemın buyudugunu soyledi 12 mm bebegı vajinadan goruruz dedı ama esım ıstemedı haftaya karından gorelım acele etmeyelim dedı bende kabul ettım haftaya 6+2 olacak dr kalp atıslarınıdı gorebılırız dedı sızın durumlar nasıl kızlar?

bı soru daha progestanı vajinadan kullanan varmı aramızda vajinadan daha etkılı kullanabılırsen oyle kullan dedı dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…