- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
evet canım cok yakınnn hadi hayırlısı diyelimm... haftaya muhtemelen kalp atımlarınıda duyarsın canımmm :)) hbrlerini bekliyorum
amınn canımmminşallah... :)))benm sat 21.ağustos canım peki ya senın ?[/QBenim sat tarihimde sizinkiyle aynı,21 ağustos.
benim hikayem şöyle;
2012 aralıktan beri deniyorduk.Oğlum ısrarla kardeş istiyor ve başımızın etini yiyor.Laporoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum,tüplerimin biri açılabildi sadece. Prolaktin hormonum 3 ayda ilaçla normal seviyeye geldi..Fakat bhcg değerlerim biraz düşük keseyi pazartesi günü göreceğim inşaallah.İşte o zaman tam olarak emin olacağım.
Şu an çok şaşkınım
Sattan bir önce 14 eylül bhcg değerim 45 çıktı,
18 eylülde ise 201 ,pozitif olduğu kesin fakat kese göremedik ve değerlerim bu sitede okuduklarımdan biraz düşük,o yüzden bir hayli tedirginim.:44:
Hepinizi tebrik ediyorum canı gönülden,hamileliğiniz mutlulukla son bulsun.
canım bende nisan ayında laparoskopi oldum dışgebelıkten ötürü ve tek tüpüm alındı şuan tek tüple hamiş kaldımm.. senın gec yumurtlama olabilir cnm değerlerinde bu yönde.. bende ilk gttğmde adet gunumde gttım tam keseyı göremedik ctesi gunu keseyı gördum cnm ilk :) sabırla bekle haerşeyın hayırlsı .
evet hayirlisi cnm ..sen vajinal ultrasonla mi kalp atisini duydun..ben karindan bakilsin istiyorum korkuyorum da biraz
evet canım vajınal ultrason zaten karından keseyı görmek te mumkun değil bu haftalarda.. kalp ettığını gösterdi dr ama daha duyamadık cnm 6. haftalıkken dedi dr ben 5.haftadayımm.. korkma cnm ama sabredebilirsen bekle tabii,, vajınal ultrsonnda bi zararı yok o yönden için rhat olsun cnm :))
evet canım benımde dikkatımı çektii..ne güzell birlkte göbişlerimizi buyutelim inşallah.. sen keseyı gördunmu kalp atışlarını ben en son ptesi gunu dr görundum kese yı görduk kalp atışlarını bidahaki hafta duyarız dedi dr.. allahım cok heycanlıyım bende cok ta sabırsızımmm... nasıl dayanıcaz 9 ay :)))
Yok canım ya eşim de şuan zaten burda değil o yüzden cesaret edip gidemiyorum ben vajinal ultrasondan korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum hiç
anladım cnm ilk muayeneye eşinle gtmen senın ıcın daha rahatlatıcı olur bende eşimle gittm ama eğer eşin uzun süreliğine yoksa bence bı an önce dr görunmende fayda var.. yanı dr.un ilk yorumlarıda önemli inşallah herşey yolundadır canım ben dayanamazdım merk ederdm .. daha önceden kötü olaylar yaşadığım için şimdi tedbırlıyım dıyebilirim cnm bu yuzden ..
vajınal ult.korkmanı gerektrck bı drum yok cnm.. rahat ol bebeişini görüceksinn onu düşün... :)
Cumartesi geliyor eşim haftasonu giderim artık ama o zamana kadar da meraktan çatlarım ben. Folik asit kullanın diyorlar hamileliğin 12. haftasına kadar kullananınız var mı ?
merhaba arkadaşlar bende sizdenim
sat 22 ağustos
arkadaşlar bir sorum olacak size bende mide bulantısı kusma yada koku hassasiyeti yok siz de durumlar nasıl?
bnmde ara ara başdönme problemim var.yogun balik kokusuna dayanamadm gecenlerde okadar.sanirim bundan sonra olacak:)merhaba arkadaşlar bende sizdenim
sat 22 ağustos
arkadaşlar bir sorum olacak size bende mide bulantısı kusma yada koku hassasiyeti yok siz de durumlar nasıl?
emres ve nergi sanirim hemen hemen ayni haftadayiz.benim sat23 agst. Bn folikasit kullaniyorum cnm.hamile olmdn 3 ay önce basladim.doktorm öyle istemisti.ve 2ay daha kullancm sanirim.bgn kontrolm var bakalim keseyi görebileckmiyi z ck heyecanliyim.
cumartesi geliyor eşim haftasonu giderim artık ama o zamana kadar da meraktan çatlarım ben. Folik asit kullanın diyorlar hamileliğin 12. Haftasına kadar kullananınız var mı ?
Hamileyimm :) 4-5 hafta arasi.. Hcgbeta degeri 4000e ulasinca kendilerni gosteriyolarmis . Cumartesi gelin dedi keseyi goruruz. Sanirim kalp atisini da duycaz esimle :)) cok heyecanliyim cooookkkk
bende folik kulanıyorum cnm hamılelıkten öncre başladım bende bayadır içiyorum.. Bugunkü kontrolunde inş keseyı görursünz cnm cok heycanlı anlar hadı hayırlsı cnm hbrlerinin beklıyoruz :)
Ayy teyzeleri minicik kesemizi gördk ck şükür:)))2 hafta sonra cagirdi kalp atislari icin.şu ana kadar çok sevinemiyordum fakat doktorumun sayesinde artik mutluyum:)cnm arda haberleselim böyle.
Hanımlar adetimi 3 gün geçti bugün kan tahlili yaptım netleştirmek için beraber Hcg değerim 11582 çok yüksek değilim i ? Sizin ki kaç merak ediyorum yarın sabah Dr randevum var tahlili bugün aldım şaşırdım normal mi sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?