eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

evet canım cok yakınnn hadi hayırlısı diyelimm... haftaya muhtemelen kalp atımlarınıda duyarsın canımmm :)) hbrlerini bekliyorum

evet hayirlisi cnm ..sen vajinal ultrasonla mi kalp atisini duydun..ben karindan bakilsin istiyorum korkuyorum da biraz

evet hayirlisi cnm ..sen vajinal ultrasonla mi kalp atisini duydun..ben karindan bakilsin istiyorum korkuyorum da biraz

evet canım vajınal ultrason zaten karından keseyı görmek te mumkun değil bu haftalarda.. kalp ettığını gösterdi dr ama daha duyamadık cnm 6. haftalıkken dedi dr ben 5.haftadayımm.. korkma cnm ama sabredebilirsen bekle tabii,, vajınal ultrsonnda bi zararı yok o yönden için rhat olsun cnm :))

zarari olmasa bile ben kasarim kendimi ondan korkuyorum haftaya gitmeyeyim diye dusunuyorum simdide.. of ne zor isler

Yok canım ya eşim de şuan zaten burda değil o yüzden cesaret edip gidemiyorum ben vajinal ultrasondan korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum hiç

Yok canım ya eşim de şuan zaten burda değil o yüzden cesaret edip gidemiyorum ben vajinal ultrasondan korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum hiç

anladım cnm ilk muayeneye eşinle gtmen senın ıcın daha rahatlatıcı olur bende eşimle gittm ama eğer eşin uzun süreliğine yoksa bence bı an önce dr görunmende fayda var.. yanı dr.un ilk yorumlarıda önemli inşallah herşey yolundadır canım ben dayanamazdım merk ederdm .. daha önceden kötü olaylar yaşadığım için şimdi tedbırlıyım dıyebilirim cnm bu yuzden ..

vajınal ult.korkmanı gerektrck bı drum yok cnm.. rahat ol bebeişini görüceksinn onu düşün... :)

Cumartesi geliyor eşim haftasonu giderim artık ama o zamana kadar da meraktan çatlarım ben. Folik asit kullanın diyorlar hamileliğin 12. haftasına kadar kullananınız var mı ?

Cumartesi geliyor eşim haftasonu giderim artık ama o zamana kadar da meraktan çatlarım ben. Folik asit kullanın diyorlar hamileliğin 12. haftasına kadar kullananınız var mı ?

Emres ve nergi sanirim hemen hemen ayni haftadayiz.benim sat23 agst. Bn Folikasit kullaniyorum cnm.hamile olmdn 3 ay önce basladim.doktorm öyle istemisti.ve 2ay daha kullancm sanirim.bgn kontrolm var bakalim keseyi görebileckmiyi z ck heyecanliyim.

merhaba arkadaşlar bende sizdenim
sat 22 ağustos
arkadaşlar bir sorum olacak size bende mide bulantısı kusma yada koku hassasiyeti yok siz de durumlar nasıl?

Sat 5 Ağustos benide aranıza alın

merhaba arkadaşlar bende sizdenim
sat 22 ağustos
arkadaşlar bir sorum olacak size bende mide bulantısı kusma yada koku hassasiyeti yok siz de durumlar nasıl?

Bende hiçbiri yok canım, sadece koku hassasiyetim arttı sanırım bu aralar.

bende folik kulanıyorum cnm hamılelıkten önce başladım bende bayadır içiyorum.. Bugunkü kontrolunde inş keseyı görursünz cnm cok heycanlı anlar hadı hayırlsı cnm hbrlerinin beklıyoruz :)

cumartesi geliyor eşim haftasonu giderim artık ama o zamana kadar da meraktan çatlarım ben. Folik asit kullanın diyorlar hamileliğin 12. Haftasına kadar kullananınız var mı ?

evet cnm hatta gebelıkten önce başlamak gereklı bana da dr önceden başla demişti bende yaklaşık 3 aydır içiyorum.. Doktoruna danısırsın bunuda..

Ctesi gunune az kaldı bıraz daha dayan :) bi sıkıntın vs yoksa tabı cnm hadı hayırlsı :)

bende folik kulanıyorum cnm hamılelıkten öncre başladım bende bayadır içiyorum.. Bugunkü kontrolunde inş keseyı görursünz cnm cok heycanlı anlar hadı hayırlsı cnm hbrlerinin beklıyoruz :)

Ayy teyzeleri minicik kesemizi gördk ck şükür:)))2 hafta sonra cagirdi kalp atislari icin.şu ana kadar çok sevinemiyordum fakat doktorumun sayesinde artik mutluyum:)cnm arda haberleselim böyle.

Ayy teyzeleri minicik kesemizi gördk ck şükür:)))2 hafta sonra cagirdi kalp atislari icin.şu ana kadar çok sevinemiyordum fakat doktorumun sayesinde artik mutluyum:)cnm arda haberleselim böyle.

Bide cnm sen kalp atisini gordk demissin eger yanlis okumadiysam.bgn vajinal ultrasonla ancak kese göründü.kalp atisi falan yoktu henüz.bnm sat23agsts seninki kacti cnm?

Hanımlar adetimi 3 gün geçti bugün kan tahlili yaptım netleştirmek için beraber Hcg değerim 11582 çok yüksek değilim i ? Sizin ki kaç merak ediyorum yarın sabah Dr randevum var tahlili bugün aldım şaşırdım normal mi sizce ??

Merhaba ben reglıme 2gün kala yaptırmıştım kan tahlılını 680 çıkmıştı hsg degerim..

2 yıldır hamile kalmayı bekliyordum.Doktor hiçbir problemim olmadığı halde psikolojik olarak hamile kalamadığımı söylemişti.Hiç beklemediğim bi anda yani dün test yaptım ve hamile olduğumu gördüm sevinçten bir anda ağlamaya başladım.Çok güzel bir duygu Allahım tüm isteyenlere nasip etsin işallah :)

bende 5.5 haftalık anne adayıyım, 2 yıl uğrastıktan sonra mucize haberi aldık,Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…