eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

evet gercekten yüksek,benim adet günümde 26 çıkmıştı tabi benim ki geç döllenme olmuş,olması gerekenden küçük şuan,belki ikizdir sizin belli mi olur hayırlısı olsun şimdiden..

evet gercekten yüksek,benim adet günümde 26 çıkmıştı tabi benim ki geç döllenme olmuş,olması gerekenden küçük şuan,belki ikizdir sizin belli mi olur hayırlısı olsun şimdiden..

Hadi cnm öyle bir durum olabilir mi gerçekten ama bizde hiç ikiz yokki sanmıyorum ama düşüncesi bile ne hoşş bakalım yatın sabah dr randevum var ne olduğu çıkar kötü nişey olmasın yeter

Hadi cnm öyle bir durum olabilir mi gerçekten ama bizde hiç ikiz yokki sanmıyorum ama düşüncesi bile ne hoşş bakalım yatın sabah dr randevum var ne olduğu çıkar kötü nişey olmasın yeter

evet olabilir tabi ki hayırlı haberlerle gelin inşallah...

Ayyy ne güzel yaa ben hiç doktora gitmedim doğum öncesinde o yuzden hiçbi şey kullanmadım vitamin filan inş bişi olmaz

Ayy teyzeleri minicik kesemizi gördk ck şükür:)))2 hafta sonra cagirdi kalp atislari icin.şu ana kadar çok sevinemiyordum fakat doktorumun sayesinde artik mutluyum:)cnm arda haberleselim böyle.

Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başıma inşallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

Kızlar inşallah iyi gidiyordur hamilelikleiniz.Ben de bugün gittim doktorumla görüştüm.Her leyin normal gittiğini söyledi 2 hafta sonu tekrar gideceğim.Fakat bu sıralar hiç bir şey canım istemiyor.Bir şeyler yiyemiyorum zorla yiyorum.Bebeğimin gelişimini etkilemez dimi ya...

Aynen zorla yiyorum bazen yerken guzel geliuo bitince cok kötü oluyorum .. Ama bi zararı olacağını düşünmüyorum daha.. Belli seylere dikkat ediyorum ben sarımsak acı ve baharat et tereyagi ve birkac busi daha.. yiyince kendime gelemiyorum mide bulantisindan yemiyorum o yüzden..

ayy teyzeleri minicik kesemizi gördk ck şükür:)))2 hafta sonra cagirdi kalp atislari icin.şu ana kadar çok sevinemiyordum fakat doktorumun sayesinde artik mutluyum:)cnm arda haberleselim böyle.

hadı hayırlısı canım cok sevındımm.. Benide 2 hfta sonra cğırdı ozaman kalp atım sesini duyacağız.. Ben vajinal ultrasonda atımlarını görduk yani kuçuk olduğundan suan duyamayız dedi dr. Ama ultrason ekranında attığına dair görntu oluşuyor ya adını bilmiyorum cnm onu grdk işte.. Zaman nasıl geccek bende cok sabırsızlık var ama

Ayyy ne güzel yaa ben hiç doktora gitmedim doğum öncesinde o yuzden hiçbi şey kullanmadım vitamin filan inş bişi olmaz

inşallah olmaz cnm kötü dşnme sonucta herkes ilaç kullanmıyo doğal yoldan alıyo vitamınını. hatta bazı doktrlar folik bile önermıyo ama bu ıhtıyacı karşılamak ıcın de co kyemek lazım sanırım sen hayırsıyla dr. gorun alahın ıznıyle bısı çıkmaz haber ver bizide merkta bırakma cnm

kızlar bende varım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar cok bulantım var belki size de yardımcı olur diye yazıyorum az yağlı ve etli olmamak şartıyla çorbalar bana iyi geliyor.. Özellikle sebze ve yogurt çorbaları..

ben de varım cok sükür rabbime 4+3 ama benim kasıklarımda cok agrı var belirtim de gögüslerimde sislik pek mide bulantısı yok sizin de kasık agrısı varmı

mrb arkadaşlar bende 5 haftalık hamıleyım gecen hafta vajinal ultrasonla keseyı gorduk yarın dr randevum var bu hafta ıcı kahve rengı lekelenmerım oldu yerleşme kanaması vs dıye onemsemedım ınsaallh bısey çıkmaz adet olacakmış gıbı sancılarım var bunlar ıcın normal dedı dr rahım bebeğe hazırlanıyor dıye ama bu lekelenmeler ıster ıstemez canımı sıkıyor böyle bı durumla karsılasan varmı aramızda

Ben de 5 haftalik hamileyim ve 4 gundur devam ediyo sari-kahverengi lekelenmem

merhaba aranıza yeni katıldım. ben de eylül hamilelerindenim eğer bir aksilik çıkmazsa. sat 18.08.2013. adet olmadan bir gün önce yani 11 eylül de beta hcg tesi yaptırdım 401 çıktı ,daha sonra 24 eyllde tekrarladım sonucu bugün aldım 64252 cıkmıs,yaptırdıgım gün 5+2 idim. normal aralıklarda değil çok fazla cıktı, bugün de sol kasıgımda agrı vardı tek taraflı. yarın doktora gidecegim sabah randevum var ama ben çok korkuyoru dış gebelik midir diye. nolur bişeyler söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…