Hanımlar adetimi 3 gün geçti bugün kan tahlili yaptım netleştirmek için beraber Hcg değerim 11582 çok yüksek değilim i ? Sizin ki kaç merak ediyorum yarın sabah Dr randevum var tahlili bugün aldım şaşırdım normal mi sizce ??
evet gercekten yüksek,benim adet günümde 26 çıkmıştıtabi benim ki geç döllenme olmuş,olması gerekenden küçük şuan,belki ikizdir sizin belli mi olur hayırlısı olsun şimdiden..
Hadi cnm öyle bir durum olabilir mi gerçekten ama bizde hiç ikiz yokki sanmıyorum ama düşüncesi bile ne hoşş bakalım yatın sabah dr randevum var ne olduğu çıkar kötü nişey olmasın yeter
evet cnm hatta gebelıkten önce başlamak gereklı bana da dr önceden başla demişti bende yaklaşık 3 aydır içiyorum.. Doktoruna danısırsın bunuda..
Ctesi gunune az kaldı bıraz daha dayan :) bi sıkıntın vs yoksa tabı cnm hadı hayırlsı :)
Ayy teyzeleri minicik kesemizi gördk ck şükür:)))2 hafta sonra cagirdi kalp atislari icin.şu ana kadar çok sevinemiyordum fakat doktorumun sayesinde artik mutluyum:)cnm arda haberleselim böyle.
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başıma inşallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
Kızlar inşallah iyi gidiyordur hamilelikleiniz.Ben de bugün gittim doktorumla görüştüm.Her leyin normal gittiğini söyledi 2 hafta sonu tekrar gideceğim.Fakat bu sıralar hiç bir şey canım istemiyor.Bir şeyler yiyemiyorum zorla yiyorum.Bebeğimin gelişimini etkilemez dimi ya...
ayy teyzeleri minicik kesemizi gördk ck şükür:)))2 hafta sonra cagirdi kalp atislari icin.şu ana kadar çok sevinemiyordum fakat doktorumun sayesinde artik mutluyum:)cnm arda haberleselim böyle.
Ayyy ne güzel yaa ben hiç doktora gitmedim doğum öncesinde o yuzden hiçbi şey kullanmadım vitamin filan inş bişi olmaz
kızlar bende varımRabbim isteyen herkese nasip etsin
mrb arkadaşlar bende 5 haftalık hamıleyım gecen hafta vajinal ultrasonla keseyı gorduk yarın dr randevum var bu hafta ıcı kahve rengı lekelenmerım oldu yerleşme kanaması vs dıye onemsemedım ınsaallh bısey çıkmaz adet olacakmış gıbı sancılarım var bunlar ıcın normal dedı dr rahım bebeğe hazırlanıyor dıye ama bu lekelenmeler ıster ıstemez canımı sıkıyor böyle bı durumla karsılasan varmı aramızda
Ben de 5 haftalik hamileyim ve 4 gundur devam ediyo sari-kahverengi lekelenmem[/QUb
benım cok afedersın tuvalette peçeteye sılınce kahve rengı oluyor ama dun bı kac damla koyukahve kırımızımsı geldı aslında oyle gelınce dun tedırgın olmaya başladım bakalım artık yarın dr aydınlatıcak ama bı kac yerde dusuk rıskı taşıdığını okudum allah gostermesın
Ben de 5 haftalik hamileyim ve 4 gundur devam ediyo sari-kahverengi lekelenmem[/QUb
benım cok afedersın tuvalette peçeteye sılınce kahve rengı oluyor ama dun bı kac damla koyukahve kırımızımsı geldı aslında oyle gelınce dun tedırgın olmaya başladım bakalım artık yarın dr aydınlatıcak ama bı kac yerde dusuk rıskı taşıdığını okudum allah gostermesın
Aslinda kahverengi leke az da olsa dusuk riski tasiyo ben de kac gundur helak oldum okuyup arstirmaktan
doktorum bana progestan verdi ve bol bol uzan dinlen dedi
bu akintinin 2 sebebi oluyomus ya rahim genisledikce kilcal damarlar catliyomus ya da kese sagliksiz oldugu zaman oluyomus
biz dun keseyi gorduk karin ulrasanonundan 5 mm, doktor 10 gun sonra tekrar bakicak insallah bi sorun cikmaz bebeklerimizin kalp atislarini duyariz
bu arda ben peceteye silince sariyla kahverengi arasi bi leke oluyo insallah bosuna endiseleniyoruzdur
mrb ben de bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bi garip oldum 15 gündür deli gibi iştahlıyım rüyalarımda bile yemekler gördüm göğüslerde şişlik ve kasık ağrısı oldu ama bende kahverengi lekelenme sadece bir kez oldu o kadar ama hala acaba test doğru mu diye
merak ediyorum doktor randevum çarşamba erken ya da geç mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?