eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

selam kızlar nasılsınız anadolu yakasında özellikle pendik tuzla taraflarında kadın doğum dr u tavsiye edebilir misiniz farklı bir dr a daha görünmek istiyorum da

benim doktorum çok iii we ilgili benim kalp atışlarını duymak için sabırsızlandıgımdan bayramı sen nası geçircen cmtesi şansımızı deneyelim 6.haftanın içine giriyo belki duyarız ama duyulmayadabilir dedi olsun ben yinede gitmek istiyorum çifte bayram yapıyım istiyorum nasip artık ben ikisinden de muane oldummmm

Merhaba bende Eylül 24 te gebe olduğumu öğrenmiştim ancak bebeğim gelişmediği için ve kalp atışlar olmadığı için ayrıca kesenin şekli değişmeye başladığından Dr bugün gebeliğimi sonlandırdı.. Çok üzgünüm çok ağladım ... Amma Allah'ın taktiri yapacak biley yok bunun bi çaresi de yok ... Allah'tan bir tane yavrum var ikinci bebeği çok istemiştik ama kısmet değilmiş demek daha zamanı var... Allah en iyisini bilir.. Annelik içgüdüsü işte insan hemen bağlanıyor
Hamile olan tüm hanımların Rabbim tamamına erdirsin diyorum... Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

selam kızlar nasılsınız anadolu yakasında özellikle pendik tuzla taraflarında kadın doğum dr u tavsiye edebilir misiniz farklı bir dr a daha görünmek istiyorum da

gebze medical park ta candan çelik var çok ıyı ve cok ılgılı bır doktor yakınsa sana gidebılırsın

canım mutemelen benımle aynı gunlerde hamiş olmuşsun siz yolk sac kesesını gördunuz mu

Ayni seyleri gecen sene ekim ayinda bende yasadim canim.Seni cok iyi anliyorum ama hic yilma hayirlisi buymus de bak ben 1 sene sonra tekrar hamile kaldim.Allah bu aciyi bir daha yasatmasin. Allah savir versin cok zor ama vardir bundada bir hayir de canim.

Ewet herşey Allahtan ... Kısmet şimdi değilmiş demekki .. Kürtaj sonrası me kadar süre korundun ? Ve be zaman regli oldun? Hatırlıyormusun?

kızlar slm bgn bebişimin kalp atışını duydum 7+2 yiz Allahm hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. ilk gebeliğim 8 haftalkken kalp atışı duyulmamıştı dr haftaya tekrar görmek istyrm ama sorun var kurtaj gerekeblr demilşti ve 8+3 de bebeğimi kaybetmiştm snrasnda da kalan parçaları kürtajla tmzlemişler Allah kimseye yaşatmasn ama şükür Rabbim gene verdi kalp atışını duydum o an heycandan dra bu ses ondan mı gelio demişim kadın güldü evet annesi dedi :)) hepimiz sğlıkla doğuralım inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsn hayırlısıyla..

canım geçmiş olsn 8 ay önce bnde yaşadm kalp atışı olmadığı için,çok acı ama Allah hayırlısını versin demekten başka çaremiz yok Rabbim gene verir bnde 7+2 hamileyim Allah bu sefer tamamına erdirir inşallah. Herkese sorunsuz hamilelikler ve hayırlı doğumlar versn..

gebze medical park ta candan çelik var çok ıyı ve cok ılgılı bır doktor yakınsa sana gidebılırsın
canım muayene ücreti ne kadar biliyor musun ,ücretli ve sgklı
canım allah sabrını versin çok zor gerçekten

hayirli olsun canim Allah tamamini erdirsin simdi sira bizde iste bizde bekliyoruz kalp atisini duyucagimiz zamani bizimde randevumuz iki hafta sonra Rabbim insallah saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza almamizi nasip eder

hayirli olsun canim Allah tamamini erdirsin simdi sira bizde iste bizde bekliyoruz kalp atisini duyucagimiz zamani bizimde randevumuz iki hafta sonra Rabbim insallah saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza almamizi nasip eder
Amin canım inşallah..

günaydinn.......ayy cumartesiiiyii iple cekiyorum bebegimiii görmekk umuduylaa.....biraz midgem kalıyoo gibi oluyoo benimm

Ewet herşey Allahtan ... Kısmet şimdi değilmiş demekki .. Kürtaj sonrası me kadar süre korundun ? Ve be zaman regli oldun? Hatırlıyormusun?
Doktor bana garanti olsun diye 6ay dedi ama 3ayda yeterli dedi.Kurtaj sonrasi adetim 1, 5 ay sonraydi sanirim ama benim zaten düzensiz normaldede.Birde kimseyle kendini kiyaslama herkesin anatomisi farkli.Hic kafani yorma ben kendimi evinin dekorasyinuna vermistim mesela okul aile birliğine girdim ve inan bana cok iyi geldi... Başka şeylere ver kenfini canim.Sunuda unutma bunu nerdeyse her 2 kadindan biri yaşıyor . Tekrar geçmiş olsun canim.

Cnn ya ck üzüldüm. O duyguyu cok iyi bilirim.Allah sabrini versin. Seninde dedigin gibi Rabbim en iyisini bilir.Rabbim evladina uzun ve saglikli bir ömür versin. Tesellin varmis en azindan bu da güzel.

Allah Hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah...

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım :) bende 12 eylülde hamile olduğumu öğrendim 7+6 haftalığız şuan :)) ilk bebeğim olacak çok heyecanlıyım

Kızlar Son zasmanlarda mayıs annelerine bi şeyler oluyor ya.Ne kadar çok sitede ve çevremde düşük habberleriyle karşılaşıyorum.Allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun ya.Ben de cuma gidicem kontrole hayırlısı inşallah.Acaba bu düşük yapan arkadaşlarımız neden yapmışlar ya da anormal bir drum olduğunda bize yansıması nasıl olur.Allah korusun ama bilmek te yarar var inşallah hepimiz şu riskli dönemleri sağ salim atlatıp,bebişlerimizi güzel bir şekilde kucağımıza alırız allahın izniyle.Allah hepimize sabır ve kolaylıklar versin...

Allah korusun Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…