eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

slmmm kızlar

hamılelklerınız nasıl gıdıyor, belırtıler devam edıormu benm bugun kasık ağrım var, yenı hamile olduğumu öğrendığım ilk haftalar gıbı.. onun dısında yemek yedıkten sonra buantı oluyor.. yerken sorun yok.. oun dısındakıler göğüslerde hassaıyet gergınlık, karında işkınlık ve sık sık ıdrara cıkma..

Benim bulantılarım nerdeyse bitti gibi arada gelip geçiyor :)) onun dışında kasık batmalarım devam ediyor malum :) koku hassasiyeti çok zor bende. Göğüsler sığmıyor artık davul oldu davul idrar olayı çok fenaymış dışardayne su içemiyorum tuvalete
Gidicem diye normalde tutarım ama artık mümkün değil gece bile mutlaka 1 kere kalkıyorum

Aynen yerken sorun yok ama biter bitmez başlıyo bulantı.. Bide koku hassasiyeti fena deterjan sabun şampuan soğan sarımsak yemek ve insanların nefes kokusundan cok tiksiniyorum..

benimde bulantı kusma hiç bişi yok maşşallahh :) sadece göğüslerim kocaman olduuu. haa birde gece leri oluyor neden se karın agrısı var.normalmidir ki?

benimde bulantı kusma hiç bişi yok maşşallahh :) sadece göğüslerim kocaman olduuu. haa birde gece leri oluyor neden se karın agrısı var.normalmidir ki?

benim arada yemek yedikten sonra bulantım oluyo...gögüslerim kocaman.......ama en dükkatimi çeken bendede gece sadece karın agrısı oluyoo 5 dk sürüyoo kıvranıyom ama sonra geciyo...neolabilirkii buu:26:

bendede yemekten sonra bulantıı...bazen halsizlikk uykuu bunun dısında iyiyim idrar olayim pekk yokk

arkadaslar bendede rahim bolgesinde agri oluyor bazen ani kalktigim zaman aci hissediyorum gobek cevremde fln ara ara sanci gibi agri giriyo bunun sebebini bende merak ediyorum normalmidir acaba bunlar?

arkadaslar bendede rahim bolgesinde agri oluyor bazen ani kalktigim zaman aci hissediyorum gobek cevremde fln ara ara sanci gibi agri giriyo bunun sebebini bende merak ediyorum normalmidir acaba bunlar?

Aynı sancılar bende de var akşamları özellikle. Rahim büyüdüğü için öyle hissediyormuşuz bugün kontrolüm vardı sordum doktora

hehe:) ben en az 2-3 kez kalkıyorum gece sen gene ıyısin :) cok su içiyorum sut, meyve suyu tabı gece raht bırakmıyor

Bende karın ağrısından hafife olsa bulantilarim oluyor iki yasindaki kızım kucağımdan inmiyor ins kötü bı durum olmaz

kızlar bende eylülün sonu ekimin başı gibi öğrendim eylüle mi yazayım ekime mi yazayım bilemedim, ama eylül daha doğru sanırım. bu hafta 6 haftalık hamileyim. 5 haftamda doktora gittim. test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. ultrasonda da keseyi gördük ama doktor kan tahlili falan demedi. bayramdan sonra gel o zaman yaparız dedi. sizce bu kan tahlili önemli mi geç yaptırmanın bir zararı olur mu. bir de doktor rahat ol istediğini ye iç gez dedi. tuhaf geldi bana biraz, doktoru mu değiştirsem mi acaba, sizinkiler nasıl? Allah'ım inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza vermeyi nasip eder... hepinize rahat hamilelikler...

Canım inşallah dondurulmuş embriyolar başarılı olur. lütfen üzülme. emin ol Allah senin bebişin için en uygun zamanı tasarlamıştır. inşallah hayırlısıyla sen de her kadın gibi anne olacaksın. iyi şanslar diliyorum canım. stres yapma her şey yoluna girer.

2. Gidişinde kan testlerini yapacak canım kalp atışı bakacak vs. İstediğini ye iç kısmı doğru değil bence çünkü benim doktorum özeliikle yemem ve yemememler ile ilgili liste yapmıştı bana.

Bende karın ağrısından hafife olsa bulantilarim oluyor iki yasindaki kızım kucağımdan inmiyor ins kötü bı durum olmaz

aynen canim ya benimde iki bucuk yasinda bi kizim var bende mecbur onu kucaklamam gereken zamanlar oluyo bendede bu yuzden biraz korku oluyorr (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…