Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :))hepimizinkini inşallah
canım muayene ücreti ne kadar biliyor musun ,ücretli ve sgklı
canım ucret konusunda bılgım yok ama sgk ıle anlaşmalı candan hnm benım eskı dr tuzlada gıspır hs. çalışıyor
du ozaman çok gıdıyordum artık kıbrıs ta yaşadgm için gidemiyorum
slmmm kızlar
hamılelklerınız nasıl gıdıyor, belırtıler devam edıormu benm bugun kasık ağrım var, yenı hamile olduğumu öğrendığım ilk haftalar gıbı.. onun dısında yemek yedıkten sonra buantı oluyor.. yerken sorun yok.. oun dısındakıler göğüslerde hassaıyet gergınlık, karında işkınlık ve sık sık ıdrara cıkma..
slmmm kızlar
hamılelklerınız nasıl gıdıyor, belırtıler devam edıormu benm bugun kasık ağrım var, yenı hamile olduğumu öğrendığım ilk haftalar gıbı.. onun dısında yemek yedıkten sonra buantı oluyor.. yerken sorun yok.. oun dısındakıler göğüslerde hassaıyet gergınlık, karında işkınlık ve sık sık ıdrara cıkma..
benimde bulantı kusma hiç bişi yok maşşallahh :) sadece göğüslerim kocaman olduuu. haa birde gece leri oluyor neden se karın agrısı var.normalmidir ki?
slmmm kızlar
arkadaslar bendede rahim bolgesinde agri oluyor bazen ani kalktigim zaman aci hissediyorum gobek cevremde fln ara ara sanci gibi agri giriyo bunun sebebini bende merak ediyorum normalmidir acaba bunlar?
Benim bulantılarım nerdeyse bitti gibi arada gelip geçiyor :)) onun dışında kasık batmalarım devam ediyor malum :) koku hassasiyeti çok zor bende. Göğüsler sığmıyor artık davul oldu davulidrar olayı çok fenaymış dışardayne su içemiyorum tuvalete
Gidicem diye normalde tutarım ama artık mümkün değil gece bile mutlaka 1 kere kalkıyorum
arkadaslar bendede rahim bolgesinde agri oluyor bazen ani kalktigim zaman aci hissediyorum gobek cevremde fln ara ara sanci gibi agri giriyo bunun sebebini bende merak ediyorum normalmidir acaba bunlar?
cinsiyeti kaçıncı ayda öğreniyoruz kızlar?
kizlar iyi sonuclar alanlar icin inanin cok sevindim saglicakla kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz inshallah inanin hepiniz icin cok dua etdim bebek arzusunda olan her kese allah anne olmayi nasip etsin bende dusukle sonuclandi malesef 12 gun kan degerim 16 ,14 gun kan degerim 23 ve doktorum ilaclari burak adet olucaksin dedi burakdikdan sonra asiri kanamam oldu agridan olucek gibi oldum minosetle idare ediyorum b=ve dusuk yapdim malesef cok uzuldum cok aladim ama artik kendime geldim hayirlisi ne ise o oldu kizlar dusuk yapipda dondurulmuslarla 2 ci defada hamile kalan oldumu bide bu dusuk nedeni ne ola bilir acaba ?hangi testleri vermem gerekiyo ? bu konuda lutfen bilgilerinizi paylasin yine uzulmek isdemiyorum bu arada embiryolarim 5 gun embiryosuydu kalite aa allah isdemeyince olmuyo demekki
kızlar bende eylülün sonu ekimin başı gibi öğrendim eylüle mi yazayım ekime mi yazayım bilemedim, ama eylül daha doğru sanırım. bu hafta 6 haftalık hamileyim. 5 haftamda doktora gittim. test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. ultrasonda da keseyi gördük ama doktor kan tahlili falan demedi. bayramdan sonra gel o zaman yaparız dedi. sizce bu kan tahlili önemli mi geç yaptırmanın bir zararı olur mu. bir de doktor rahat ol istediğini ye iç gez dedi. tuhaf geldi bana biraz, doktoru mu değiştirsem mi acaba, sizinkiler nasıl? Allah'ım inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza vermeyi nasip eder... hepinize rahat hamilelikler...
Bende karın ağrısından hafife olsa bulantilarim oluyor iki yasindaki kızım kucağımdan inmiyor ins kötü bı durum olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?