eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Kizlar cok mutluyum bugun bebegimin kalp atislarini duyduk cok guzeldi 6+5 haftalikken ogrendik bu arada darisi bekleyen herkesin basina insallah

aşağı yukarı hepimiz yakın tariflerde doğum yapacağız sanırım..
şimdiden kilo alan var mı aranızda benim gibi?:79:
ben şimdiden 1 kilo aldım bile:78:

Kizlar aranızda kan uyuşmazlığı olan. varmı İlk hamileliğimde iğne vurulmamıştım doğumdan sonrada kiziminkanina baktılar negatifti pozitif olsa vurulacaktım şimdi eğer kanaman olursa vurulacaksın kanama yoksa 20 28 haftalarda falan iğne olacaksın dedi doktor ben tedirginim ya Ozamana kadar ya bebeğime bişey olursa

Kızlar bugün doktara gittim Allaha şükürler olsun her şey normalmiş.Bebişimi gördüm çok hareketliydi çok şükür.ama beni mahvediyor mide bulantısından.Ona da şükür.Doktorum mide bulantın varsa seviniyorum çünkü bu durum bebeğin yaşadığı anlamına geliyor dedi.Neyse 15 gün sonra ense kalınlığı testi varmış heralde down içinmiş.Hepimiz için hayırlısı olsun Allahım yardımcımız olsun.Sağlıklı günler herkese...

aşağı yukarı hepimiz yakın tariflerde doğum yapacağız sanırım..
şimdiden kilo alan var mı aranızda benim gibi?:79:
ben şimdiden 1 kilo aldım bile:78:

Hala 0 kilodayım hatta 300 gram vermişim :) 1 kilo almış olman kötü bişe değil merak etme

Kizlar cok mutluyum bugun bebegimin kalp atislarini duyduk cok guzeldi 6+5 haftalikken ogrendik bu arada darisi bekleyen herkesin basina insallah

Ah ne güzel, darısı başıma Bayramdan sonraki salı gidicem bende doktora. 6.5 haftalık olmuş olacak. keseyi görüp kalp atışınıda duyarız inşallah :)

cokkkk şükürr cumartsii günüüü kalp atmını ve bebegiiiii gördüm...allah herkese nasip etsin

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun. Hamile arkadaşlara bebişlerini sağ salim kucağına almalarını, bebek isteyenlerede Rabbimden gönüllerine göre hayırlı evlat vermesini diliyorum.. Şimdi kendi sorunuma gelince :) Ben 1 er ay arayla kimyasal gebelik yaşadım araştırma hastanesine gitmeme rağmen kimysal düşüğün bile araştırılması için belli bir koşul olduğunu oyüzden birşey yapamayacaklarını ve denemeye devam etmemi söylediler.

Bizde 3 regl geçirdikten sonra birde psikolojik olması ihtimalini düşünürekten tatilde korunmayı bırakmaya karar verdik. SAT 31 Ağustos biz korunmayı 8 eylülde bıraktık. Öyle birşey ki bu sefer hamilemiyim acaba bir sorun olcakmı diye hiç düşünmeden oluruna bıraktım. Hatta kolumu yakmıştım enfeksiyon kaptığı için antibiyotik bile kullandım. Adet tarihimin 1 gün geçmesinden sonrada evde birde sağlık ocağında idrar testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Sonrasında kan tahlili yaptırmaya gittim ve kandada gebelik var dedi Dr beni obstetrik Usg için farklı hastaneye yönlendirdi.

Doktorların SAT hesaplamasına göre 5 haftalıktı gittiğimde Usg içinde 1 hafta geçmişti yani 6 haftalık olarak gittim ama biz geç korunmayı bıraktığımız için ben geç döllenme olabileceğini düşünüyorum ki olumsuz bişi aklıma getirmek istemiyorum. Birde Usg için sıkışık olmam gerekiyordu bende tuttum ama belkide olması gerektiğinden fazla tuttum Usg aldıklarında bile uzandığım yerde kendimi kasıp durdum yerimde duramadım hatta kadın yumurtalıklarımı bastırdıkça azcık azcık kaçırdım Neyse şölekii 12 mm yerleşmeli 6 haftaya uygun kese gözüktü ama bebek yada yolk kesesi gözükmedi ben bebekimin benimle olduğuna inanmak istiyorum ama boş gebelik olmasından korkmuyoda değilim ilk 2 gebeliğim sorunlu çünkü birde araya bayram girdiği için hiç bir kontrole gidemiyorum bişide açıklamadılar belirsizlik öldürüyor sorum şu ki boş gebelikte belirli bir zaman geçtikten sonra kanama oluyormu yoksa kesenin boş olduğunu görüncemi kesinleşiyor ( bilgi alabilir miyim Hamileyimmm ama sevinemiyorummm üzülemiyorumda aptal gibiyimm hangi duyguda olmam gerektiğini bilmiyorum vee bebişimiiiii istiyorummmm (( çok çok çok uzun yazdımm başınızıda ağrıttımm özür dilerim ama birinden güzel umut verici sözler bekliyorumm belkide vakit ayırdığınız için teşekkürler :)

merhaba canimm oncelikle bebesin hayirli olsun Allah tamamini erdirsin . bende 7 haftalik hamileyim ve bi onceki hamileligim dis gebelikdi simdi benimde senin gibi tedirginliklerim var eminimki butun hamile bayanlarin vardir . bence bu kadar dusunme derim yani sevinemiyorum yazmissin ya bence herseyi oluruna birak zaten zaman gosterecektir yani herseyin Allahtan geldigine inaniyoruz Rabbim sana nasip etmisse sen istemesen bile o cocugu verir sana bu kadar kendimizi kasmayalim hep olumlu dusunelim derim ben yani bir seyin olmuyacagida varsa ne kadar kendimizi yipratsak da olmaz .
hep olumlu dusunmeye calis sabir et insallah gebeligin saglikli bir gebelikdir Rabbim de kucagina almayi nasip eder hepimizinkini

arkadaşlar
benim inanılmaz gaz sancılarım oluyor. doktoruma söyledim kesinlikle ilaç önermedi. bol su iç ve bol bol yürü dedi. kayısı yiyorum bol bol ama ne fayda .inanılmaz şişkinliğim oluyor. 7. haftada karnım sanki 3 aylık hamileyim gibi .buna benzer sıkıntılar yaşayan varmı aranızda? umarım normal bir durumdur.

salı günü bende gidicem o sesi duymak için inanılmaz sabırsızlanıyoruz..eminin çok güzel bir duygudurr..

Pazartesi Günü'de benim randevum var bende aynen senin gibi sabırsızlanıyorum kalbini duymak için inşallah herşey yolunda gider

merhaba arkadaşlar,
bende eylül ayında hamile olduğumu öğrendim.bu 3. aydı korunmayı bıraktığımızda. ilk iki ay hayal kırıklığı olmuştu. insan ilk denemede tutacak zannediyo:) kolay değilmiş bu işler demek ki.kafama çok takıyordum olmuyo diye millet nasıl kazara hamile kalıyo ya diyordum :)). bu ay dr. gittim genel kontrol için .smear testi için örnek aldı, gebelik testi yapalım belki sürpriz birşeyler çıkar dedi. ben hiç beklemiyordum açıkçası. evde hastanenin sitesinden kan testi sonucuna baktım görünce şok oldum.81,26 hamileyim.. :)) adetime 2 gün vardı daha..bayram sonrası kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin...

05.09.2013 turkmenistandayim teknoloji musait degil burda tahlillere felan tr doncem ....arkadaslar hg nedemek oluyo

ben de 7 haftalık hamileyim ve çok şişkinim . aynı belirtileri yaşıyoruz. sanki hamile olduğum için göbeğim çıktı sanıyorum çünkü çok değişti boyutu :)gaz çoğu hamilede yaşanırmış tamamen normal.

05.09.2013 turkmenistandayim teknoloji musait degil burda tahlillere felan tr doncem ....arkadaslar hg nedemek oluyo

Hcg yi soruyorsun galiba.. Adet ilk geciktiginde hamile olup olmadıgını anlamak için kanda beta hcg ye bakılır 50 den yuksekse hamilesin demektir..

Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun :)

Geçmiş olun canım bende hamileliğim ilk haftalarından beri gaz ve kabızlık çekiyorum şükür kabızlığım biraz olsun düzeldi. ama gaz problemim hala devam ediyor. gece bende kaç kere uyanıyorum gaz sancılarım dan. Ama yediklerine dikkat et canım. sakız çiğnemek, soğan, elma, süt gibi yiyecekler bende aşırı gaz yapıyor. onlardan kaçıyorum artık yoksa gaz sancılarım çok artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…