aşağı yukarı hepimiz yakın tariflerde doğum yapacağız sanırım..
şimdiden kilo alan var mı aranızda benim gibi?:79:
ben şimdiden 1 kilo aldım bile:78:
Kizlar cok mutluyum bugun bebegimin kalp atislarini duyduk cok guzeldi 6+5 haftalikken ogrendik bu arada darisi bekleyen herkesin basina insallah
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun. Hamile arkadaşlara bebişlerini sağ salim kucağına almalarını, bebek isteyenlerede Rabbimden gönüllerine göre hayırlı evlat vermesini diliyorum.. Şimdi kendi sorunuma gelince :) Ben 1 er ay arayla kimyasal gebelik yaşadım araştırma hastanesine gitmeme rağmen kimysal düşüğün bile araştırılması için belli bir koşul olduğunu oyüzden birşey yapamayacaklarını ve denemeye devam etmemi söylediler.
Bizde 3 regl geçirdikten sonra birde psikolojik olması ihtimalini düşünürekten tatilde korunmayı bırakmaya karar verdik. SAT 31 Ağustos biz korunmayı 8 eylülde bıraktık. Öyle birşey ki bu sefer hamilemiyim acaba bir sorun olcakmı diye hiç düşünmeden oluruna bıraktım. Hatta kolumu yakmıştım enfeksiyon kaptığı için antibiyotik bile kullandım. Adet tarihimin 1 gün geçmesinden sonrada evde birde sağlık ocağında idrar testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Sonrasında kan tahlili yaptırmaya gittim ve kandada gebelik var dedi Dr beni obstetrik Usg için farklı hastaneye yönlendirdi.
Doktorların SAT hesaplamasına göre 5 haftalıktı gittiğimde Usg içinde 1 hafta geçmişti yani 6 haftalık olarak gittim ama biz geç korunmayı bıraktığımız için ben geç döllenme olabileceğini düşünüyorum ki olumsuz bişi aklıma getirmek istemiyorum. Birde Usg için sıkışık olmam gerekiyordu bende tuttum ama belkide olması gerektiğinden fazla tuttumUsg aldıklarında bile uzandığım yerde kendimi kasıp durdum yerimde duramadım hatta kadın yumurtalıklarımı bastırdıkça azcık azcık kaçırdım Neyse şölekii 12 mm yerleşmeli 6 haftaya uygun kese gözüktü ama bebek yada yolk kesesi gözükmedi ben bebekimin benimle olduğuna inanmak istiyorum ama boş gebelik olmasından korkmuyoda değilim ilk 2 gebeliğim sorunlu çünkü birde araya bayram girdiği için hiç bir kontrole gidemiyorum bişide açıklamadılar belirsizlik öldürüyor sorum şu ki boş gebelikte belirli bir zaman geçtikten sonra kanama oluyormu yoksa kesenin boş olduğunu görüncemi kesinleşiyor ( bilgi alabilir miyim Hamileyimmm ama sevinemiyorummm üzülemiyorumda aptal gibiyimm hangi duyguda olmam gerektiğini bilmiyorum vee bebişimiiiii istiyorummmm (( çok çok çok uzun yazdımm başınızıda ağrıttımm özür dilerim ama birinden güzel umut verici sözler bekliyorumm belkide vakit ayırdığınız için teşekkürler :)
cokkkk şükürr cumartsii günüüü kalp atmını ve bebegiiiii gördüm...allah herkese nasip etsin
salı günü bende gidicem o sesi duymak için inanılmaz sabırsızlanıyoruz..eminin çok güzel bir duygudurr..
arkadaşlar
benim inanılmaz gaz sancılarım oluyor. doktoruma söyledim kesinlikle ilaç önermedi. bol su iç ve bol bol yürü dedi. kayısı yiyorum bol bol ama ne fayda .inanılmaz şişkinliğim oluyor. 7. haftada karnım sanki 3 aylık hamileyim gibi .buna benzer sıkıntılar yaşayan varmı aranızda? umarım normal bir durumdur.
05.09.2013 turkmenistandayim teknoloji musait degil burda tahlillere felan tr doncem ....arkadaslar hg nedemek oluyo
arkadaşlar
benim inanılmaz gaz sancılarım oluyor. doktoruma söyledim kesinlikle ilaç önermedi. bol su iç ve bol bol yürü dedi. kayısı yiyorum bol bol ama ne fayda .inanılmaz şişkinliğim oluyor. 7. haftada karnım sanki 3 aylık hamileyim gibi .buna benzer sıkıntılar yaşayan varmı aranızda? umarım normal bir durumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?