eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Kizlar ikili test 11. Haftadami yoksa 12. Haftadami yapılıyor doktorum 11. Hafta gel dedi bu hafta gideceğim bazı yerler 12 diyor bilgisi olan varmı ilk hamileliğimde ikili test yaptırmamisti doktorum bilmiyorum

Herkese iyi aksamlar bende 8+5 haftadayim 15 gundur bazen yogun bazen az olan kahverengi kanamam var
Bugun doktor kontrol vardi ultrason da kese var bebek var ama bebegim canlanmamis renkli ultrsaon cekildi
Ordada kalp atisi duyulmadi dr bana adet donemine yakin hamile kalmissin bebek 8 haftalik degil daha bes
Haftalik dedi bi hafta daha bekleyelim dedi benim gibi yasayan varmi aranizda cok sancim var sanki adet olacam
Gibi ama lekelenmem yok su an bu ikinci gebeligim ilkide 6 haftada dustu progestan iciyorum 8 saatte bir kalp atisini hangi haftada duydunuz

Kizlar ikili test 11. Haftadami yoksa 12. Haftadami yapılıyor doktorum 11. Hafta gel dedi bu hafta gideceğim bazı yerler 12 diyor bilgisi olan varmı ilk hamileliğimde ikili test yaptırmamisti doktorum bilmiyorum

selamm,,
bende ctesı dr randevuma gıttım şuan 8+5 im 3 hafta sonra ikili test için doktorum cağırdı yanı 12.haftanın ıcınde olacağım canım

3-5 gunun önemli olmadığını düşünüyorum

Allah yardımcımız olsun.
:)

ben aranıza yeı katıldım ve bende hamıleyım son adettarıhım 6 eylul hepimiz bebegımizı kucagımıza almayı nasip eder

canim ben kalp atisini daha bugun duydum 8 haftaligim eger gebeligin 5. haftasindaysan normaldir kalp atisini duyamaman ben 5 haftalikken keseyi bile gorememislerdi agri onemli olmuyo bildigim kadariyla cunku normal agrinin olmasi benimde ara ara oluyo insallah rabbim bebeginede sana uzun omurler verir

Kızlar merhaba. İki geceden beri göğüs altımda aşırı derece ağrı oluyor. genelde gece uyandıkdan sonra başlıyor. sanki kaburgalarım çıkacak gibi zor nefes alıyorum. hatta nefes alırken batar giriyor. benim gibi problem yaşayanlarınız var mı ? :26:

Son düzenleme:
Benım 8+5.
Keseyı 5 haftalıkken gorduk.kalp atıslarını da 6+6 ıken gorduk sukurler olsun..her hamılelıkte farklı oluyor bazıları 9. Haftada bazıları 7. Haftada goruyor.panık yapmayın kızlar....

gaz sancısı olmasın??

Halk arasında yel girmiş denir ya ona benziyo sanki uyurken üstünü iyi ort birde atlet giymiyorsan giy cereyanda kalma..faydası olabilir..

gaz sancısı olmasın??

Gaz problemi çekiyorum canım ama bu pek ona benzemiyor. yarın doktor kontrolüm var bi doktoruma sorarım gece uyanınca aniden başlıyor

Halk arasında yel girmiş denir ya ona benziyo sanki uyurken üstünü iyi ort birde atlet giymiyorsan giy cereyanda kalma..faydası olabilir..

Teşekkür ederim canım hamile kaldıkdan sonra hep atletle yatıyorum zaten. Yinede dikkat ederim. Umarım başka bişey çıkmaz

kızlar ben de hamileyim 11+5 günlük. foruma yeni katıldım. böylece birbirimize yararlı olacağımızı düşündüm. herkese merhabaaaaa

merhaba canim hosgeldin Allah tamamini erdirsin bebisinin :))

çok teşekkür ederim.. neler konuştunuz az çok takip etmeye çalışıyordum aslında sonra dedim ki ben de katılmalıyım belki bu site bana yardımcı olduğu kadar belki benim de söylediğim bir şey başkasına yardımcı olur ve sonunda katıldım. ama çok kapsamlıymış. içinde yok yok nerdeyse kafam çok karıştı doğru yerdeyim ama sanırım.

senin kaç haftalık oldu ?

Kızlar gündür kanamam vARyaNİ KAHVERengi bişey az miktarda gelıyo doktorum progsteron verdi onu kullanıyorm.. gecen gun kalp atıslarını duyduk rahatladım boyle bi sorun yasayan var mı

Kızlar gündür kanamam vARyaNİ KAHVERengi bişey az miktarda gelıyo doktorum progsteron verdi onu kullanıyorm.. gecen gun kalp atıslarını duyduk rahatladım boyle bi sorun yasayan var mı

ewet ben de yaşadım.bayramdan önceydi kahverengine yakındı, biz de korkuyla doktorumuza gittik çok şükür benim bebeğimin de kalp atışlarını duyduk yaklaşık 15 gündür progestan kullandım ama vajinadan geceleri 1 tane. yan etkilerini daha az yaşadım o yüzden. şu an daha iyiyim hala kullanıyorum. doktorum 3 aylık olunca kesmemi söyledi. merak etme korkulacak bir şey değilmiş hamilelelerde rahim kasılması olurmuş normal dedi doktor. bebeğimiz büyüyor sanırım :)

kızlar ben de hamileyim 11+5 günlük. foruma yeni katıldım. böylece birbirimize yararlı olacağımızı düşündüm. herkese merhabaaaaa

Hoşgeldin aramıza.. Bende 11+2 yim canım cok yakınız birbirimize..

Hoşgeldin aramıza.. Bende 11+2 yim canım cok yakınız birbirimize..

harika o zaman :) ankarada yaşıyorum ben, bu sitede her şehirden insan vardır diye düşünüyorum. sen nerelisin ? benim ikili tarama testim yapıldı inşallah bugun sonucunu alacağım. senin randevun ne zaman hangi doktora gidiyosun ?

benim arada yemek yedikten sonra bulantım oluyo...gögüslerim kocaman.......ama en dükkatimi çeken bendede gece sadece karın agrısı oluyoo 5 dk sürüyoo kıvranıyom ama sonra geciyo...neolabilirkii buu:26:

evet demekki bu haftalarda böyle olabiliyor çünkü hamileliğimiz cok yakın birbirine :) benim bu aralar bulantım yok.günlük akıntım cok fazla oluyor.onu da araştırdım normal olduğu yazıyor bir çok yerde. allah hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirmek nasip etsin inşallah.

bende senin gibi yeni sayilirim burda aslinda benimki 8. haftanin icindeyim
naptin testlere basladinmi ikili tarama testini yaptiricakmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…