Kizlar ikili test 11. Haftadami yoksa 12. Haftadami yapılıyor doktorum 11. Hafta gel dedi bu hafta gideceğim bazı yerler 12 diyor bilgisi olan varmı ilk hamileliğimde ikili test yaptırmamisti doktorum bilmiyorum
ben aranıza yeı katıldım ve bende hamıleyım son adettarıhım 6 eylul hepimiz bebegımizı kucagımıza almayı nasip eder
Herkese iyi aksamlar bende 8+5 haftadayim 15 gundur bazen yogun bazen az olan kahverengi kanamam var
Bugun doktor kontrol vardi ultrason da kese var bebek var ama bebegim canlanmamis renkli ultrsaon cekildi
Ordada kalp atisi duyulmadi dr bana adet donemine yakin hamile kalmissin bebek 8 haftalik degil daha bes
Haftalik dedi bi hafta daha bekleyelim dedi benim gibi yasayan varmi aranizda cok sancim var sanki adet olacam
Gibi ama lekelenmem yok su an bu ikinci gebeligim ilkide 6 haftada dustu progestan iciyorum 8 saatte bir kalp atisini hangi haftada duydunuz
[ı]kızlar merhaba. Iki geceden beri göğüs altımda aşırı derece ağrı oluyor. Genelde gece uyandıkdan sonra başlıyor. Sanki kaburgalarım çıkacak gibi zor nefes alıyorum. Hatta nefes alırken batar giriyor. Benim gibi problem yaşayanlarınız var mı ? :26:[/ı]
Kızlar merhaba. İki geceden beri göğüs altımda aşırı derece ağrı oluyor. genelde gece uyandıkdan sonra başlıyor. sanki kaburgalarım çıkacak gibi zor nefes alıyorum. hatta nefes alırken batar giriyor. benim gibi problem yaşayanlarınız var mı ? :26:
gaz sancısı olmasın??
Halk arasında yel girmiş denir ya ona benziyo sanki uyurken üstünü iyi ort birde atlet giymiyorsan giy cereyanda kalma..faydası olabilir..
kızlar ben de hamileyim 11+5 günlük. foruma yeni katıldım. böylece birbirimize yararlı olacağımızı düşündüm. herkese merhabaaaaa
merhaba canim hosgeldin Allah tamamini erdirsin bebisinin :))
Kızlar gündür kanamam vARyaNİ KAHVERengi bişey az miktarda gelıyo doktorum progsteron verdi onu kullanıyorm.. gecen gun kalp atıslarını duyduk rahatladım boyle bi sorun yasayan var mı
kızlar ben de hamileyim 11+5 günlük. foruma yeni katıldım. böylece birbirimize yararlı olacağımızı düşündüm. herkese merhabaaaaa
Hoşgeldin aramıza.. Bende 11+2 yim canım cok yakınız birbirimize..
benim arada yemek yedikten sonra bulantım oluyo...gögüslerim kocaman.......ama en dükkatimi çeken bendede gece sadece karın agrısı oluyoo 5 dk sürüyoo kıvranıyom ama sonra geciyo...neolabilirkii buu:26:
çok teşekkür ederim.. neler konuştunuz az çok takip etmeye çalışıyordum aslında sonra dedim ki ben de katılmalıyım belki bu site bana yardımcı olduğu kadar belki benim de söylediğim bir şey başkasına yardımcı olur ve sonunda katıldım. ama çok kapsamlıymış. içinde yok yok nerdeyse kafam çok karıştı doğru yerdeyim ama sanırım.
senin kaç haftalık oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?