- 21 Ocak 2013
- 100
- 2
- 98
bende senin gibi yeni sayilirim burda aslinda benimki 8. haftanin icindeyim
naptin testlere basladinmi ikili tarama testini yaptiricakmisin
bende senin gibi yeni sayilirim burda aslinda benimki 8. haftanin icindeyim
naptin testlere basladinmi ikili tarama testini yaptiricakmisin
Kızlar merhaba inşallah iyi gidiyordur durumlarınız.Geçen gün üzücü bir olay yaşadık eşimle.Her şeyimiz normal gidiyor çok şükür derken eşimle ikimizin akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğumuzu öğrendik.doktorla konuştuk araştırdık.Riskli durumların olduğunu gördük.Amniyosentez ,cvs falan yaptırın diyenler de var,Fakat her şey allahtan Ama ya sağlıklıysa o işlemi yaptırdıktan sonra düşük yapanlarda varmış.Ne yapıcaz bilmiyorum artık.Amniyosentez 16-17. haftalar yapılıyor ve sonuçlar 3-4 haftada geliyor.Daha önce böyle bir durumla karşılaşmış olan duyan bilen var mı yardımlarınızı bekliyorum....Allahım yardımcımız olsun...
ewet ben de yaşadım.bayramdan önceydi kahverengine yakındı, biz de korkuyla doktorumuza gittik çok şükür benim bebeğimin de kalp atışlarını duyduk yaklaşık 15 gündür progestan kullandım ama vajinadan geceleri 1 tane. yan etkilerini daha az yaşadım o yüzden. şu an daha iyiyim hala kullanıyorum. doktorum 3 aylık olunca kesmemi söyledi. merak etme korkulacak bir şey değilmiş hamilelelerde rahim kasılması olurmuş normal dedi doktor. bebeğimiz büyüyor sanırım :)
harika o zaman :) ankarada yaşıyorum ben, bu sitede her şehirden insan vardır diye düşünüyorum. sen nerelisin ? benim ikili tarama testim yapıldı inşallah bugun sonucunu alacağım. senin randevun ne zaman hangi doktora gidiyosun ?
bende hapını kullanıyorum kaç gun surmustu senin? ya bizde kan uyusmazlığı var annem de dusuk var ben zaten risk gubundayım ve sureklı yatıorum.. eşim saolsn evde o yapıyo işleri hiç bişey yapmamam gerekiyo
Ben antalyaliyim canım randevum pazartesi benim de..cok metak ediyorum büyüdüler mı diye.. Ikili testi yapmayacaz biz ultrason ölçümlerin i yapacak doktorum sadece..önemli bi ayrıntıyı da geçmiyim: ikiz benimkiler:) doktorum da tanıdıgım bi aile dostum canım..
2li tarama testini yaptırmıştım 3 gün önce, sonucu bugun çıktı çok şükür ki sonuç iyiymiş. 50binde 1 kişi çıktı dedi doktor bu risk oranıymış, bu oran sağlıklı olduğunu gösteriyormuş. normalde 250 kişide bir olunca riskli oluyormuş. inşallah hiçbirimizin bebeğinde böyle kötü oranlar çıkmaz. sen iyimisin bulantıların devam ediyordur benim geçti çok şükür daha iyiyim, akşama kadar sürüyordu baş dönmem bulantım. ama atlattım. hangi doktora gidiyosun ankaralımısın ?
merhaba canimm oncelikle bebesin hayirli olsun Allah tamamini erdirsin . bende 7 haftalik hamileyim ve bi onceki hamileligim dis gebelikdi simdi benimde senin gibi tedirginliklerim var eminimki butun hamile bayanlarin vardir . bence bu kadar dusunme derim yani sevinemiyorum yazmissin ya bence herseyi oluruna birak zaten zaman gosterecektir yani herseyin Allahtan geldigine inaniyoruz Rabbim sana nasip etmisse sen istemesen bile o cocugu verir sana bu kadar kendimizi kasmayalim hep olumlu dusunelim derim ben yani bir seyin olmuyacagida varsa ne kadar kendimizi yipratsak da olmaz .
hep olumlu dusunmeye calis sabir et insallah gebeligin saglikli bir gebelikdir Rabbim de kucagina almayi nasip eder hepimizinkini
vala benim daha bulantilarim devam ediyo bulantidan daha cok mide yanmam var aslinda tabi yemegide cok yiyemiyorum bi iki lokma yedimmi midem bulanmaya basliyo
ben yurtdisinda yasiyorum benim doktorum hollandali bi adam banada ikili test icin sordu iste yaptirmak istiyomusun diye ben de istemedigimi soyledim ama daha kararsizim iste eger en ufak bir suphe olursa ultrasonda amnion sivisiindan alicaklarmis buda dusuge yol acabilirmis bende dedim en iyisi yaptirmiyim
bu arabada babam ankarali benim bende yari ankarali sayilirim ankara/hasanoglanDD
Teşekkür ederimmm moral desteğinn için canım evett herşey için sabırla sakin bir şekilde beklemek gerekiyormuş ama insanoğlu işte yapamıyoruz sanırım :) Cuma günü doktora gittim ve 8 haftalık olduğunu öğrendimm Kalp atışlarınıda duydum çok şükürr değişik bir duyguymuşş Rabbimm herkese o duyguyu yaşatsınn şimdi benim görevimm onu sağlıklı beslemek ve sağ sağlimm kucağıma almak rabbimm inşallah onuda gösterir bana :)) Senide tebrik ediyorum canım Allahh seninde sağlıcakla bebeğini kucağınaa almak nasip etsin.. Herkesin :)))
kızlar herkesi tebrık ederım öncelikle Allah sağ salim kucağımıza almaya nasip etsın..
beslenme konusunda ne gıbı caba sarfediyorsunuz gunluk yeme içme öğnlerinzde neler yer alıyor? kaç öğün yıyorsunuz hergun meyve sebze süt yoğurt yıyebılıymusunuz ? benm bu ara çok iştahszlık ve bulantılarım oluyor kusmuyorum ama ne yesem midem kalkıyorbu sefer yıyemedımmı kend,me kızıyprum ama zorluyorum kendımı olmuyor siz neler yapıyosunuz ne kadar dikaat ediyorsunuz yıyıp içtiklerinize:
bir de dışardan yemek yeme dedi doktoır ama ne bılım ayda 1-2 kez canımın cektıği bişeyı yesem sıkıntı olurmu acab
cevaplarınızı beklyıroum
--------------------------------------------------------------------------------
Sanada hayırlı olsun arkadaşım tamamına ermek nasip olsun hepimize,ben kendimden örnek vereyim çok fazla öğün yemiyorum nezaman karnım acıkırsa.Hergün meyve yiyorum mutlaka,3 5 ceviz atıyorum ağzıma gün içinde.Yumurta yoğurt tüketiyorum ama sütü içemiyorum hiç sevmediğim içinkendine kızma çünkü benımde eski iştahım yok ama bebişim gayet iyi.Doktorum herşey yolunda bebek hızla büyüyor sen yesende yemesende büyücek dedi o yüzden hiç kafama takmıyorum.elimizde olan bişey değil sonuçta.Bıldığin yerlerden yıyebılırsın arada bi Can'ın istiyor sonuçta ama doktorununda bı bıldığı vardır muhakkak.Benım doktorum öyle bişey demedi çünkü.
Sanada hayırlı olsun arkadaşım tamamına ermek nasip olsun hepimize,ben kendimden örnek vereyim çok fazla öğün yemiyorum nezaman karnım acıkırsa.Hergün meyve yiyorum mutlaka,3 5 ceviz atıyorum ağzıma gün içinde.Yumurta yoğurt tüketiyorum ama sütü içemiyorum hiç sevmediğim içinkendine kızma çünkü benımde eski iştahım yok ama bebişim gayet iyi.Doktorum herşey yolunda bebek hızla büyüyor sen yesende yemesende büyücek dedi o yüzden hiç kafama takmıyorum.elimizde olan bişey değil sonuçta.Bıldığin yerlerden yıyebılırsın arada bi Can'ın istiyor sonuçta ama doktorununda bı bıldığı vardır muhakkak.Benım doktorum öyle bişey demedi çünkü.
bu arada sen kaçıncı haftadasın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?