cevap yazdığın ıcın tşkr ederım canım.. ınsan ıster ıstemez tedırgın oluyor bu haftalarda.. bende kafaya tkmış durumdayım bu yeme ıcme mesleesini ama dediğin gıbı bız yesekte yemesekte onlar buyucekler.. ben elımden gelidği kadar caba sarfedıyorum tabı ama 1 gun yoğurt yemıyorum mısal ertesı gun meyve yada süt yıyemıyorum hergun 4/4 lük olmuyor yedıklerim bende işyerınde arada 1-2 cevız yıyorum ağzıma atıyorm zorlainşallah iştahım duzelir de eski halıme dönerım..
Hiç kafana takıpta morelını bozma,pıtırcığın büyüyor annesi :)) hangi semttesin doktorundan memnunumuzun? Ben çalışmıyorum ama İnan bende 4/4 lüks yıyemiyorum canım istemiyor çünkü,karnın acıkır gibi olunca bıraz yoğurt koy kâseye ekmek doğra içine yavaş yavaş yemeye çalış,ben 3. 4 gün öyle doyurdum karnımı hem hafif oluyo hem mıdenı bulandırmaz.bu Arada hamılelığimiz denk senınle
Rica ederim bende 10.hafta içindeyim senin kaç haftalık,vitamın verdimi doktorun? Benım canımda çok sulu yemekler istemiyor mesela patates tost sandviç sürekli yiyebılırım yani :)
öyle canım taksamda yıyemıyorum öyle her şeyden.. ben izmir medikal parka gidiyorum canım Gülçin hanıma.. şimdilik memnunum doktordan canım gayet yakın ıyı güler yuzlu.. sen nerdesin hangı dr gidiyorsun? denıcem canım yoğrt ve ekmeği :) aklıma yattı.. aynı gun hamiş olduğumuza sevındım :) göbişin ne durumda şuanda benım daha hiç bi belirti yok :)) hafif şişkınlık var sadece ama oda normaldede vardı
Bende istanbulda medipol hastanesine gidiyorum,göbişim hiç yok benımde kendi göbeğim yerinde ama maşallah :)) göğüslerimde büyüdü ama bariz bi şekilde kılo almamışım hiç daha.Benım folıkasiti kesti doktorum vitaminle Demir ilacı yazdı 1 haftadır onları içiyorum.10 gün sonra ikili taramaya gidicem bakalım.
bende ramazan bayramı arifesinde anne olacağımı öğrenenlerdenim.. büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadım mayıs 2013 te evlendim ama bebek biraz erken oldu.. ama iyi de oldu. şimdi 19+3 haftalık hamileyim ve büyük bir heyecanla onu bekliyoruzz..
Hayırlı olsun canım cinsiyeti belli oldu mu ? :) O heyecan doğana kadar bitmiycek galiba bende biran önce kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
Tarama testini kaçıncı haftada yaptırmıştın canım ?
Merhaba arkadaşlar:)Ben de 8 eylülde idrar testi ile öğrendim hamileliğimi:)çok heyecanlandım çok mutlu oldum..şimdi 12+4 günlük hamileyim 2li tarama testim oldu geçen hafta çok şükür her şey yolundaymış:)bebeğin cinsiyetini çok merak ediyoruz..bir de bir şey paylaşmak istiyorum benim 1 kere bile bulantım olmadı her zamanki gibiyim..arkadaşlarım nazar değdirceksin kendine sus diyorlar:)ama ben mutlaka bulantı yaşarım sanıyordum böyle olunca da ay orda mı diye telaşe kapılıyor insanhepinize sağlıklı,huzurlu bir gebelik süreci diliyorum kızlar..buradan birbirimize destek olalım..
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
16+3 te 3 lu test yaptırdım canım.. sonuclar gayet ıyı masallah.. aslında ben adet tarıhımı tam bılmedıgımden bulundugum hafta daha bugun netlestı suan 17+5 mişim :)))
Merhaba arkadaşlar:)Ben de 8 eylülde idrar testi ile öğrendim hamileliğimi:)çok heyecanlandım çok mutlu oldum..şimdi 12+4 günlük hamileyim 2li tarama testim oldu geçen hafta çok şükür her şey yolundaymış:)bebeğin cinsiyetini çok merak ediyoruz..bir de bir şey paylaşmak istiyorum benim 1 kere bile bulantım olmadı her zamanki gibiyim..arkadaşlarım nazar değdirceksin kendine sus diyorlar:)ama ben mutlaka bulantı yaşarım sanıyordum böyle olunca da ay orda mı diye telaşe kapılıyor insanhepinize sağlıklı,huzurlu bir gebelik süreci diliyorum kızlar..buradan birbirimize destek olalım..
Oo süper canım çok sevindi. Benimde inş. hiçbir sorun çıkmaz önümüzde ki hafta gidicem bende 2 li test için. :)
Hayırlısı olsun canım aman nazar değmesin. Bende öyle çok aşırı bi bulantım olmadı sadece bi kaç hata sabahları oldu o kadar :) Bende bazen sanki eski normal yaşantıma devam ediyorum gibi hissediyorum. sık sık doktora gitmek istiyorm ama doktor yeter artık demesinden çekniyorm
Okudum canım Allah kabul etsin.
Oo süper canım çok sevindi. Benimde inş. hiçbir sorun çıkmaz önümüzde ki hafta gidicem bende 2 li test için. :)
Hayırlısı olsun canım aman nazar değmesin. Bende öyle çok aşırı bi bulantım olmadı sadece bi kaç hata sabahları oldu o kadar :) Bende bazen sanki eski normal yaşantıma devam ediyorum gibi hissediyorum. sık sık doktora gitmek istiyorm ama doktor yeter artık demesinden çekniyorm
Bu arada ben de sürekli doktora gitmek istiyorum ayrıca renkli ultrasonu da çok merak ediyorum. Sen kaçıncı haftada gitmeyi düşünüyorsun. Doktorum bana 20-22 haftalar arası gitmemi söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?