eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Hiç kafana takıpta morelını bozma,pıtırcığın büyüyor annesi :)) hangi semttesin doktorundan memnunumuzun? Ben çalışmıyorum ama İnan bende 4/4 lüks yıyemiyorum canım istemiyor çünkü,karnın acıkır gibi olunca bıraz yoğurt koy kâseye ekmek doğra içine yavaş yavaş yemeye çalış,ben 3. 4 gün öyle doyurdum karnımı hem hafif oluyo hem mıdenı bulandırmaz.bu Arada hamılelığimiz denk senınle

öyle canım taksamda yıyemıyorum öyle her şeyden.. ben izmir medikal parka gidiyorum canım Gülçin hanıma.. şimdilik memnunum doktordan canım gayet yakın ıyı güler yuzlu.. sen nerdesin hangı dr gidiyorsun? denıcem canım yoğrt ve ekmeği :) aklıma yattı.. aynı gun hamiş olduğumuza sevındım :) göbişin ne durumda şuanda benım daha hiç bi belirti yok :)) hafif şişkınlık var sadece ama oda normaldede vardı

Rica ederim bende 10.hafta içindeyim senin kaç haftalık,vitamın verdimi doktorun? Benım canımda çok sulu yemekler istemiyor mesela patates tost sandviç sürekli yiyebılırım yani :)

evet cnm folık kullnıyorum ben ama gebelikten önce bşlamıştım birde kan hapı balık yağı verdi doktor sen ne içiyorsun ??

Bende istanbulda medipol hastanesine gidiyorum,göbişim hiç yok benımde kendi göbeğim yerinde ama maşallah :)) göğüslerimde büyüdü ama bariz bi şekilde kılo almamışım hiç daha.Benım folıkasiti kesti doktorum vitaminle Demir ilacı yazdı 1 haftadır onları içiyorum.10 gün sonra ikili taramaya gidicem bakalım.

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelikleriniz ? :) İkili tarama testi yaptıranlar var mı ? İştahlarınız nasıl ?

SELAM CANIM.. o göbektn bende de var malesef ama ben bebiş göbeği olsun istiyorum bi an önce bende gönde henuz kılo alımı yok.. acaba ne zaman göbekler çıkmaya başlarki?

benımde ikili taramam bu ctesi cok sabırszım :)

bende ramazan bayramı arifesinde anne olacağımı öğrenenlerdenim.. büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadım mayıs 2013 te evlendim ama bebek biraz erken oldu.. ama iyi de oldu. şimdi 19+3 haftalık hamileyim ve büyük bir heyecanla onu bekliyoruzz..

Hayırlı olsun canım cinsiyeti belli oldu mu ? :) O heyecan doğana kadar bitmiycek galiba bende biran önce kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
Tarama testini kaçıncı haftada yaptırmıştın canım ?

16+3 te 3 lu test yaptırdım canım.. sonuclar gayet ıyı masallah.. aslında ben adet tarıhımı tam bılmedıgımden bulundugum hafta daha bugun netlestı suan 17+5 mişim :)))

Merhaba arkadaşlar:)Ben de 8 eylülde idrar testi ile öğrendim hamileliğimi:)çok heyecanlandım çok mutlu oldum..şimdi 12+4 günlük hamileyim 2li tarama testim oldu geçen hafta çok şükür her şey yolundaymış:)bebeğin cinsiyetini çok merak ediyoruz..bir de bir şey paylaşmak istiyorum benim 1 kere bile bulantım olmadı her zamanki gibiyim..arkadaşlarım nazar değdirceksin kendine sus diyorlar:)ama ben mutlaka bulantı yaşarım sanıyordum böyle olunca da ay orda mı diye telaşe kapılıyor insanhepinize sağlıklı,huzurlu bir gebelik süreci diliyorum kızlar..buradan birbirimize destek olalım..

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucaına almak nasip olsun.. bende 12 haftalık oldm bugun bulantılrm halen devam ediyor, çok kusmasama öğürtü gelior habıre bende ilk başlarda bulantım neden yok dıye üzülüyodum ama sonradan başladı.. rahat bısı yıyıp içemiyosun canım buseferde bebeğin beslenemedi diye uzuluyosun hıç dert etme sakın, bebğin sağlıklı ve buyuyor tadını cıkar ve doya doya ne istyosan ye.. ben onu yapamaıyorum. iştahsızlık, bulantı zor..

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

ben okurum canım hatta okudum bile, Allah sağlıklı sıhhatlı bi evlat versin inşallah, sana hepimize isteyen herkese..

ben okudum canım.. Allah kabul etsin..

16+3 te 3 lu test yaptırdım canım.. sonuclar gayet ıyı masallah.. aslında ben adet tarıhımı tam bılmedıgımden bulundugum hafta daha bugun netlestı suan 17+5 mişim :)))

Oo süper canım çok sevindi. Benimde inş. hiçbir sorun çıkmaz önümüzde ki hafta gidicem bende 2 li test için. :)

Hayırlısı olsun canım aman nazar değmesin. Bende öyle çok aşırı bi bulantım olmadı sadece bi kaç hata sabahları oldu o kadar :) Bende bazen sanki eski normal yaşantıma devam ediyorum gibi hissediyorum. sık sık doktora gitmek istiyorm ama doktor yeter artık demesinden çekniyorm

Okudum canım Allah kabul etsin.

allah kabul etsin.

bana da nazar değmesin sadece başlarda hafif bulantılar yaşadım. o kadar iyiyim ki bazen hamile olduğumu bile unutuyorum :)) allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

Kizlar cinsiyeti cok merak ediyorum öğreneniniz var mı ikili testte hcg degeri 50 nin altında olan erkek üstünde olan kiz diyorlar dogrumu yoksa Buda bı hurafemi tutan varsa lutfen paylaşsın meraktan çatlıyorum :)

cinsiyetle ilgili büyüklerimiz hep şunu söylüyorlar kolu,bacağı çabuk şekillenirse erkekmiş,eğer geç şekil alırsa kızmış.gerçeklik payını hiç bilmiyorum.ben 18 kasımda kontrole gidicem doktorum erkekse büyük ihtimal anlarım dedi.hayırlısı:)hepinize sağlıklı ve sorunsuz günler kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…