eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Bu arada ben de sürekli doktora gitmek istiyorum ayrıca renkli ultrasonu da çok merak ediyorum. Sen kaçıncı haftada gitmeyi düşünüyorsun. Doktorum bana 20-22 haftalar arası gitmemi söyledi..

Maşallah canım nazar değmesin. Benim bu aralar başım ağrıyo. Bende sürekli görmek istiyorum. bugün doktor kontrolüm var görücem pıtırcığımı çok özledim Benim doktorumda renkli yok ama araştırıcam bende merak ediyorum ben daha 2 li testimi yaptırmadm onu da olucam gelecek hafta sen kaçıncı hatan da yaptırmıştın canım ?

ben 13.hafta içinde yaptırmıştım canım.. benim hastanede de yok renkli ama doktor bakırköydeki radyomar ı tavsiye etti inşallah 22.haftada gidicem bende.

ben 13.hafta içinde yaptırmıştım canım.. benim hastanede de yok renkli ama doktor bakırköydeki radyomar ı tavsiye etti inşallah 22.haftada gidicem bende.

Hmm istanbulda olanakların daha fazladır tabi canım ne güzel :) ben izmirin ilçesinde oturuyorm anca izmir de vardır renkli inş gidebilirm bende :) bende 12 haftayı doldurdm bugün bakalım doktorum ne zaman yapıcak bugün 2 de gidicem
Akşamları rahat uyuyabiliyormusun canım ? ben özellikle dönerken çok kasılıyorum.

evet bende dönerken hep uyanıyorum ama ondan baska sıkıntım hep gece lavaboya kalkmak onceden hiç oyle sıkıntım yoktu :))

evet bende dönerken hep uyanıyorum ama ondan baska sıkıntım hep gece lavaboya kalkmak onceden hiç oyle sıkıntım yoktu :))

Bende bugün sorucaktm doktora demekki olabiliyormuş :) ayy canım bende normalde hiç kalkmazdm ama sık kalkıyorum artık yaşın kaç canım çalışıyormusun ?

Bende çalışıyorum canım mimar yanında çizim yapıyorum benim yaşımda 24 :)

hımmm güzel ve zevkli bir işin varmışş :) benım calısma hayatım sona erıyor ama 3 aya kadar bırakıcam.. artık bebişim olacakkkk cunku bu arada cınsıyetını bılmıyorsundur henuz ama 2 li testte ogrenme sansın yuksek ben o zaman öğrenmiştim.. ama erkekse ogrenıyorsun 2 li test zamanı kız bellı olmuyor hemen

Teşekkür ederim canım senin işin de çok güzelmiş. Bende bırakıcam çalışmayı ama zorlanmazsam son bir ay önce bırakmayı düşünüyorum. :) ayy gerçekten mi inş. öğrenebilirim bende cinsiyetini :) senin Allahım nasip ederse neyin olucak canım? bu arada benim adım sevda

benim de çiğdem.. memnun oldum ayrıca :) benim bi oğluşum olacak allahın izniyle :)

tamam görüşürüz iyi sonuçlarla dönmen dileğiyle..

Herşey çok güzelmiş canım. Hatta doktor 12+4 sün dedi :)) benim hesabıma göre bugün 12+1 dim ben :) çok hareketli benim pıtırcık maşallah yerinde durmuyo Allahıma şükürler olsun çok güzel duygular bunlar :) Rabbim istyen herkeze versin

AMİN İNŞALLAHHHH. 2li testle ilgili bişey demedi mi peki

AMİN İNŞALLAHHHH. 2li testle ilgili bişey demedi mi peki

Salı günü özelde yaptırıcam çarşamba günü de kontrole gidicem tekrar doktoruma :) iki tane doktora gidiyorum biri özelde diğeri devlet hastanesinde. devlet hastanesinde çarşamba günü kontrolüm var yine her iki doktora da göstericem sonucumu :)

vayy 1 doktor yetmiyor 2 doktora gidiyorsun yanii :))

vayy 1 doktor yetmiyor 2 doktora gidiyorsun yanii :))

Özelde ki doktorum doğumlara girmiyor artık yaşlı ama çok bilgili o yüzden ona gidiyorum. birde doğum için doktorum var o da devlet hastanesinde o yüzden iki doktorum var :)) sen nereye gidiyorsun canım ? keşke bende tek doktorumla girseydim doğuma

ben avrasya hospital e gidiyorum.. doktorumdan gayet memnunum. özel doktoruna guvenıyorsan devam et tabikii tecrübe cok onemlı.. ben de doktoruma tavsiye uzerıne gıttım yengelerım yakınlarım hep orda dogum yaptı bakalım ınsalllah ben de memnun kalırım.

Evet canım çok haklısın özelde ki doktoruma güveniyorum o yüzden ikisini bir takip edicem :) benim gittiğim özelde ki doktor ameliyatlara artık girmiyormuş. O yüzden diğer doktoru da bırakamıyorum. Sen şanslısın o konuda tek doktorla doğuma kadar gidersin ne güzel :)

Arkadaşlar şu anda 13 haftalık hamileyim.Ben de deneyimlerimi paylaşayım dedim.Birincisi doktorum bana badem yağını önermiyorum dedi,excipial lipo adlı bir krem verdi.Daha yeni başlıycam.Sizin doktorlarınız neler önerdi.Varmı kullandığınız bildiğiniz yararlı güzel formüller kremler.Teşşekkürler şimdiden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…