herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
sayfaya kimse uğramıyor heralde artık
bencede :) ıkılı tarama yaptrdınmı canım sen ?
yaptırmıştım canım ben 10 -15 gün falan oldu sanırım benim temiz çıkmıştı çok şükür.
arkadaşlar hepimz aynı haftalardayzı yaklaşık :) benm merak ettiğim kımlerim göbişleri cıkmaya başladı .) hemiş olduklarını dışardan anlayanlar varmı bende hiç bi belirti yok henuz o yuzden merak edıyorum :))))[/QUOTE
bence gobisler icin erken ama oda kiseden kisiye degisir sanirim cunku benim ilk hamileligimde 17.haftamda cikmaya baslamisti
benimde merak ettigim simdiye kadar cinsiyet ogrenen oldumu ??
Arkadaşlar şu anda 13 haftalık hamileyim.Ben de deneyimlerimi paylaşayım dedim.Birincisi doktorum bana badem yağını önermiyorum dedi,excipial lipo adlı bir krem verdi.Daha yeni başlıycam.Sizin doktorlarınız neler önerdi.Varmı kullandığınız bildiğiniz yararlı güzel formüller kremler.Teşşekkürler şimdiden....
arkadaşlar hepimz aynı haftalardayzı yaklaşık :) benm merak ettiğim kımlerim göbişleri cıkmaya başladı .) hemiş olduklarını dışardan anlayanlar varmı bende hiç bi belirti yok henuz o yuzden merak edıyorum :))))[/QUOTE
bence gobisler icin erken ama oda kiseden kisiye degisir sanirim cunku benim ilk hamileligimde 17.haftamda cikmaya baslamisti
benimde merak ettigim simdiye kadar cinsiyet ogrenen oldumu ??
Benım 2 arkadasımda ıkılı taramada öğrenmişler cinsiyetleri ama benimki bişey göstermedi valla
Selam kızlar.. Bende ikili tarama testimi yaptırdım Pazartesi alıcım sonuçları bakalım,bebeğimi 3 boyutlu gösterdi bu hafta doktor büyümüş baya) bendim göbek aynı valla daha bişey çıkmadı.Sen nasıl oldun emres iştahın açıldımı azıcık yıyebılıyomusun?
arkadaşlar hepimz aynı haftalardayzı yaklaşık :) benm merak ettiğim kımlerim göbişleri cıkmaya başladı .) hemiş olduklarını dışardan anlayanlar varmı bende hiç bi belirti yok henuz o yuzden merak edıyorum :))))
Arkadaşlar göbüş çok çıkmadı gibi ama pantolonlar olmuyor artık hamile kıyafetleri alıp giymeye başladık =)Soran arkadaşlar için elevit ve ferrasanol kullanıyorum doğuma kadar devam yani.Ayrıca folik asitleri bıraktınız demi kızlar =) Birde çatlamalar için doktorum badem yağını önermedi.Excipial lipo denilen bebeklerin bile kullandığı bir krem varmış çok iyi olduğunu duymuştum ondan aldım kullanmaya başladım.İkili tarama yaptıran arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.
Kızlar benim bebişim çok iyi maşşallah ama eşimle ikimizin kanındaki durumundan dolayı 2 hafta sonra amniyosenteze gün aldımbebişimin cinsiyetini öğrenmeden bu işlemi yaptırmak o kdar koyuyor ki Neyse bana bol bol dua edin canlarım.Allah yardımcımız olsun.İnşallah sağ salim olurda güzel hayırlı sonuçlar alırım.Gelişmeleri burdan duyurcam size.Dualarınızı bekliyorum ....
Ck hafif bi cikinti var göbek sayilirsa tabi oda:))bulanti ve kusmalarimda azaldi ama istahimda hicbir artis yok malesef.takip ettigim kadariyla sen bnden 1hafta ondesin cnm.o yuzden soruyorum sen yemrk yiyebiliyp musun yeterince?
Selam canım,sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum sana ve tüm hamile arkadaşlarıma:)neden amniyosentez yaptıracaksin ki her şey yolundaysa merak ettim..çok geçmiş olsun dua edeceğim ben sana canım..sağlıcakla kal..
malsef cnm iştahsızlık bende halen devam edıyor,bulantılar kısmen azaldı sayılır ama yemek yıyıp içermiyorum şöyle oturp guzelcene yemek yemıyorum hep az az ve genelde corba, emyve suyu, tost , simit vb. şeyler yıyebılıyorum balık yıyemıyorum mesela.. örn; dun akşam yarım tabak pırasa yemeği yedım o kadar..gunde içebilirsem 1 bardak süt,
inşallah normale ddöner iştahımda bende bıraz daha ıyı beslenmeye başlarım cnm..
SELAM CANIM,
hadı hayırlısı cnm bende bi aksilik olmassa ptesı alıcam sonuclarımı ayrıca senden de hbrlerni bekliyor olacağım.. iştihım arttı dıyemem ama azar azar da olsa yemeye zorluyorum kedımı işte 2 şer saat arayla 1 bardak süt- 1 tas corba - yoğlurt etmek vs vs öyle fazla bi iştahım yok arada kusmalarım devam edıyor canım benım.. zaten hiç kilo almamışım daha göbek te cıkmadı zaten.. sabırsızlanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?