eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Selam bende aynı ilaçları kullanıyorum,pantolonlar sıkışıklık hissi veriyo banada giymiyorum hiç taytlı günlere hoşgeldin diyelım :) çok rahat oluyo valla.iyi haberlerini bekliyoruz canım morelini bozma üzülme herşeyin hayırlısı.

evet canım herşeyin hayırlısı dualarınızı bekliyorum hepinizden .Allah yardımcımız olsun....

Ins.cnm hepimizinki normale donerde saglikli bebislerimiz olur:) ama herkeste hemen hemen ayni sikayeylerin olması aslinda iyi.cunku demekki normal hersey:))seninkinin cinsiyeti belli oldu mu cnm?

selam cnm ; yok daha bellı değil, dr acele etmeyın diyor bu konuda dha erken diyor, sanıırm 4 ay dolunca netleşçek pki ya senın bellı mi canım?

selam cnm ; yok daha bellı değil, dr acele etmeyın diyor bu konuda dha erken diyor, sanıırm 4 ay dolunca netleşçek pki ya senın bellı mi canım?

Cnm dedigin gibi 4.ayda daha net oluyomus.erkek dedi ama Rabbim bilir tabi. Sonradan ck durumu değişen arkadasim var.hayirlisi artık

Kızlar benim de bebeğin cinsiyeti bugün belli oldu:)oğluşum olacakmış zaten ben de gördüm pipisini:)daha 14+2 de öğrenmiş oldum yani tabii bebek gösterirse doktor da tecrübeliyse öğrenmek kolay oluyor..hepinize hayırlı haberler,sağlıklı bebişler dilerim:)

Ayyy hadi gözün Aydın ))) çok sevındım canım.Darısı bıze bakalım Cumartesi kontrol var inşallah görürüz yaaa

sen de haber ver canım mutlaka ama benim hep içime doğuyordu:)senin içine doğuyor mu?

Vermezmiyim hiç :) yok kız hiç içime doğmuyo valla ama gönlümden hep erkek geçiyor hamile kalmadan öncede öyleydi ne yalan söyliyim.Hayırlısı sağlıklı olsunda daha ne isterim.

Emres test sonuçlarını aldınmı canım merak ettım,ben Cumartesi kontrolde gidicem nasılsa die almadım dün.

Emres test sonuçlarını aldınmı canım merak ettım,ben Cumartesi kontrolde gidicem nasılsa die almadım dün.

selammm canımmmm:)))))) evett sonuclarımı aldımmm cok şükürrr sonuclarım cok guzel çıktı canımm bende rahatladımmm,, 10 aralığa randevu verdı üçlü tarama için şimdi sırada o var canımm.. senınde haberlerini bekliyorum canım benım sonuclarım şöyle çıktı;
biri 1:39000 diğeri ise 1:99000.. doktorun dediğine göre sınır 10.000 miş canım ve aşağıya düşmemesi gerekiyormuş.. :)) darısı sonuc bekleyen herkese inşallah :)))

Merhaba arkadaşlar...kadınlarkulubune yeni katıldım. Bende eylül'de hamile olduğumu öğrendim. Şu an 11 hafta bitmek üzere. Doğum tarihi 05.06.2014.
Bu pazartesi ikili test yaptırcaz.

Ay çok sevındım tatlım valla :))) hadi gözün Aydın.Bebişte büyümüş dimi,aralıkta cinsiyetini söyler doktor.

Ay çok sevındım tatlım valla :))) hadi gözün Aydın.Bebişte büyümüş dimi,aralıkta cinsiyetini söyler doktor.

Ayyy süper çok sevındim valla hadi gözün aydın )) aralıktada cınsiyetini söyler kesin doktor.

Merhaba arkadaşlar...kadınlarkulubune yeni katıldım. Bende eylül'de hamile olduğumu öğrendim. Şu an 11 hafta bitmek üzere. Doğum tarihi 05.06.2014.
Bu pazartesi ikili test yaptırcaz.

Hoşgeldin şekerim hadi hayırlı olsun bebişin,hangi şehirdesin?

ay anam otuz kere yollamışım cevabı gitmiyo bitürlü diye )))

saol canım yaaa :) senden de dört gozle bekliyorum sonucunu.. Evet sanırım artık aralıkta cinsiyetını kesın öğrenecez :) sen bebişini hissedıyormusun harkt fln ediyormu ki ? Bende tuhaf hisler var ama bilmiyorum bebeişim mi harktlendı olabilirmi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…