Arkadaşlar göbüş çok çıkmadı gibi ama pantolonlar olmuyor artık hamile kıyafetleri alıp giymeye başladık =)Soran arkadaşlar için elevit ve ferrasanol kullanıyorum doğuma kadar devam yani.Ayrıca folik asitleri bıraktınız demi kızlar =) Birde çatlamalar için doktorum badem yağını önermedi.Excipial lipo denilen bebeklerin bile kullandığı bir krem varmış çok iyi olduğunu duymuştum ondan aldım kullanmaya başladım.İkili tarama yaptıran arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.
Kızlar benim bebişim çok iyi maşşallah ama eşimle ikimizin kanındaki durumundan dolayı 2 hafta sonra amniyosenteze gün aldımbebişimin cinsiyetini öğrenmeden bu işlemi yaptırmak o kdar koyuyor ki Neyse bana bol bol dua edin canlarım.Allah yardımcımız olsun.İnşallah sağ salim olurda güzel hayırlı sonuçlar alırım.Gelişmeleri burdan duyurcam size.Dualarınızı bekliyorum ....
evet canım herşeyin hayırlısı dualarınızı bekliyorum hepinizden .Allah yardımcımız olsun....Selam bende aynı ilaçları kullanıyorum,pantolonlar sıkışıklık hissi veriyo banada giymiyorum hiç taytlı günlere hoşgeldin diyelım :) çok rahat oluyo valla.iyi haberlerini bekliyoruz canım morelini bozma üzülme herşeyin hayırlısı.
Ins.cnm hepimizinki normale donerde saglikli bebislerimiz olur:) ama herkeste hemen hemen ayni sikayeylerin olması aslinda iyi.cunku demekki normal hersey:))seninkinin cinsiyeti belli oldu mu cnm?
selam cnm ; yok daha bellı değil, dr acele etmeyın diyor bu konuda dha erken diyor, sanıırm 4 ay dolunca netleşçek pki ya senın bellı mi canım?
Kızlar benim de bebeğin cinsiyeti bugün belli oldu:)oğluşum olacakmış zaten ben de gördüm pipisini:)daha 14+2 de öğrenmiş oldum yani tabii bebek gösterirse doktor da tecrübeliyse öğrenmek kolay oluyor..hepinize hayırlı haberler,sağlıklı bebişler dilerim:)
Ayyy hadi gözün Aydın))) çok sevındım canım.Darısı bıze bakalım Cumartesi kontrol var inşallah görürüz yaaa
sen de haber ver canım mutlaka ama benim hep içime doğuyordu:)senin içine doğuyor mu?
Emres test sonuçlarını aldınmı canım merak ettım,ben Cumartesi kontrolde gidicem nasılsa die almadım dün.
selammm canımmmm:)))))) evett sonuclarımı aldımmm cok şükürrr sonuclarım cok guzel çıktı canımm bende rahatladımmm,, 10 aralığa randevu verdı üçlü tarama için şimdi sırada o var canımm.. senınde haberlerini bekliyorum canım benım sonuclarım şöyle çıktı;
biri 1:39000 diğeri ise 1:99000.. doktorun dediğine göre sınır 10.000 miş canım ve aşağıya düşmemesi gerekiyormuş.. :)) darısı sonuc bekleyen herkese inşallah :)))
selammm canımmmm:)))))) evett sonuclarımı aldımmm cok şükürrr sonuclarım cok guzel çıktı canımm bende rahatladımmm,, 10 aralığa randevu verdı üçlü tarama için şimdi sırada o var canımm.. senınde haberlerini bekliyorum canım benım sonuclarım şöyle çıktı;
biri 1:39000 diğeri ise 1:99000.. doktorun dediğine göre sınır 10.000 miş canım ve aşağıya düşmemesi gerekiyormuş.. :)) darısı sonuc bekleyen herkese inşallah :)))
Merhaba arkadaşlar...kadınlarkulubune yeni katıldım. Bende eylül'de hamile olduğumu öğrendim. Şu an 11 hafta bitmek üzere. Doğum tarihi 05.06.2014.
Bu pazartesi ikili test yaptırcaz.
Hoşgeldin şekerim hadi hayırlı olsun bebişin,hangi şehirdesin?
ay anam otuz kere yollamışım cevabı gitmiyo bitürlü diye)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?