saol canım yaaa :) senden de dört gozle bekliyorum sonucunu.. Evet sanırım artık aralıkta cinsiyetını kesın öğrenecez :) sen bebişini hissedıyormusun harkt fln ediyormu ki ? Bende tuhaf hisler var ama bilmiyorum bebeişim mi harktlendı olabilirmi ki ?
hoşbuldukistanbul'dan ...sanırım burda büyük bir kısım istanbul'dan dır herhalde
KIzlarrr ben yeni bişey ögrendim dogruluk payı warmı bilmiyorum we sizlerden yARDIm istiyorum..elevit diye bil hap werdi doktorum we ben o ilaçta domuz yagı oldugunu duydum kullanmak istemiyorum ancak pztesi sorabilirim doktora kullananlar warmı?netten onunla aynı başka bir ilaç kullananları okudum decawit die doktora sorup onu kullanıcam....bu arada ben 13.haftami doldurdum
canim ilk once merhaba uzun zamandir yoktun gerci bende yazmiyodum nasil gidiyor hamileligin soruna gelince ilaci hic bilmiyorum kullanmadim gormedimde ama ilacin ustune baksana icindekiler bolumune orada yazar icinde neler oldugu birde Turkiyede domuz icerikli olan birseyi saticaklarini dusunmuyorum ama tabi sen yinede arastir istersen ..
Mrhba cnm ewet fazla giremiyorum eşim izin wermiyo zararlı oldugu için çok şükür rabbime ii gidiyo senin nasıl gidiyo?bu arada ikili testini yaptırdınmi?ben gerek duymadım rabbimin werdigi can.... temiz çikmasa bile test sonucu aldırmazdım. netten araştırınca çikiyo cnm yeni olmuş bu olay ekimde sanırım ilaçimi decavite deiştirdim doktor sana ilaç wermedimi vitamin içerikli?
KIzlarrr ben yeni bişey ögrendim dogruluk payı warmı bilmiyorum we sizlerden yARDIm istiyorum..elevit diye bil hap werdi doktorum we ben o ilaçta domuz yagı oldugunu duydum kullanmak istemiyorum ancak pztesi sorabilirim doktora kullananlar warmı?netten onunla aynı başka bir ilaç kullananları okudum decawit die doktora sorup onu kullanıcam....bu arada ben 13.haftami doldurdum
saol canım yaaa :) senden de dört gozle bekliyorum sonucunu.. Evet sanırım artık aralıkta cinsiyetını kesın öğrenecez :) sen bebişini hissedıyormusun harkt fln ediyormu ki ? Bende tuhaf hisler var ama bilmiyorum bebeişim mi harktlendı olabilirmi ki ?
Emressss :) sonuçlar temiz çıktı tatlım Bebişte çok iyi,cinsiyeti göremedi doktor 2 hafta sonra öğrenmeye gidicem tekrardan.Bı kaç gündür midem yanıyo ekşiyo gibi sendede oluyomu? Rahim büyüdüğü için mideyi sıkıştırıyomuş ondan.İştahım gitti gene valla 2 öğün yiyorum 1 haftadır resmen.Sen nasılsın,nasıl gidiyo?
Selamm kizlarr bende 13+4 gunlik hamileyim...yarin doktora gitcem ikili testimin sonucunu alcam insalah temiz cikar....buarada benigde bulantisi ve kusmaktan gozumh acamiyodum ama 3gundur iyyiim....acabaaa normallmidirr
gözün aydınnn canımmmmmmmmm:)))))))) cok sevindimmm, cinsiyet için erken daha cnm 15 haftada kesin öğrenırsın ama bende aralıkta gdıcem bır sonrakı randevuma sanırım o gun öğrenıcem :) darısı sonuç bekleyen herkese diyelim hep böyle güzel hberler alalım herkesten.. bende mide yanması değilde ağrı oluyor canımmcok şiddetli syaılmaz ama ara ara oluyor.. kabızlık sorunum vardı gene neysekı atlattım onu, arada gelip gidiyor idare ediyorum, iştihama gelince valla aynı be canım bende öle 2 öğün anca işte olduğu kadar napalım Allah sağ salim kavuştursun bebeişleriimize :)
Çok saolll ya bende sevindim valla,banada Aralık'ta randevu verdide merak edersen cinsiyeti 15 gün sonra gel dedi bakkalım belki sabredip gitmembendede bıraz kabızlık var gibiydi vitaminleri bıraktım 2 gündür daha rahatım şimdi.Onlarda hazımsızlık yapıyormuş.1 gün içip 1 içmiyim diyorum midemide maffediyo çünkü.
canım eğer sabredebilirsen bekle derim ben :) ama ben olsam ne kadar caba sarfetsemde dayanamz giderdim herhalde hehe:) iyice kesinleşir diye dedim ama sen blirsin.. bende 3 aralıkta gidicem bakalım artık o gun net öğreniriz sanırım, ah o ilaçlar yokmu bence iştahsızlığa sebep olanda onlar bana göre.. içtiğim zaman kokusu ağzımdan cıkmıyor bısı yıyesım gelmıyor valla.. hazımszlık var bende de dolayısıyla mıdemde ağrıya neden oluyor..
sabrederim herhalde :)) bende 21 aralık'ta gidicem bakalım.gönlünden ne geçiyor kızmı,erkekmi ? Sende 1 gün içme dene bakalım onlardanmı kaynaklanıyor acaba,midem şişiyo resmen gaz doluyo sanki kuzu yemiş gibi oturuyorum bütün keyfim kaçıyor valla.
Kızlar daha önceki sayflarda belirtmiştim ,açıklama yapmıştım.Bugün amniyosentez günüydü.Çok şükür atlattık dinleniyorum.1 hafta falan hareketlerime dikkat etcem.Artık sonuç bekliyoruz.Allahım yardımcımızolsun inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız da mutluluğumuz devam eder.Kalın sağlıcakla...Sonmuçlar erken çıkar mı bilmiyorum ama 3 gün sonra ön sonuç varmış nasıl ne derece güvenilir bilmiyorum ama bu konuda bilgisi olan yazabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?