canımmm aslında ıkısıde gecıyor ama bana erkek olcakmış gıbı geliyor hiç farketmez zaten ılk bebeğim olcağaı ıcın cok heycanlıyım :)) haha benzetmene de cok guldumm bende aynen öe oluyorum vala kuzu yemiş gibi)
Ohh güldürdüysem seni ne mutlu bana :). Benımde ılk bebeğim sağlıklı olsunlarda daha ne isteyelim.çatlak kremlerini araştırdım bıraz hepimiz için lierac diye bı krem var arkadaşımda kullanmıştı karnında hiç çatlak olmadı fiyatı 60 70 tl gibi bazı sitelerde indirim yapmışlar 2 tanesi daha ucuza geliyo tabi.Bı diğer arkadaşımda chıcco mamma donna çatlak kremini kullandı ondada çatlak oluşmamış karnında bunun fiyatı daha uygun 25 tl gibi.Bana göğüs kremini verdi fazladan almış onu kullanıcam şimdi.Kreminide alıcam yarın hemen,bide aktardan kakao yağıyla kayısı yağı aldım karıştırıp onuda akşamları sürücem.Bu haftadan sonra kullanmak gerekiyormuş artık,göbişler gerilmeye başlıyor) sen baktınmı hiç başka fikrin varmı tatlım? Biton marka varda en cazip bunlar geldi yorumlara ve tavsiyelere göre.Her bünye farklı gerçi.
selam tatlımm:) araştırdığın bilgilere cok ihtiyacım vardı ama yoğunluktan ben araştıramadım doğru duzgun.. ıyı oldu bana da hatırlattın bende almalıyım ama nerde uygun fiyet bulabılrım ki? netten alırım sanırım uygun olsun dıye.. doktorum bana bi krem önermişti akşam giidnce ismine bakayım lierac yanlış hatırlmaıyorsam.. bana da pahalı gelmişti gerçi dediğin gibi eczanede o fiyatlarda.. onun dışında badem yağı kullananlar var bi kaç kişi tavsiye etmıştı.. senin göbüş ne durumda belinginleşmeye başladımı?
Banada doktorum bıtkısel bi krem önerdi ama hiç bakmadım bile,bu kremleri kullanmış arkadaşlarım var diye daha cazip geldi.Internette ucuz zaten eczaneden pahalıya gelir.Badem yağı kıllanma yapıyormuş zamanla ben hiç yanaşmıyorum ona,benım göbiş gerginleşti valla ama çok belirgin bişey yok.Seninki?
aynen bende yaptirmadim ikili test benim doktorum cok sacma bi test dedi ama sen bilirsin dedi bende ayni sekilde senin dusundugun gibi dusundum test sonucu temiz cikmasa bile aldirmicaktim
bende sana bi onceki yaziyi yazdikdan sonra arastirdim nasil bir ilac diye varmis galiba ilacin icinde jelatin olarak bende yurtdisinda oldugum icin boyle seylere herzaman dikkat ediyoruz her markete gittigimizde aldigimiz seylerin icine bakariz yani o yuzden benim kullandigim vitaminde yok benimkinin adi Gravitamon diye bi ismi var ben onu kullaniyorum
Evet tatlım okumuştum ben yazdığını,hayırlısıyla sonuçların iyi çıkar inşallah morelini yüksek tut kendini yorma.haberdar et bizi sonuçların gelince.
benimle aynı düşünen birine rasladım güzel bişey ikimiz için hAYIRLİSİ OLSUN dua edicem inşllh sag salim kucagına almayı nasip etsin rabbim.. bu arada cinsiyetini ögrenince haber werirsen sevinirim..
10 aralikda randevum var doktorda o zaman tam 16 haftalik olucam gecenki randevumde bebegi gorduk ama bir sonraki randevude gostermiyecegini soyledi vala sakami yapti bilmiyorum ama insallah saka yapmistir yoksa orayi birbirine katarimDD
saka bi yana israr ederim ama yinede cunku herkesin merak ettigi seydir yani cocugunun cinsiyetini ogrenmek
bu arada senin randevun ne zaman sende ogrenince haber ver bana ....
Merhaba Kızlar,
Ben çarşamba günü ayrıntılı ultrasona girdim ve ikili test için kan verdim. Benim gittiğim hastanede ayrıntılı ultrasona aynı Dr bakmıyordu önce doktorumuzla görüşüp ultrasonla bebeği gördükk sonra bizi başka bir ultrason için farklı dra yönlendirdi orda ayrıntılı ultrasona girdil sonuçlarımız CRL :56 MM 12 Hafta.2 gün ve NT: 0,9 mm olarak ölçüldü diyor. Sonuca göre doktor bizim bakacağımız bunlar sonuçlar iyi dedi bende önce sonucu doktorumuza gösterip sonramı kan vereceğimi sordum oda önce dra gösterin dedi bebeğin normal olduğunu görsün dedi bende tamam dedim tekrar sonuçları göstermeye drun yanına çıktım normalde dr sonuçlara bakıp hiç bişi demeden ikili test için kan vermeye gönderdi beni sonuçlarımda bu çarşamba çıkıcakk usg de sorun yoksa yinede ikili test istenir mii?? Usg değerlrimiz normal mii yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler :)
Selam ikili tarama 12. Haftada yapılıyor zaten sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim,inşallah taramada temiz çıkar.
Huuuhuuu emres nerdesin kısss sesin çıkmıyo,nasıl gıdıyo bebiş nasıl? İştahın geldimi yerine ben bu aralar çok güzel yemeye başladım valla seviniyorum. Gelsin kilocuklar))
selam canımcımmmm bende tam sana yazmak ıcın acmıştımm... iştahın acılmasına sevındım canım bende öyle bulntı cok nadı oluyo ama yemeğe başladım canım valla aman dılını ısır sende nazar değmesin valla :)) bende dun doktora gıttım canımmmm kontroleee veeeeeeeee bomba haberr oğlusum olucakmışş yeheehuuuuucok mutluyumm zaten erkek te kzıda hangısın sölesydı cok seınıcektımm... ama eşim erkek olcağına ayrı bı sevındı tabı :)) eee sen de ne var ne yok cınsıyetını örendinmi? ne zaman kontrole gıdıceksın ?
Amanınnnn çok sevındim kıızz :))) yüzüm güldü inanki. Yemek yemeyede başlamışın iyi olmuş.benımkide erkek istiyo dioki bide yaptım ben olucak :))) önümüzdeki h.içi gidicem bende öğrenmeye bakalım.Hemen haber ederim sana.
slm kizlar ben hamile oldugumu eylül 23 de ögrendim 7 haftalik demisti doktor dogum 15.5 olacak dendi sonra tekrar gittigim zaman 26.5 dedi sonra yine gittigimde en son 30.5 dedi hep ertelendi son adet tarihim 8.8 dr. hesaplmasin göre iste simdi 14 +5 böyle bisey yasayan varmi aranizda ve cinsiyet daha belli olmadi 20. haftada tekrar randevum var o zaman görülürmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?