kızlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz ilk 5 ay 15 günde bir gitmek mi gerekir ayda bir gitmek mi
slm arkadaşlar..ben de eylül 8 de idrar testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu..sanırım burdaki arkadaşların haftaları yakın birbirine..bi sorum olcaktı..ben bugün 17+1 oldum...3-4 günden beri karnımda pıt pıt bişiler hissediyorum..acaba bebek midir artık hissedebilir miyim..bu arada cinsiyeti erkek..erkek bebek daha çabuk belli eder derler ama..emin olamıyorum..ama resmen içimde bi top zıplıyomuş gbi hissediorum pıt pıtları:) hatta elimi koyduğumda dışardan da belli oluyo sanki..ama uyduruyo muuyum acaba die düşünmeden edemiyorum:)sizlerde durumlar nasıl acaba..benle aynı haftalarda olanlar bunu yaşıyo musunz?
selam canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla inşallah kucağına almak nasip olsun.. canım ben genelde 2 haftada 1 gıdıyorum ama bazen bu süre daha az da olabılıyor. ama genelde böyle.. misal; 3 aralıkta gıtmiştim en son 17.sinde randevum var haftaya.. benim düşüncemde ilk haftaar hanı genelde düşk riski vs olduğundan ve dikkat gerektrdiğinden 15 gunde 1 gıtmek ve en ufak bi tedrgnlıkte dr.una görunmek en doğrusu.. bana göre 1 ay cok uzun bir süre...bu arada sen kaç haftalıksın?
slm arkadaşlar..ben de eylül 8 de idrar testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu..sanırım burdaki arkadaşların haftaları yakın birbirine..bi sorum olcaktı..ben bugün 17+1 oldum...3-4 günden beri karnımda pıt pıt bişiler hissediyorum..acaba bebek midir artık hissedebilir miyim..bu arada cinsiyeti erkek..erkek bebek daha çabuk belli eder derler ama..emin olamıyorum..ama resmen içimde bi top zıplıyomuş gbi hissediorum pıt pıtları:) hatta elimi koyduğumda dışardan da belli oluyo sanki..ama uyduruyo muuyum acaba die düşünmeden edemiyorum:)sizlerde durumlar nasıl acaba..benle aynı haftalarda olanlar bunu yaşıyo musunz?
merhaba kizlar bugun bebegimin cinsiyetini ogrendik bir kizim vardi simdi ikinci kizim geliyo doktor sagolsun aslinda bakmicakti ama bizi kiramadi kizima arkadas geliyo cok mutluyum !!!!!!
çok sewindim adına cnm saglıklı olsunda önemli olan o bende pztesi yada salı gitcem hakkımızda hayırlısı:)
kızlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz ilk 5 ay 15 günde bir gitmek mi gerekir ayda bir gitmek mi
Selam ikili tarama 12. Haftada yapılıyor zaten sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim,inşallah taramada temiz çıkar.
yuppiii nerelerdesinn canım, doktora gıttınmı öğrendınmı cinsiyetını?
yuppiii nerelerdesinn canım, doktora gıttınmı öğrendınmı cinsiyetını?
Tam yakalamıştım seni çıktın,yarın 5 te randevum eve gelince yazıcam sana hemen.sen nasılsın iyimisin? Göğüslerinin uçları sızlıyomu hiç?
Bende maraklandım artık bugünevet ben bı gırıp bi çıkıyorum işyerınde olduğumdan canım.:)) ıyı bakalım hayırlsı hbrlerını beklıyor olacağım ona göre.. meraklandım yahuu:) bende iyiiym cnm.. ayy evet yaa hem ucları hemde içten sızlıyor göğuslerım özellkle de geceleri oluyor cok sancıyor neden acaba yaa gundz o kdr değil ama gece cok ağrıyor uykumdan uyandığımda falan..
çok sewindim adına cnm saglıklı olsunda önemli olan o bende pztesi yada salı gitcem hakkımızda hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?