eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Emresss bendende bi erkek geliyooo :))) ay çok sevinçliyim ya gönlümüze göre oldu.dün heyecandan bütün gün karnım ağrıdı :) Ocak'ta tekrar randevum var tepeniz aşısı olacakmışız 20. Haftada.sen nasılsın tatlım?

kız tepenez yazmışım tetenoz yazıcama :)))

canımmm anca yazabıldım işyerındeyım ya .. Cooooooooooook ama coooooooooook sevındım süper haber bu hehuuuuu:)))) tebrık ederim olan anası olucaz desene hayırlsıyla kucağna almak nasip etsın allah hepimiizn inşallah canım... Tetenoz aşısı sağlı kocağı ypıyor dimi ? Dr öle demişti bana.. Sen aylık kontrole gıdıyomusun sağlık ocağına?

Kuduruklar geliyo iyimi :)) Saol canım benım âmin o günleride görücez inş.hep beraber,evet yapıyormuş ama ben daha hiç gitmedim evimin dibi bide.bu h.içi bı gidiyim bari takip ediyorlarmış herşeyi.sen gidiyormusun?

Arkadaşlar boğazım düğüm düğüm,ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı..salı günü kontrole gittiğimde bebğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve o anda bende de hayat durdu..çok acı kızlar tarif edemem..17+3 tüm gittiğimde çok sağlıklı hissediyordum,hiç belirti vermedi ama 3 gündür kendimi hamile gibi hissetmeyip kaygı duyuyordum.bana normal doğum yaptırdılar suni sancı ile..sancılar,acılar çektim hiçç anlatmayayım acıları..Allah size ve bebeklerinize sağlık versin..ne olur dua edin bana..bu acıyı unutmama ve sağlıklı başka bir bebeğimin olmasına..sağlıklı gebelik günleri ve inşşş sağlıklı doğumlar arkadaşlar..ben de gebelik cetvelini kapatamıyorum biriniz yardımcı olursanız sevinirim çünkü bulamıyorum kafam durdu sanki mutsuzluktan..

Öncelikle allah sabır versin canım sana ve ailene.Allahım yaşatmasın kimseye böyle duygular olaylar.Çok üzüldüm gerçekten.En kısa zamanda inşallah tekrar sağlıklı bir bebiş sahibi olursunuz.Peki sebebi neymiş canım neden böyle olmuş doktorlar ne dediler...Ne gibi belirtiler hissettin...

Ah canım ya çok üzüldüm İnan gözlerim doldu yazdıklarını okurken,tarifi mümkün bi duygu değildir zaten eminim.İnşallah biran önce toparlanırsın,sabır diliyorum.Hay allahım ya yazıcak bişey bulamadım başıma ağrı girdi valla.Hayırlısıyla yeniden bi bebeğin olur gölgesizim,harap etme kendini nolur.

Hiç bir belirti hissetmedim canım sadece son 2-3 gün içime kötü hisler doğdu ve sürekli eşime her şey yolundadır değil mi?orada sağlıklıdır değil mi demeye başladım..eşim de tabii ki öyledir kaygılanma boşuna dedi..bir de o zamanlarda rüyamda kendimi normal hamile halimle ama karnımın içinde yürüyen bir kırkayakla gördüm..yani kırkayak göbeğimin içinde gözüküyordu iğrençti ve ben bu rüyadan çok etkilendimbebeğim inceleniyor bu günlerde sebebi 10-15 gün sonra çıkacak..belki de hiçbir şey bulunamayacak kimbilir..ama konduramıyorum bir türlü o kadar rahat,sağlıklı geçiyordu ki hamileliğim inanın şoktan çıkamıyorum..

Allah sana ve diğer arkadaşlara sağlık versin canım..bu acının tarifi yok inan..tek isteğim bana dua etmeniz bilirsin hamile duası kabul olur derler..siz kendinize iyi bakın arkadaslar..

canım bende 3.ayda gıttım sağlık ocağına kayıt yaptırdım bu hafta tekrar gıdıcem 1 ay doldu cunku.. benim bildiğimde tetenoz aşısını sağlık ocağından başka bi yer yapmıyormus.. hemşire öyle demişti ayrıca kendı doktorumda hatırlattı. .sende ıhmal etmeden bi an önce git.. 20. haftaya gelmeden gıdıp kayıt yaptırman gerekııyormuş çünkü kayıtlardakı gebe sayısına göre iğne talep ediyorlarmış.. bu yuzden gec kalmamak en doğrusu .. hemde evının dıbıymış tembellık yapma gıt bı an önce yuppiim olur mu he hehe :))

ben gölgesizın duurmuna cok üzüldüm ama yazacak bısey bulamadım.. ona sabh sabh cok moralım bozuldu ( Allah yar yardımcısı olsun tekrar da yaşatmasın inaşllah.. (( herşey nrmal gıderken bi anda böyle olması cok üzücü ((

kızlarrrrrrrrrr bende 19 eylülde ögrendim miniişimi...bu cumarteside inşaalhh cinsiyetinii ögrenecegim.............artıkk iyi sayılırım bulantılarim COKKKKKKKKKKKKKKK AZALDİİ kusmamam kalmadii........benimde malesef kafami kurcalayan ikili testt var. yaptırdim riskli cıktıııı üzülüyoprum

Aaa hemen gidiyim yarın ozaman ben aşısız kalmıyım valla tembellikten gitmiyorum he nasıl anlamışsın :)) bende çok üzüldüm sorma başım ağrıdı bütün gün.İnsan böyle durumlarda ne yazıcağını bilemiyo çok zor.

Selam hadi hayırlı olsun canım,morelını bozma hiç ikili tarama riskli çıkınca illa bı sorun olucak die bişey yok.Başka testler yapmadıılarmı sonuçlara göre? Yada amniosentez yapılması gerekiyor fılan demedilermi?

gıt tabi canımm :) orasıda takıp edıyor ayda 1 gıder görunursun.. bu arada ctesi gunu gıttım ya dr. kontolune hiç kılo almamaışım aslında yemeğe başladım dıye sevınıyordum bu 10-15 gndr ama hala kılo almamışım dr şimdiye kadar 4-5 kılo alman gereklıydı dedi.. özellıkle ptoteın-ceviz-balık bunları cok tuket dedı.. senın kılo durumun nasıl kaç kılo almıssın ?

Bende 20 25 gündür güzel yıyorum,20 günde 1.5 kıloyum almışım kız :) süt hariç yiyorum bende herseyden canım istedikçe.Banada doktorum 20. Haftaya kadar çok kılo Alman'a gerek yok gerekli besinleri al yeter demişti.Nebiliyim yaa biz sonradanmı şişicez ne anlamadım.Ilk 4 ayda 8 kılo alan arkadaşım vardı yaa,kimisine yarıyo demekki.Canını sıkma sende tatlım asıl şimdiden sonra başlıcak kılo almalarımız bebişler iyi olsunda.

canım gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor çünkü her söylenen boş geliyor biliyorum..ben 2 bebeğimi kaybettim bundan önce..küçük de değillerdi..20. ve 16. haftalarda..aynı şekilde suni sancıyla doğurdum ikisini de..bana da üzülme dediler yine olur dediler..önemli olan senin sağlığın dediler..bunlrın hepsi çok da doğru ama insan o anda " hadi be ordan, siz ne anlarsınız" diye haykırmak istiyor..bütün bunları duymak idrak etmek insana zor geliyor ama zamanla acın hafiflicek ve bi bakıcaksın ki yeniden umutla dolmuşsun..insanoğlu böyle..ben 2 bebeğimi bıraktım o araştırma hastanesinde..unuttum mu? hayır..dün gbi aklımda herşey..ama o günkü gbi acımıyo kalbim artık..o günkü gibi gözlerim dolup dolup boşalmıyo..çünkü yeni umutlar var içimde..senn de olucak..bana bunları söyleyen insanlar bu acıyı yaşamamıştı ve ben o günlerde nerdeyse hepsinden nefret edicek hale gelmiştim..tabi bol keseden atın diyodum..sizin evladınız grip olunca helak oluyosunuz da benim yaram geçer gider öyle mi diyodum.ama canım ben yaşadım inan hem de 2 kere..kendine sadce sen merhem olabilirsin..kendini iyi hissetmediğin hiç bir ortamda bulunma.rabbim daha beterlerinden korusun bizi..ben doğmamış evladıma ağlarken babamı kaybettim..dünyada çok daha büyük acılar var..varmış..inşallah bunu unutturacak güzel günler görürsn.allahım sabrını ve mükafatını versn inşallah.."ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR"

bebegin gelişimine baktılarr iyii olunca ense kalınlıgı ve burun kemigi 4lü test yapalım ona göre degerlendirirz dedii...gerçii oda risklii cıkıyomuss....aminosenteze karsiyim.....allah büyükk diyip yoluma devam etmeyii disünüyorum....bidee biz esimlee kromozaon testimizi yaptırmıstık daha once 2 düsügüm oldugu için onlar temiz geldiii.o yüzden biraz içim rahat

ah cnm ah tam da hislerimi yazmışsın..zaman ayırıp,bunları yazdığın için çok teşekkür ederim..sanırım hamilesin Allah sana ve bebeğine sağlık versin..inşş kötü günler çok uzağında kalmıştır..beni acım da geçmiyor ama 1 hafta geçti daha üzerinden..umarım dediğin gibi olur..benim merak ettiğim 2 düşüğünde bebek incelendi mi?genetiğine,patolojisine bakıldı mı?bunları sorduğum için kızma lütfen olur mu?bizim bebeğimizi inceleyecekler daha sonuç çıkmadı..sana sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik süreci diliyorum ve dualarını esirgeme benden canım..sağlıcakla kalasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…