günaydinn arkadaslar..........dün minnosumun erkekk olacagini ögrendim
Hadi gözünüz Aydın bı kuduruk daha geliyo desene :))) benımkı erkek emresinki erkek seninki erkek ohhh ohhh bu sene erkek yılı galiba.
Hadi gözünüz Aydın bı kuduruk daha geliyo desene :))) benımkı erkek emresinki erkek seninki erkek ohhh ohhh bu sene erkek yılı galiba.
Aman çok ıyı sevındım temiz çıkmasına oğluşunuda gördün dimi,bende sağlık Ocağı'na kayıt yaptırdım 21.hafta bıtımı tetenoz aşısı var.Dr.a randevum 10 Ocak'ta üçlü taramayı ozaman isticek heralde.Göbişin çıktımı kız? Benımkı oynamaya başladı bu aralar hep elim karnımda manyak gibi :))aman maşallah dıyelımmm.. yuppimm üçlü tarama sonucunu aldsım temız cıktı sen naptın dr. ne zaman gtceksın?
kudurukk ahhaaamallaşhh bizimkii erkekleree...bamyasii çok tatlıı yaaaaaaaaaa
Aman çok ıyı sevındım temiz çıkmasına oğluşunuda gördün dimi,bende sağlık Ocağı'na kayıt yaptırdım 21.hafta bıtımı tetenoz aşısı var.Dr.a randevum 10 Ocak'ta üçlü taramayı ozaman isticek heralde.Göbişin çıktımı kız? Benımkı oynamaya başladı bu aralar hep elim karnımda manyak gibi :))
valla gçbişimde pe kbi değişiklik yok o konuda cnaım sıkkın görenler 4,5 aylık gıbı değilsin diyorlar .( ama kımıl kımıl başladı bende hıssedıyrum ama hergun duzenlı olmuyor mesela bugun bende sen gıbı elım karnımda beklıyorum ama hıc kımıldamadıacaba normal midir kı bu 2 gun önce zınk dıye bı döndu cok hissettım cok guzeldi :) ama o şiddette bıdaha dönmedi azar azar oldu bugunde hiç olmadı off yaa şimide kafayı ona tktım galiba :SS
aman maşallah dıyelımmm.. yuppimm üçlü tarama sonucunu aldsım temız cıktı sen naptın dr. ne zaman gtceksın?
Bebişin sağlıklı çok şükür varsın geç oynasın tatlım okadar takma kafana,20.haftada daha net oluyormuş oynanmaları benimki gerçekten kuduruk olucak galiba.
Kıızz emress bende bebek için kalp dınleme cıhazı var bı arkadaş verdi saolsun bu akşam denedim büyüdü artık belki duyulur diye,bide baktım duyuluyo :)) aman bı sevindimki sorma özlemişim bebişimi.Bide senın iç karnın büyük demekki belirgin olmadığına göre Göbişin güzel bişey yani.benımkı daha yeni yeni belirginleşti ama gören sana dedıklerı gibi banada diyorlar hiç hamile gibi değilsin diye :)[/QUOT
hadı yaaaa :))) ayy aklıma karpuz kabuğu soktun sen şimdi netten bakayım bı acaba alabılır mıyım :) ne gu<el yaa her gun dinlersin bebişinin kalp atısını.. göbişim hiç yok değil ama 4 aylık gıbı değilsin dıyolar kişiye göre değişirmiş tabi kimi normal dıyor daha erken göbek için..
akşam otrurrken eşimle tv karşısında ben gene elim karnımda bırden kıpırdamalar oldu ve sonra o tekmesini attıal sana der gibi haha D gsliba ben kafama takıyrum bu dururmu her dk hıssetmek ıstediğim için.. dediğin doğru asıl hareketler 20-22 haftada belli oluyormus bız daha 18 deyız :))
Kıızz emress bende bebek için kalp dınleme cıhazı var bı arkadaş verdi saolsun bu akşam denedim büyüdü artık belki duyulur diye,bide baktım duyuluyo :)) aman bı sevindimki sorma özlemişim bebişimi.Bide senın iç karnın büyük demekki belirgin olmadığına göre Göbişin güzel bişey yani.benımkı daha yeni yeni belirginleşti ama gören sana dedıklerı gibi banada diyorlar hiç hamile gibi değilsin diye :)[/QUOT
hadı yaaaa :))) ayy aklıma karpuz kabuğu soktun sen şimdi netten bakayım bı acaba alabılır mıyım :) ne gu<el yaa her gun dinlersin bebişinin kalp atısını.. göbişim hiç yok değil ama 4 aylık gıbı değilsin dıyolar kişiye göre değişirmiş tabi kimi normal dıyor daha erken göbek için..
duyulur tabi 11-12. haftadan itibaren dinlenio o cihazlarla bnde 3 hafta önce aldm çok gzl..
duyulur tabi 11-12. haftadan itibaren dinlenio o cihazlarla bnde 3 hafta önce aldm çok gzl..
12. Haftada denedim duyulmuyodu sabrettım bekledim ve duydum :)) oh sende dınlersin her akşam ozaman.
Amanın karpuz kabuğunu çıkar aklından 5 ay için para verme boşver emresim,Bizim kullanan arkadaşlardan bıtanesi 2 kere hastaneye gitmiş korkudan kalp sesini duyamıyorum diye :)) Hergün dinlemekte takıntı halıne gelir yanı.
Amanın karpuz kabuğunu çıkar aklından 5 ay için para verme boşver emresim,Bizim kullanan arkadaşlardan bıtanesi 2 kere hastaneye gitmiş korkudan kalp sesini duyamıyorum diye :)) Hergün dinlemekte takıntı halıne gelir yanı.
yupppiiii ne dıcem kıs sana dun senın mesajını okuduktan sonra netten arastırayım dedım aklıma soktun bir kere :) sonra eşime gösterdim cok guzelmiş diyea bana cok guzel yılbası hedıyesı olur dedım.. gitmş sipariş vermiş hemen netten.. ayy cok sevındım bende duycam hergun bebşimin kalp atısını.. bi an önce gelse bari de meraklancam şimdi
yupppiiii ne dıcem kıs sana dun senın mesajını okuduktan sonra netten arastırayım dedım aklıma soktun bir kere :) sonra eşime gösterdim cok guzelmiş diyea bana cok guzel yılbası hedıyesı olur dedım.. gitmş sipariş vermiş hemen netten.. ayy cok sevındım bende duycam hergun bebşimin kalp atısını.. bi an önce gelse bari de meraklancam şimdi
Afferin kız sana kocanada valla iyi aklına gelmiş yılbaşı hediyesi :) çok sevındım arkadaşım,sana yazdım ya bi heyecanla sonra üzüldüm nediye yazdım sanki aklına soktum kızın diye.O yüzden içim rahatladı şimdi gelsin bebiş kalp atışlarııııııııı :))))
Afferin kız sana kocanada valla iyi aklına gelmiş yılbaşı hediyesi :) çok sevındım arkadaşım,sana yazdım ya bi heyecanla sonra üzüldüm nediye yazdım sanki aklına soktum kızın diye.O yüzden içim rahatladı şimdi gelsin bebiş kalp atışlarııııııııı :))))
ehehe:) aslında yılbaşı hedıyemı almıstım, ama bu cok daha guzel bı hedıye oldu benm için.. bu arada bana ayrınılı ultrason ıstedı dktorum senden ıstedımı ? bı de nereye gıtmeyı dusunuyosun özele mı devlete mi? ben co kararsızım da
ehehe:) aslında yılbaşı hedıyemı almıstım, ama bu cok daha guzel bı hedıye oldu benm için.. bu arada bana ayrınılı ultrason ıstedı dktorum senden ıstedımı ? bı de nereye gıtmeyı dusunuyosun özele mı devlete mi? ben co kararsızım da
Bendede istedi bıdaki randevumda söylicek bakalım ne zaman olduğunu,benım gıttığım hastanede testler filan çok pahalı tutuyo bılmıyorum nerde yaptırıcamı ama bı arkadaşım var polıklınıkte çalışan önce ona danışırım büyük ihtimal.Devlette beleşse eğer orda yaptır baktın içine sinmedi özele gidersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?