eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

günaydinn arkadaslar..........dün minnosumun erkekk olacagini ögrendim

Hadi gözünüz Aydın bı kuduruk daha geliyo desene :))) benımkı erkek emresinki erkek seninki erkek ohhh ohhh bu sene erkek yılı galiba.

aman maşallah dıyelımmm.. yuppimm üçlü tarama sonucunu aldsım temız cıktı sen naptın dr. ne zaman gtceksın?

Hadi gözünüz Aydın bı kuduruk daha geliyo desene :))) benımkı erkek emresinki erkek seninki erkek ohhh ohhh bu sene erkek yılı galiba.

kudurukk ahhaaa mallaşhh bizimkii erkekleree...bamyasii çok tatlıı yaaaaaaaaaa

aman maşallah dıyelımmm.. yuppimm üçlü tarama sonucunu aldsım temız cıktı sen naptın dr. ne zaman gtceksın?
Aman çok ıyı sevındım temiz çıkmasına oğluşunuda gördün dimi,bende sağlık Ocağı'na kayıt yaptırdım 21.hafta bıtımı tetenoz aşısı var.Dr.a randevum 10 Ocak'ta üçlü taramayı ozaman isticek heralde.Göbişin çıktımı kız? Benımkı oynamaya başladı bu aralar hep elim karnımda manyak gibi :))

valla gçbişimde pe kbi değişiklik yok o konuda cnaım sıkkın görenler 4,5 aylık gıbı değilsin diyorlar .( ama kımıl kımıl başladı bende hıssedıyrum ama hergun duzenlı olmuyor mesela bugun bende sen gıbı elım karnımda beklıyorum ama hıc kımıldamadı acaba normal midir kı bu 2 gun önce zınk dıye bı döndu cok hissettım cok guzeldi :) ama o şiddette bıdaha dönmedi azar azar oldu bugunde hiç olmadı off yaa şimide kafayı ona tktım galiba :SS

Bebişin sağlıklı çok şükür varsın geç oynasın tatlım okadar takma kafana,20.haftada daha net oluyormuş oynanmaları benimki gerçekten kuduruk olucak galiba.

Kıızz emress bende bebek için kalp dınleme cıhazı var bı arkadaş verdi saolsun bu akşam denedim büyüdü artık belki duyulur diye,bide baktım duyuluyo :)) aman bı sevindimki sorma özlemişim bebişimi.Bide senın iç karnın büyük demekki belirgin olmadığına göre Göbişin güzel bişey yani.benımkı daha yeni yeni belirginleşti ama gören sana dedıklerı gibi banada diyorlar hiç hamile gibi değilsin diye :)

Bebişin sağlıklı çok şükür varsın geç oynasın tatlım okadar takma kafana,20.haftada daha net oluyormuş oynanmaları benimki gerçekten kuduruk olucak galiba.

akşam otrurrken eşimle tv karşısında ben gene elim karnımda bırden kıpırdamalar oldu ve sonra o tekmesini attı al sana der gibi hahaD gsliba ben kafama takıyrum bu dururmu her dk hıssetmek ıstediğim için.. dediğin doğru asıl hareketler 20-22 haftada belli oluyormus bız daha 18 deyız :))

Oh ohh ben buradayım işte dedi sana :))

kızlarr ayrıntılı ultrasın için 6-12 ocak tarıhıne gun verdi, sıze doktorlarınız bişey dedimi ayrıntılı ultrason ıcın nerde yaptıracaksınız? yada yaptırdıınızmı? ben bıraz arastırdım özellerde 250-350 civarı ama devlet hastanelerinde beleş :) acaba devleyt hastanesınde yaptrmak guvenılır olur mu ki ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…