eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Canlarım merhaba uzun bir aradan sonra.Kızlar geçtiğimiz gün 1 ay önce yaptırmış olduğum amniyosentez sonucumu aldım Allahıma çok şükür sonucum temiz çıktı.Yaptırma sebebim belki hatırlayanlar vardır:Eşimle ben Talasemi taşıyıcısıydık onun için yaptırdım.Şükür sonucumuz olumlu çıktı.Bu arada kızım olcak çok mutluyuz şimdi ailecek.Artık önüme daha mutlu huzurlu ve rahat bakabiliyorum.Şimdilik her şey güzel bebişim büyüyor kontroller iyi gidiyor 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacakmış.Onu bekliyorum karın şişmeye başladı.4,5 kilo almışım.Doktorum gayet iyi kilo alımın aşırı değil dedi.Allahım herkesin yardımcısı olsun,İnşallah 2014 hepimiz için mutlu huzurlu geçer.Bebişlerimizi kucaklarımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin...

Merhaba tatlım ayyy çookk sevındım sonuçlarının temız çıkmasına,hep bırlıkte sağlıklı bebişleri bekliyoruz artık.

selam canım hadi gözunuz aydın cok sevındım olumlu olmasına,, hepimiz sağ salim bebişleri kucaklarımıza alalım 2014'te:)

Son düzenleme:

Emroşşş nerdesin kız,mesaj attım sana bebiş listesini geldimi kuşum?

geldım şekerimmm, evet okudum az önceeee kızzz neler var öyle ben hiç ayrıntılı bişi düşnmemiştim dşndüğüm tek şey beşik ama senın gıbı liste yapmak en mantıklısı.. sağol şekerim bu listeye beaber ekleyelim duzenleyelım zamanla.. yardımlaşalaım olurmu.. sen yatakmı alıcaksın beşikmi karar verdınmı?

Hoşgeldınn tatlım,yaa bende oturdum birgün yapıtım bır liste dedım evde olunca böyle oluyo sen zaten çalışıyosun yoruluyorsun nasıl uğraşıcan.Ben büyüyen yatakla dolap alıcam,evım küçük olduğu için bebeğin kıyafetlerini koyacağım ekstra bıyer yok mecbur lazım yanı.Yatak odamda ılk zamanlar için park yatak alırım büyük ihtımal katlanıp heryere götürülüyo çünkü.Sende beşik alma hem çok pahalı hemde bı süre sonra sığmıyorlar.Aynen ya aklına bışey geldıkçe sen bana ben sana yazalım eksikleri.

evt yaa valla çalışmaktn pek fırsatım yok ama ara ara böle siteden sağdn soldn duyuyorum bişiler.. liste ıyı bı başlandıc oldu ama.. bende yatak ve bebek dolabı alıcam cnm benım evde de 1 gıdım yer yok hatta zaten kendım sığmıyorum elbısedolabım azğına kdr dolu.. ama içimden gecen beşik hevesim var bayadan beri.. senın dediklerini düşünnce park yatak alayım dıyorum ama bu sfrde içimde kalıcak almadım dıye.. evet cok cbk buyudklerı ıcn anca 6 ay yatabılıyorlarmış.. sonrasında park yatak alırım dıyorum ama bakalım kısmet yınede..çocuk odası vs yapmam ilk etapta ama dolap almam şart..

Ozaman bı beşik al sen hiç içinde kalmasın sonrada park yatak alırsın nolcak sanki.Dolap alıcaksan yatakta al takım olsun bari,beşiğide odana koyarsın tamam işte:)) özelden Mskyrider attım sana.

Ozaman bı beşik al sen hiç içinde kalmasın sonrada park yatak alırsın nolcak sanki.Dolap alıcaksan yatakta al takım olsun bari,beşiğide odana koyarsın tamam işte:)) özelden Mskyrider attım sana.

evt öle bişi olabılır, ama dolaba uygun park yatak varmıdır ki? :S anlaşılan daha cok işimiz var bende bukararszlık varken hele :S :26::26::26::26:

evt öle bişi olabılır, ama dolaba uygun park yatak varmıdır ki? :S anlaşılan daha cok işimiz var bende bukararszlık varken hele :S :26::26::26::26:

Dolaba uygun park yatak bulunmaz,zaten park yatak 200 lıraysa yatakta 400 lıraysa fılan.Baktın olmuyo sonradan düz beyaz yatak alırsın her rengede uyar enazından.Daha çok var düşün karar ver :)

Dolaba uygun park yatak bulunmaz,zaten park yatak 200 lıraysa yatakta 400 lıraysa fılan.Baktın olmuyo sonradan düz beyaz yatak alırsın her rengede uyar enazından.Daha çok var düşün karar ver :)

amaninnn 3 tane yatak olucak yanı haha eşim duymasın ona kalsa 1 tane alçak okula gıdene kdr yatcak snaıyo hahaD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…