eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

amaninnn 3 tane yatak olucak yanı haha eşim duymasın ona kalsa 1 tane alçak okula gıdene kdr yatcak snaıyo hahaD

Kız ne 3 yatağı güldürdün beni yaa :))) yatakların 2 tanesınden bırını seçıceksın işte ama çok istediğin beşiği alıcaksan Tabıkı.Heeeeheee bırak öyle sansın sığmayınca kendı alalım dıcek nasılsa

Hayırlı olsun canımm,nasıl gıdıyo hamılelık rahatmısın?

teşekkürler canım. Bu arada haftamı yanlış yazmışım şimdi farkettim. 16+6 yım bugün. Buylantı olarak bi tek sabahları kusuyorum ama gün içindede hiç bişey yiyemiyorum. Hiç iştahım yok. Tam 7 kilo verdim.

Amanınn baya vermiştin ya,üzülme ama 20. Haftadan sonra hersey normale döner almaya başlarsın kılo bıraz bıraz.Yeterki bebiş sağlıklı olsun,hafıf şeylerdemi yıyemıyosun hiç?

Amanınn baya vermiştin ya,üzülme ama 20. Haftadan sonra hersey normale döner almaya başlarsın kılo bıraz bıraz.Yeterki bebiş sağlıklı olsun,hafıf şeylerdemi yıyemıyosun hiç?

inşallah yavaş yavaş toparlanırım canım. Hiç bişeyi oturupta doyumluk yiyemiyorum malesef. Hep lokma lokma idare ediyorum şimdilik

inşallah yavaş yavaş toparlanırım.ddoyumluk hiç bişey yiyemiyorum malesef. Hep lokma lokma idare ediyorum.

Emress nabersin şekerim,doktordan geldım bende şimdi oğluşum büyümüş 383 gram olmuş :) haftaya detaylı ultrason var ama 3lü tarama istemedi gerek yok ona dedi.Yorulunca kalçamda bıyer ağrıyordu 15 gündür oradaki bağlar gevşediği içinmiş magnezyum hapı verdi bitanede.Sendede oluyomu hiç?

o kalçadaki ağrı bendede oluyo yaa. Dr a gidince bende söylicem onu.

kızlar bıde ben bugün oğluma alışveriş yaptım ufaktan tulum,2 çıtçıtlı badi,2 tane altüst takım,2 alt,banyo havlusu.Çok beğendıklerımı aldım napıyım yaa

selam cnmm,, gözün aydın cok sevındım bızde dun ayrıntılı ultraona grdık, herşey normal cok şkr, bzım oğluşunda kilosu 384 gr.:) senınle aynı kıloda buyuorlar :)) boyuda 25cm olmuş :) bu arada o kalça ağrısı bendede oluyo, batar şeklınde gırıyor ağrı sonra gecıyor magnezyum ıcıyorum bende suda eriyenlerden.. ılk alışverısını yapmssıın güle güle gıysın bebişin:)) emınm cok guzellerdır..

Hadi senınde gözün aydın kuşumm sonuçların iyi olmasına sevındım,amanın bızım oğlanlar aynı kız benımkıde 24cm olmuş,banada suda erıyenlerden verdi.Saol tatlım inşallah gıydıklerı günleride görcez,herşeyın küçüğü başka bı güzel oluyo yaa.Sen nasılsın?

ıyım bende şekerim, işe geldık yıne yenı bı haftaya başladık, bu arada ben daha oğluşa bişi almadım ama şimdiden bisürü eşyası oldu valla, nasipli geliorlar teyzesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…