eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

ıyım bende şekerim, işe geldık yıne yenı bı haftaya başladık, bu arada ben daha oğluşa bişi almadım ama şimdiden bisürü eşyası oldu valla, nasipli geliorlar teyzesi :)

güzel ve rahat geçsin haftan ozaman :)) ya benımde bu aralar herşey alasım var nedense teyzesıde almış 6. 7 parça bişey hoşuna gıdıyo insanın.

güzel ve rahat geçsin haftan ozaman :)) ya benımde bu aralar herşey alasım var nedense teyzesıde almış 6. 7 parça bişey hoşuna gıdıyo insanın.

evet aynen benımde öyle ama henuz daha bısıy almadım ben, ama hedıyeler gelıyo şimdiye kadar 7-8 tane zıbın 1-2 tişört 1-2 tayt, uyku seti, kapıya asılan hoşgeldın bbebeğim süsü, 1-2 de guzel takımları oldu bıle hehhee:) oğlumun şuan ki çeyizi ::)

oy ben onun çeyizini yıyım yaa doğsalarda sevsek :)) tetenoz aşısı oldunmu emres?

oy ben onun çeyizini yıyım yaa doğsalarda sevsek :)) tetenoz aşısı oldunmu emres?

evet oldum cnım gecen cuma günü, kolumda ağrı oldu -1-2 gun onun dısında cok şkr bı sıkıntım olmadı sen oldunmu peki? 2. aşı için 1 ay sonrasına gun verdi bana.. bıde şeker yuklemesi içinde şubatın ılk haftasına gun verdı, ama ben hastane de yaptırmayı dusunuyorum canım şeker yuklemesını zaten sağlık ocağında da sen alıyomussun glıkozu..

aman ıyı bari bı sıkıntı olmamış bende yarın gıdıcem olmaya bakalım,benım şeker yüklemesınıde şubatın 2. haftası dedi bende hastanede yaptırıcam.İşkence gıbıymış aç karnına bıde ıııyyyyy....

evet öyleymiş hayırlsı bakalım..bıde ne sorucam sana kıs, vitamın olarak ne kllanıyodun sen? ben elevıt kullanıorum fakat cok şey duydum bu ılaç için.. doğruluk payı varmı bılmıyorumda..

evet öyleymiş hayırlsı bakalım..bıde ne sorucam sana kıs, vitamın olarak ne kllanıyodun sen? ben elevıt kullanıorum fakat cok şey duydum bu ılaç için.. doğruluk payı varmı bılmıyorumda..

aynen bende çok şey duydum muhakkak vardır bı kutu ondan kullanmıştım,2. ve 3. kutuyu decawit yazdı doktor onu içiyorum şimdi.Ve benı rahatsız etmişti o vıtamın karnımı şişiriyodu sanki.Sende bidakıne sor belki değiştirir.Aynı içerıklerı zaten.

emrescım bugün detaylı ultrasona gırdım sonuçlar iyi şükürki :)) haftasıyla uyumluymuş sağlıklı büyümüş.şubat başı şeker yüklemesi var dünde tetenoz aşısı oldum.

emrescım bugün detaylı ultrasona gırdım sonuçlar iyi şükürki :)) haftasıyla uyumluymuş sağlıklı büyümüş.şubat başı şeker yüklemesi var dünde tetenoz aşısı oldum.

ayyyyyyyy cok sevındım arkadaşımmmm hadı gözun aydınn, nasıldı renklı ultrasında gordun dımı bebişini.. benmkısıde 4 boyutluydu ama yuzunu görememıstık hep kapattı. bide baştan hrketlıydı sonra cok hrkt etmedı...ama cok guzeldiiii süper bişiyyy

saol canımm,renklıde gördüm evet yüzünü gösterdi ellerı hep hareket edıyodu :) eşim ekrandan ayırmadı gözünü diğerlerı hep siyahtı ya bişey anlamıyodu garibim.Pipisinin resmini bıle çekti doktor :)) aynen yaa için öyle garıp duygularla doluyokı tarıfı yok sanırım.

yuppiiicimmm:))) cıhaz geldıııı sonundaaaaaa,,,az önce gıttım wc de dınledım kalp atısını cok guzelll bundan böyle ıstediğim zaman dınlıycemmm

yuppiiicimmm:))) cıhaz geldıııı sonundaaaaaa,,,az önce gıttım wc de dınledım kalp atısını cok guzelll bundan böyle ıstediğim zaman dınlıycemmm

ayy canımm süperrrr wuuhuuuu :)))) kurban olsunlar onun kalp atışına,her özlediğinde tak kulağına dınle doya doya.

arkadaşlar bende 21. haftadayım tetenoz aşısını pazartesi olmuştum. şubatta banada şeker yüklemesi yapılacak nasıl bişey bu bilmiyorum ayrıca sağlık ocağı da dediki istersen burda yaptırabilirsin açıklarsanız sevinirm

bende şubat başı şeker yüklemesi yaptırıcam,sağlık ocağına glıkozu alıp sen götürüyomuşun galıba öyle bışey söyledılermi sana? normal hastanelerde çok pahalı olmuyomuş zaten,taptatlı bişey içiricekler işte ıyyyy

canım ben koldan serum falan sanmıştım sadece glikoz içirmemimi bu

canım ben koldan serum falan sanmıştım sadece glikoz içirmemimi bu

yok kız keşke koldan olsa,e bıde aç karnına gıdıyosun erkenden amanınnn benım doktor küçük işkence diyo :)) sırf glıkoz değildir bışeyler daha vardır içinde muhtemelen.

yok kız keşke koldan olsa,e bıde aç karnına gıdıyosun erkenden amanınnn benım doktor küçük işkence diyo :)) sırf glıkoz değildir bışeyler daha vardır içinde muhtemelen.

ıyyy iğrençmiş sağol canım benim bilgilendirdiğin için

kızzz emres nerelerdesin arkadaşım sesin çıkmıyo,oğluşun nasıl sen nasılsın?

SELAM CANIMMM, iyiyim sağol sen nasılsın bakalım.. ışler yoğun olduğundan pek giremedım canım şeker yuklemesini yaptrdım sonucu aldım ama dr.la görusmedım daha arıcaklardı aramadılar daha.. ama normal değerler içerisınde yanı bı sorun yok sanırsam..
oğlusum da iyi kudurup duruyor hehe:) bu arada cocuk odasına dolap ısmarladık yani hazırlıklara ılk adımı attık.. ee yavaş yavaş babaneden teyzeden eşyalar da oldu baya bi .. ama ben kendım daha hiç bişi almadım.. bı dolabımız gelsin sonra yavaş yavaş başlıcam canım.. sen neler yapıyosun başladın mı alışverışe.. bu arada bebek ihtiyac listelerine baktım forumda sen hıc baktınmı? bır liste hazırlamışlarki aman allahım bı anda beni telaş sardı nasıl yetişicez kız o kdr eksik varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…