eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

SELAMM CNMMM, ctesı gunu kontrole gıttık cnmm hersey yolun COK ŞKR bnım erkekimde 1100 gr olmuş cnmm baya buyumus görsen neler neler yaptı bıeze gülcük attı:)) göz kırptı :)) onun dışında cok kılo almışsın dedı bu aydan ıtıbaren ayda 1kg alman gereklı dedı hamurısı ve yeme dedı, normal doğum ıcın yuruyuse başla en azınan hafta sonları yarım saat dedi..:)) koşu bandı zararlı değil ama denge sorunu yaşanabılıyomus gebelıkte önermiyoruz dedi.. sen başladınmı kosu bandında yurumeye doktoruna danısmısmıydın?
benden bı kan tahlılı aldı sonucumu az önce öğrendim normalmiş bı dğer hafıf yüksek cıkmıs ama oda idrar enfeksıyonu olabılrmiş yada başka bişi ama ilaça gerek yok dedı.. bakalım 11 martta gel dedi tekrar o zaman tekrar kan alırız dedi.. işte böyle cnm :))

Selam arkadaşımm ohhh maşallah oğluşuna oy ben onun gülüşünü yıyım yaa,hasret gıdermişindir iycene sende.Kocaman adam oldular :)) yok ben düşünüyodum işte gıtsemmı gıtmesemmı diye spora doktora sormadım yanı,idrar enfeksiyonu her hamılelıkte oluyomuş bı kere ama inş.değildir,bende mart 17 de gıdıcem tekrar.H.sonu alışverişi tamamladık bütün ıvır zıvırlar bıttı,yatak dolap derken yorulmuşum baya insan o hevesle nasıl gezıyo valla :))

Aynen öyle emresscım inş.bıraz uzun izin verırlerde rahat edersın,bende çok yürümüyorum yanı yalan yok ama bu hafta sonu 1 haftalık yürüdüm alışveriş yaparken :) ehlıyetım yoktu e arabamızda yoktu geçen hafta araba aldık hemen yazılıyım öğrenıyım çıksın aradan dedım yanı aynen düşündüğün gibi :) Hee kızz bızden başka kimse gırmıyo çünkü herkez mayıs annelerınde orda yazışıyolar.Bu topık ıkımızın oldu artıkk..

ohh ne guzelll hayırlı olsun güle güle gıysın kullansın pğlusun canımm neler aldın kız anlat bakım detaylı :) ben henüz kendım bişiy almadım yuppıımm maaşları bekliyoruz eşimle ıvır zıvırları alıcaz ınşlallah :)) ayy ama cok heycanlı yaaa :))) hatta bana resmını çekıp gönderir misin cnmmm :))) fikir olsun banadaa..
arabnız hayırlı olsun cnmm tam zamanıydı ıyı olmuş çocuk olunca cok rht edersnz..
bu arada ben fecı hasta oldm evde yatıyorum bugun işe gidemedim cnmm... ( burnum tıkandı başım çatlıyor öksürük var var allah var... yarına nasıl toparlıcam bılmem..

çok geçmiş olsun arkadaşım ya ( yatıp dınlensen yarında ıyı olur aslında,bolbol portakal suyu sıksın eşin sana,öksürük için balla limonu karıştır ondan ye günde 3 4 defa bı tatlı kaşığı,boğazın arıyosa suya karbonat tuz karıştır gargara yap 5 6 kere,burnun içinde üstüne vıks sür azcık tıkatıklığı alıyo,bide yatak odasının peteğini kapat oda çok kuruyo burnu.Ben bunları yaptımda 3 günde düzeldim öksürüğüm hala var ama az az.

küvet,fılesı,kova,maşrapa,şampuan,pişik kremi,losyon,tırnak makası,tarak,bıberon,emzik,emzik askısı,deterjan,yumuşatısı,hastane çıkışı,çıtçıtlı badı,çamaşır yıkama fılesi,bebek telsizi,boğulma önleyıcı yastık,ter bezı,ağız bezı,göğüs pedı,alt açma,kıyafet askısı,kulak çubuğu...aklıma geldikçe yazarım daha tatlım hepsının en uygunu almaya çalıştım çok pahalı bişey almadım yanı.Dolaplar monte edılıcek beşikte internetten sipariş ettık 10 güne gelicek.Kurulsun hapsi foto yollıcam san mutlaka.Araba içinde saol bebek gelıyo dıye aldık zaten bütün yatırım gıttı anlıcağın :))

Kıyafetlerı baya oldu nısanı beklıcem şimdi yazlıklar çıksın azcık gezmelık bı kaç bişey alıyım.

cok sağol cnmmm portakal suyu ıcıyorum baya balla lımanu denıcem diğer dedıklerinide yatak odasında bızım ıkı tane petek var ama gece 11 de kapanıyo otomatık gece acık kalmıyor ama yınede cok tıkalıyım yaa vıks suruyorum azar azar .. bakalım bugun ıse geldım mecbur ama cok ıyı değilim oturyorum fazla iş yapmıyorum cnm.. inşallah duzelırım ..

ay maşlalh yaa herley duzmussun kız yuppii :)) güle güle sağlıkla kullansın tontısınn :)) bebek yatağını yatak odasına mı koycaksınız yoksa ayrımı yatrcaksın ilk başta telsiz de almışsın.. bıde beşik şu 6 aya kdr yatabılenlerdenmi sipariş ettın? park yatak mı alıcaksın daha sonra? ben daha tembel tembel oturyorum yaa ( maddiyattan da kaynaklanıor tab ıama napalım gec olsun guc olmasın.. en kısa zamanda resımleri beklyıorum canımm bak bende sana dolabımızı çekip koycam burdan bakarsın..

inşallah çabuk atlatırsın canım öksürürken çiğerın çıkıcak gıbımı oluyo,benım öyleydi köhür köhür resmen.Saol arkadaşım bakmaya gıtmıştık göya aldık çıktık hepsını,ilk baş yanımda yatırıcam kız sallanan beşik vardı arkadaşımda onu aldım kullanmak için,odayada normal yatak aldık 3 4 yaşına kadar yatabılecegı.Hepsi beyaz stikırlarla süslicez üstünü ikea dan alınca renk seçeneği olmuyo.

http://www.hellobaby.com.tr/Besik/Tahterevalli-Atlas-Sepet-Besik.aspx bak bende bundan almak ıstıyorum canımm.. bıraz pahalı ama içimde kalı almaşsam :)) sonrasında park yatak almayı düşünüyoruz cnm bakıcaz duruma göre :) ıkeayı de gezdık bız dediğin gıbı beyaz sade modeller var hep ama güzel ben beğeniyorum fiyatlarıda uygun bende dolabı beyaz yaptrdım zaten ustune harflerle stekırlarla suslıcez :) şimdılık ben beşik alcam sadece ılerde yatapını alırız.. 5 aylıkken falan..

bak canım dolabın resmını cektım beyaz ve sade oldu ama dediğim gıbı uzerını suslucez artık :)

Eklentiler

• $IMG_1434.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 59

ayyy çok güzel bu beşikler emres evet pahalı ama içinde kalıcana odada kalsın :) hello baby varsa sızın oralarda herşeyı ordan alabılırsın bız ordan aldık ıvır zıvırları,ucuzda var pahalıda var seçenek çok.Dolabın beyaz olması daha kullanışlı güle güle kullanın canım ıykı beyaz almışız süslerız ne olcak sanki.Ben resım eklemeyı bılmıyorum ya yoksa dolabı netten bulup yollardım sana.

arkadaşımmm nasıl oldun iyileşebıldınmı? Benımde uykum kaçtı oturuyorum öyle bu hafta 3. bu yaa 5 lere kadar oturuyorum şimdiden uykusuzluğa alıştırıyo bızımkıler galıba :))

kızlarrrr park yatak secımınde kararsız kaldım sızler aldınızmıı onerılerınız neler?

arkadaşımmm nasıl oldun iyileşebıldınmı? Benımde uykum kaçtı oturuyorum öyle bu hafta 3. bu yaa 5 lere kadar oturuyorum şimdiden uykusuzluğa alıştırıyo bızımkıler galıba :))

selam canımmm,, evet daha ıyıyım şmdiii ama hala burnum tıkalı bı şekıldeyım gece rahat uyuyamıyorum cnaımm... bu arada dunnn bızde ılk alısverısımızı yaptıkkkkkk beşiğimizi aldık, battanıye ince battanıye zıbnlar, yelek kuvetı fılesı, tırnak makası, pamuğu, hastane cıkısı, mevlıd takımı 2 paket yenı doğan bezi, ıslak mendıli..baya bısıler aldık ama eksıkler var yınede daha.. çok heycanlı cok guzeldı... saatlerce mağazadaydık hello babyden aldık cnm..herşey var orda.. beşikte ısedklerimden sana gösterdiğimden aldım beyaz renk oda.. :)))))))

bu arada baya bı masraf oldu kız yuppi daha eksıklerımzde var sen zcıt cıt lı badı kaç tane aldın uzun/kısa kol 10 ar tane yeter mi ki? bızım yaz bebeklerı olcaklar zaten uzun kola fazla gerek yok sanırım dimi?

kızlarrrr park yatak secımınde kararsız kaldım sızler aldınızmıı onerılerınız neler?

ben daha dun beişiğini aldım cnm, ama 6 aydan sonra park yatak alıcaz kısmetse ben öle düşünüyorum.. :))) p

ohhh ohh baya bişey almışın güle güle gıysın yavru kuş,bızde 3 saat kalmışız geçen hafta hello babyde bende herşeyı ordan aldım.Masraf çok oldu tabı daha neler çıkar kımbılır,uzun kollu çıtçıtlı 4 tane kısa kollu 6 tane aldım şimdilik yaz sezonu açılsın daha alıcam kısa kollu penyelerı daha ince oluyo yazlıkların çünkü sende bekle enson alırsın onları.Uzun kolluya çok gerek yok ilk 15 gün giydırırız anca çünkü ondan sonra pişer çocuklar :) bıde ben kısa kollu tulum aldım butık bebeden 4 tane bacaklarıda kısa tanesı 13 liraydı,orayada bak arasıra ucuz şeyler oluyo tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…