eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

merhaba arkadaşlar.bende 5 haftalık hamileyim.allah herkesin gönlüne göre versin.doktora gittim kalp atışı için erken haftya görebiliriz inşallah dedi.7.ay önce düşük yaptım.5 aylık hamileydim bebeğimi kaybettim.umudunuzu hiç kaybetmeyin.rabbim yine veriyo.

Merhaba kızlar :) Bende 6 haftalikken öğrendim hamile olduğumu daha dogrusu doktorun tahmini öyle çünkü çok düzensiz bir regl düzenim var.7+4 iken kalp atışlarıni duyduk çok şükür. Allah isteyen herkese yasatsin bu güzel duygulari.Gecen sene bir kurtajim oldu kalp durmasi yuzunden malesef o yüzden korkularim var.Mesela dunden beri agriyan goguslerim agrimiyor.Belki normal ama en ufak supheyle mahvoluyorum.Allahim gostermesin.Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin canlarimizi.

Kızlar istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane var mı ??
Merhaba arkadaşlar istanbuldan tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru istiyorumm kaç tane hastane gezdim hiç birinden memnun kalmadım yaa artık gebelik takibimi tek bi doktor yapsın istiyorum doktor doktor gezmekten bıktım yaa salı günü kalp atışlarını dinlemeye gidicemm sonrasında sizin memnun kaldığınız doktorla yola devam etmek istiyorum birde muayene ücretleri tahlil fiyatları ne kadar onlarıda yazarsınız çok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim hepinize

Benide aranıza alirmisiniz bende 6+3 gunluk hamileyim dün kalp atışınida duyduk ins bı problem çıkmadan bebişimi kucağıma alırım icimde kaybedecekmişsin gibi bı korku var ilk hamileliğimde bütün hamilelik belirtilerini hissettim bu hamileliğimde hic bişey yok bu beni cok tedirgin ediyor ins sagliklidir

O korku hepimizde var canım..birde ilk hamileliklere as erme daha fazla olur diyorlar brlki senin de öyledir ..

O korku hepimizde var canım..birde ilk hamileliklere as erme daha fazla olur diyorlar brlki senin de öyledir ..

İlk hamileliğimde hic asermedim midem bulanıyordu kasik ağrım çoktu ilac almistim sukur şimdi oyle değil ama bulantı olursa sağlıklı gebelik diyorlar ama bende pek yok yada cok çok az ilkinde cok fazlaydı o yüzden cok tedirginim

Kızlar herkese merhaba ...
Ben 3,5 ay önce 6+4 günlükkken düşük yapmıştım
Şuan tekrar hamileyim
Son adet tarihim 15 Ağustos , 17 eylülde kan verdim değerim 191 çıktı, nasıl hala içimde bi korku var bişey olursa die
Salı günü dr a gidicem bakalımniş her şey yolundadır

Ben fena oldum kızlar hersey kokuyo nası bitecek bu 12 hafta siz nasılsınız var mı asermeleriniz? yemek yerken iştahım yerinde ama bitince bulantılar başlıyo maalesef.. Birde midem sürekli yanıyo ayrica deterjan sampuan parfum gibi kokular beni mahvediyo..bi çözümü olan var mı?

Canım her gebelik farklı olabilir diyolar bence kuruntu yapma..bebeğini de üzme..

Canım her gebelik farklı olabilir diyolar bence kuruntu yapma..bebeğini de üzme..

Arkadaslar benim yarin adet gunum olmasi gerekiyodu. Ben ilk kez yasadigim bazi belirtilerden suphelenip evde iki test yaptim. İkisinde de ikinci cizgi cikti fakat hafif silik.. Ve karnimin ust bolgesinde hafif sislik cikti. Neye inanacagmi bilemiyorum. Yarin dr a gitcem. Sormak istedgm su belirtilerimi dr a soyleyip kan tahlili istedgmde beni ultrasona almicak mi? Ultrasonda hemn eger vbebek varsa insallah kalp sesi gelir mi ? Esim iste olacak ben tek gidcem. Ama eger kalp sesini dinletecekse o an esimin yanimda otek olmasini isterim. Benim icn onemli. Bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz cok sevinirim

bu sabah saat 07 de hortladım adetim iki gün geçiyordu gebelik testi aldım ama hiç emin değilken ... Bazı belirtiler hissediyordum ama ne bileyim sonucun negatif çıkacak gibi olması bile insanı üzüyor neyse bir baktım anında çift çizgi
İnşlalh sağsağlim kucaklarımıza alırız bu benim ikinci bebeğim olacak inşallah
Sadece emin olmak için kan testi yapacağım Dr istedi bakalım eşnin adet tarihim 25 Ağustos'tu oda yarım gün sürmüştü çocuk yapman biraz zor diyordu Dr haklı olarak adetlerim neredeyse bitecekti yani Ama hersey Allah'tan hanımlar başkada biley bilmiyorum... Inşallah sevincimiz daim olur bebeklerimizi kucağımıza alırız...

Canım önce hastaneye git bi kan testi yaptırıyor gebelik için sonucunu 2 saat sonra alıyosun zaten.Eger pozitif çıkarsa eşinle birlikte gidebilirsin ultrasona hem oda yanında olmuş olur

Benım bugün 5 hafta oldu hiç bulantım yok,iştahım her zamanki gibi,canım ekstra bişeyde çekmiyo ) bence çok doyurmadan karnını az az sık yee.deterjanlardada parfümdede hafif kokulu olanları seç.İnşallah hemen geçerde rahat edersin,her bünye ne kadar farklı yaşıyor hamileliği yaa...

Kızlarr hastaneden geldik kalp atışlarını duyduk bebeğimizi gördük 6 hafta 5 günlükmüş dk 124 atıyo bebeğimizin kalbi doktor gelişimi çok güzel dedi bir ay sonra rutin kontrole gel dedi ayrıca mide bulantısı için ilaç verdi ama kullanmanı önermiyorum bebeğin gelişim aşamasında az da olsa etkiler dedi 12. haftaya kadar mide bulantıların olabilir normal dedi idrar testi istedi çok bulanıyo demiştim idrardaki ketan değerine bakalım bulantının şiddetini ölçmek amacıyla dedi ama ilaç falan almadım napalım biraz dişimizi sıkıcaz bu arada ultrosan kağıdında bebekle ilgili 21x20x15 mm boyutlarında izlenmiştir diyo bu ne demek sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…