Ladymmmm canımm benım cok sagoll Allah sana da nasıp etsın sevdıgın ınsanlaa bu duyguyu ınsallahh
kızlar merhaba bende pazartesi öğrendim :) herkese hayırlı olsun :) kalp atışını ne zaman duyabilirim ki :)
Benide aranıza alirmisiniz bende 6+3 gunluk hamileyim dün kalp atışınida duyduk ins bı problem çıkmadan bebişimi kucağıma alırım icimde kaybedecekmişsin gibi bı korku var ilk hamileliğimde bütün hamilelik belirtilerini hissettim bu hamileliğimde hic bişey yok bu beni cok tedirgin ediyor ins sagliklidir
Amiiin tatlııımmm ettiğin duaya kurban olurum amiiinnn
Hayırlısı olsn canım bizde 10 aylık evliyiz ilk bebeğimiz :))
O korku hepimizde var canım..birde ilk hamileliklere as erme daha fazla olur diyorlar brlki senin de öyledir ..
Canım benım yaHamılelerın duası kabul olurmus sana dua edecegım
İlk hamileliğimde hic asermedim midem bulanıyordu kasik ağrım çoktu ilac almistim sukur şimdi oyle değil ama bulantı olursa sağlıklı gebelik diyorlar ama bende pek yok yada cok çok az ilkinde cok fazlaydı o yüzden cok tedirginim
Canım her gebelik farklı olabilir diyolar bence kuruntu yapma..bebeğini de üzme..
Arkadaslar benim yarin adet gunum olmasi gerekiyodu. Ben ilk kez yasadigim bazi belirtilerden suphelenip evde iki test yaptim. İkisinde de ikinci cizgi cikti fakat hafif silik.. Ve karnimin ust bolgesinde hafif sislik cikti. Neye inanacagmi bilemiyorum. Yarin dr a gitcem. Sormak istedgm su belirtilerimi dr a soyleyip kan tahlili istedgmde beni ultrasona almicak mi? Ultrasonda hemn eger vbebek varsa insallah kalp sesi gelir mi ? Esim iste olacak ben tek gidcem. Ama eger kalp sesini dinletecekse o an esimin yanimda otek olmasini isterim. Benim icn onemli. Bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz cok sevinirim
Ben fena oldum kızlar hersey kokuyo nası bitecek bu 12 hafta siz nasılsınız var mı asermeleriniz? yemek yerken iştahım yerinde ama bitince bulantılar başlıyo maalesef.. Birde midem sürekli yanıyo ayrica deterjan sampuan parfum gibi kokular beni mahvediyo..bi çözümü olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?