eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Oyy hadi gözün Aydın çok heyecanlı dimi? Sağlıklı kucağına almak nasip olsun annesi yavru kuşunu.

Canım önce hastaneye git bi kan testi yaptırıyor gebelik için sonucunu 2 saat sonra alıyosun zaten.Eger pozitif çıkarsa eşinle birlikte gidebilirsin ultrasona hem oda yanında olmuş olur

Evde yaptigim testlerde iki cizgi cikti. Dr a gittim bugun ultrasona girdim. Bise gormedi. Kan verdim. Ogleden sonra sonuclari alacam. Cok endiseliyim. Ultrasonda gorulmedigi icn de hayal kirikligi yasadim. Cunku arkadasimda on gunlukken kese gorunmus.. İnsallah kotu bisey yoktur.

10 günlükten kese görülmesi imkansız tatlım,bende geçen hafta salı gıttım doktora tam 4 haftalıkta keseyi göremedik,Üzülicek bi konu degıl yani bebiş olsun yeterki varsın geç görünsün.Endişelenicek hiçbirşeyi yok içini ferah tut sıkıntı yapma kendine.Sonucu alınca yaz muhakkak merak ederim )

2yıldır bu siteyi bi sürü sebeple ziyaret ettim.üye olup yorum yazmak bu güne nasipmis:) kızlar benim bundan önce ilki 6 hafta 2.si 9haftalıkken kalpleri durdu meleklerimin bgn 4haf.4günlk hamileyim.yarın dktra gitcm nasip olursa. Fakat korkularım var tabi.hepimiz birbirimize dua edelim lütfen. Lekelenmem gecen haftadan buyana vr progesteron igne vrdi dktor.fakat yürümkte oturmakta zorlaniyorum artik.bnm gibi olan varmi?

selammmm bende hamileyııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm 5 haftalık hemideeeeeeeeeeee:)))))) hepimze hayırlı uğurlu olsun bebişlerimizzz:)))) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsınnnn..

amminn Allah olmayan herkese bu duyguyu tattirsin..Allah kucagina almayi nasip etsin..senin sat kacti

Arkadaşlar düşük riski olan var mi?4,5 haftalik hamileyim.benim gibi igne yapilan var mi?ya da baska bir tedavi uygulananiniz var mi?Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Hamileyimm :) 4-5 hafta arasi.. Hcgbeta degeri 4000e ulasinca kendilerni gosteriyolarmis . Cumartesi gelin dedi keseyi goruruz. Sanirim kalp atisini da duycaz esimle :)) cok heyecanliyim cooookkkk

Aminn canım baktım da seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almaı nasip eder inşallah.

Hamileyimm :) 4-5 hafta arasi.. Hcgbeta degeri 4000e ulasinca kendilerni gosteriyolarmis . Cumartesi gelin dedi keseyi goruruz. Sanirim kalp atisini da duycaz esimle :)) cok heyecanliyim cooookkkk

Bi an testte çıktı ultrasonda çıkmadı deyince korktum canım ya. Gözün aydın sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahh

Kızlar ya benim içim çok garip çok ama çok heyecanlıyım sizde de var mı nasıl hissediyosunuz kendinizi :))

Arkadaşlar hepimiz için allahım hayırlısını versin ama biz içimizi ferah tutalım.İyi düşünelim her şey iyi güzel olsun.Ben de 7 haftanın içindeyim keseyi gördüm çok şükür,kalbini de dinledik.Sedece kanımda bilurubin değerim yüksek çıktı.NE olduğunu bilmiyorum ama dahiliyeye gittim ultrason çekilcem yarın çok panik yapmamaya çalışyorum doktor önemli bir şey değil dedi.İnşallah öledir.Şİmdilik mide bulantıları şeklide gidiyor bakalım hayırlısı artık.

Ne guzel duygularimizi surekli paylasalim birbirimizle. Birbirimizi teselli edelim :) benim de midem bulaniyo ara ara. Karmakarisik duygular icerisindeyim su an. Kalp sesini henuz dinlemedik dinleyince neler olcak bakalim :) canim gebelige bagli kolestaz=gebelige bagli safra yollarinin tikanmasi=gebelige bagli sarilik... Ama gecermis. Gebelikten sonra da duzeliyomus zaten. Dert etme bunu canim

Aminn canım baktım da seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almaı nasip eder inşallah.

evet canım benımde dikkatımı çektii..ne güzell birlkte göbişlerimizi buyutelim inşallah.. sen keseyı gördunmu kalp atışlarını ben en son ptesi gunu dr görundum kese yı görduk kalp atışlarını bidahaki hafta duyarız dedi dr.. allahım cok heycanlıyım bende cok ta sabırsızımmm... nasıl dayanıcaz 9 ay :)))

emres ve nergi sanırım sat tarihim sizinle aynı.Sizin keseyi görmüş olduğunuza çok sevindim.Benim görmeme 5 gün var ve zaman geçmek bilmiyor.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…