Kızlarr hastaneden geldik kalp atışlarını duyduk bebeğimizi gördük 6 hafta 5 günlükmüş dk 124 atıyo bebeğimizin kalbi doktor gelişimi çok güzel dedi bir ay sonra rutin kontrole gel dedi ayrıca mide bulantısı için ilaç verdi ama kullanmanı önermiyorum bebeğin gelişim aşamasında az da olsa etkiler dedi 12. haftaya kadar mide bulantıların olabilir normal dedi idrar testi istedi çok bulanıyo demiştim idrardaki ketan değerine bakalım bulantının şiddetini ölçmek amacıyla dedi ama ilaç falan almadım napalım biraz dişimizi sıkıcaz bu arada ultrosan kağıdında bebekle ilgili 21x20x15 mm boyutlarında izlenmiştir diyo bu ne demek sizce
Oyy hadi gözün Aydınçok heyecanlı dimi? Sağlıklı kucağına almak nasip olsun annesi yavru kuşunu.
Canım önce hastaneye git bi kan testi yaptırıyor gebelik için sonucunu 2 saat sonra alıyosun zaten.Eger pozitif çıkarsa eşinle birlikte gidebilirsin ultrasona hem oda yanında olmuş olur
Et canım benim
Rabbim sevdiğimle kalbimdeki insanla bana da o günleri görmeyi nasip eylesin inşallah çok sevindim senin adınaa yaaa
Evde yaptigim testlerde iki cizgi cikti. Dr a gittim bugun ultrasona girdim. Bise gormedi. Kan verdim. Ogleden sonra sonuclari alacam. Cok endiseliyim. Ultrasonda gorulmedigi icn de hayal kirikligi yasadim. Cunku arkadasimda on gunlukken kese gorunmus.. İnsallah kotu bisey yoktur.
selammmm bende hamileyııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm 5 haftalık hemideeeeeeeeeeee:)))))) hepimze hayırlı uğurlu olsun bebişlerimizzz:)))) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsınnnn..
10 günlükten kese görülmesi imkansız tatlım,bende geçen hafta salı gıttım doktora tam 4 haftalıkta keseyi göremedik,Üzülicek bi konu degıl yani bebiş olsun yeterki varsın geç görünsün.Endişelenicek hiçbirşeyi yok içini ferah tut sıkıntı yapma kendine.Sonucu alınca yaz muhakkak merak ederim)
selammmm bende hamileyııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm 5 haftalık hemideeeeeeeeeeee:)))))) hepimze hayırlı uğurlu olsun bebişlerimizzz:)))) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsınnnn..
Hamileyimm :) 4-5 hafta arasi.. Hcgbeta degeri 4000e ulasinca kendilerni gosteriyolarmis . Cumartesi gelin dedi keseyi goruruz. Sanirim kalp atisini da duycaz esimle :)) cok heyecanliyim cooookkkk
amminn Allah olmayan herkese bu duyguyu tattirsin..Allah kucagina almayi nasip etsin..senin sat kacti
Aminn canım baktım da seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almaı nasip eder inşallah.
amınn canımmminşallah... :)))benm sat 21.ağustos canım peki ya senın ?[/QBenim sat tarihimde sizinkiyle aynı,21 ağustos.
benim hikayem şöyle;
2012 aralıktan beri deniyorduk.Oğlum ısrarla kardeş istiyor ve başımızın etini yiyor.Laporoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum,tüplerimin biri açılabildi sadece. Prolaktin hormonum 3 ayda ilaçla normal seviyeye geldi..Fakat bhcg değerlerim biraz düşük keseyi pazartesi günü göreceğim inşaallah.İşte o zaman tam olarak emin olacağım.
Şu an çok şaşkınım
Sattan bir önce 14 eylül bhcg değerim 45 çıktı,
18 eylülde ise 201 ,pozitif olduğu kesin fakat kese göremedik ve değerlerim bu sitede okuduklarımdan biraz düşük,o yüzden bir hayli tedirginim.:44:
Hepinizi tebrik ediyorum canı gönülden,hamileliğiniz mutlulukla son bulsun.
amınn canımmminşallah... :)))benm sat 21.ağustos canım peki ya senın ?
benimde 16 agostos .dogumlarimiz yakin o zaman...bende haftaya gidicem keseyi gormeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?