Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya nedense beni ulturasonun kapısında beklemek çok heyecanlandırıyor.kalbim yerinden çıkacak her defasında..sizede öyle oluyor mu
?

gggüüüüünnnnaaaayyyyddddddıııııııınnnnnnnnnnllllllllllaaaaaaaaarrrrrrrr

günaydın canımmm. inşaallaahhh hayırlı haberlerini alırız
günaydın canııımmm...gittim gittim.şükürler olsun 2 tane yumurtam varmış.güzel büyüyorlar dedi.biri 10 birisi 12 boyutlarında.hadi inşallah heyecanlandım.pazartesi izin işinide çıkardım aradan az önce..allah razı olsun valla bişi demedi.sen ne yaptın bakalım?güzel haberlerr pleasee

süpeerrrr gözün aydın canımmm sen iğne mi kullanıyordun? günlük kaç doz vurunuyorsun? benimde 12'den 3 günde 19'a çıkmıştı. seninde hemencik büyür inşaallahh.

bende beklemedeyim canım. ama henüz bir belirti falan yok. bi yandan da acaba tutmadı mı diye düşünmüyor değilim

inşallah canım pazartesine kadar büyürse biraz daha çarşamba yada cuma aşılamam olur diye düşünüorum bakalım hayırlsı..
bu arada inşallah annesindir şu an.

Benim bir sorum olacak. polikistik over nedeniyle yumurtalarim ilacla buyuse de catlamiyor cogu zaman. bu ay once adet sokturucu kullanip ilaca baslayacagim asilama icin insaallah. size sorum su. ben bosu bosuna catlamayan yumurtaya asilama yaptirmak istemiyorum. catlama ihtimali var cunku onceden iki kere catlamisti. biri igneyle digeri ignesiz. bu sefer ne olur onu bilmiyorum. siz yumurtanin catladigini gorebildiniz mi. asilama yaptiran arkadaslar yumurta catlamadan once yapiliyorsa sonra catlayip catlamadigina baktirdiniz mi. catlamak uzere oldugu anlasilir mi

çatlatma iğnesi yapıldığı zaman kesin çatlıyor diye biliyorum.36 saat içinde..

selam canım. çatlatma iğnesi çoğu zaman yumurtaları çatlatıyor. ama tabi çatlatmadığı zamanlarda olabiliyor. ve buda ancak ultrasyon muayenesiyle belli oluyor. senin durumunu doktorun düzenli olarak takip ediyorsa bu problemi göz ardı etmez. tabi doktoruna güveniyorsan.

devlette kontrol etmiyorlar..çatlatma iğnesinden sonra..aslında kontrol olması gerekir

çatlatma iğnesi yapıldığı zaman kesin çatlıyor diye biliyorum.36 saat içinde..

v
cok tesekkurler cevap icin. ben 6 ayklomen kullandim ucunde igne oldum birinde catladi ama o da igneden 5 gun sonraydi. hepsinde yumurta boyutu birbirine yakindi 18-20arasi. yani maalesef her ignede catlamiyor. size asilama yapilirken henuz yumurta catlamamis oluyor sanirsam. ben de bundan korkuyorum. bosu bosuna olmasin yani. doktoruma guveniyorum zaten o ilkten demisti her gun bakariz catlama uzeri asilama yapariz dedi ama bu nasil belli olacak e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…