Aynen canımya nedense beni ulturasonun kapısında beklemek çok heyecanlandırıyor.kalbim yerinden çıkacak her defasında..sizede öyle oluyor mu
?
hahahahahAynen canımsanırım elin adamına yada kadınına açacak olmanın verdiği utanç
hahahahahgaliba adını tam koydun şu an heyecanın.
yok canım yarın gidiyorum.valla daha müdürle konuşucam izin alıcam.çokta sinirli bugün.inşallah sorun çıkmazcanım kontrolün bugün müydü senin? yumoşlar ne alemdeymiş?
tabi canım eklerim son adet tarihini gönderirsen sevinirim.Benide ekleyin ikinci asilamam bugunnignelere basladim;-))
yok canım yarın gidiyorum.valla daha müdürle konuşucam izin alıcam.çokta sinirli bugün.inşallah sorun çıkmaz
günaydın canııımmm...gittim gittim.şükürler olsun 2 tane yumurtam varmış.güzel büyüyorlar dedi.biri 10 birisi 12 boyutlarında.hadi inşallah heyecanlandım.pazartesi izin işinide çıkardım aradan az önce..allah razı olsun valla bişi demedi.sen ne yaptın bakalım?güzel haberlerr pleaseegünaydın canımmm. inşaallaahhh hayırlı haberlerini alırız
günaydın canııımmm...gittim gittim.şükürler olsun 2 tane yumurtam varmış.güzel büyüyorlar dedi.biri 10 birisi 12 boyutlarında.hadi inşallah heyecanlandım.pazartesi izin işinide çıkardım aradan az önce..allah razı olsun valla bişi demedi.sen ne yaptın bakalım?güzel haberlerr pleasee
inşallah canım pazartesine kadar büyürse biraz daha çarşamba yada cuma aşılamam olur diye düşünüorum bakalım hayırlsı..süpeerrrr gözün aydın canımmmsen iğne mi kullanıyordun? günlük kaç doz vurunuyorsun? benimde 12'den 3 günde 19'a çıkmıştı. seninde hemencik büyür inşaallahh.
bende beklemedeyim canım. ama henüz bir belirti falan yok. bi yandan da acaba tutmadı mı diye düşünmüyor değilim
inşallah canım pazartesine kadar büyürse biraz daha çarşamba yada cuma aşılamam olur diye düşünüorum bakalım hayırlsı..
bu arada inşallah annesindir şu an.
çatlatma iğnesi yapıldığı zaman kesin çatlıyor diye biliyorum.36 saat içinde..Benim bir sorum olacak. polikistik over nedeniyle yumurtalarim ilacla buyuse de catlamiyor cogu zaman. bu ay once adet sokturucu kullanip ilaca baslayacagim asilama icin insaallah. size sorum su. ben bosu bosuna catlamayan yumurtaya asilama yaptirmak istemiyorum. catlama ihtimali var cunku onceden iki kere catlamisti. biri igneyle digeri ignesiz. bu sefer ne olur onu bilmiyorum. siz yumurtanin catladigini gorebildiniz mi. asilama yaptiran arkadaslar yumurta catlamadan once yapiliyorsa sonra catlayip catlamadigina baktirdiniz mi. catlamak uzere oldugu anlasilir mi
Benim bir sorum olacak. polikistik over nedeniyle yumurtalarim ilacla buyuse de catlamiyor cogu zaman. bu ay once adet sokturucu kullanip ilaca baslayacagim asilama icin insaallah. size sorum su. ben bosu bosuna catlamayan yumurtaya asilama yaptirmak istemiyorum. catlama ihtimali var cunku onceden iki kere catlamisti. biri igneyle digeri ignesiz. bu sefer ne olur onu bilmiyorum. siz yumurtanin catladigini gorebildiniz mi. asilama yaptiran arkadaslar yumurta catlamadan once yapiliyorsa sonra catlayip catlamadigina baktirdiniz mi. catlamak uzere oldugu anlasilir mi
devlette kontrol etmiyorlar..çatlatma iğnesinden sonra..aslında kontrol olması gerekirselam canım. çatlatma iğnesi çoğu zaman yumurtaları çatlatıyor. ama tabi çatlatmadığı zamanlarda olabiliyor. ve buda ancak ultrasyon muayenesiyle belli oluyor. senin durumunu doktorun düzenli olarak takip ediyorsa bu problemi göz ardı etmez. tabi doktoruna güveniyorsan.
devlette kontrol etmiyorlar..çatlatma iğnesinden sonra..aslında kontrol olması gerekir
çatlatma iğnesi yapıldığı zaman kesin çatlıyor diye biliyorum.36 saat içinde..
vselam canım. çatlatma iğnesi çoğu zaman yumurtaları çatlatıyor. ama tabi çatlatmadığı zamanlarda olabiliyor. ve buda ancak ultrasyon muayenesiyle belli oluyor. senin durumunu doktorun düzenli olarak takip ediyorsa bu problemi göz ardı etmez. tabi doktoruna güveniyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?