Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ve eger catlamayacagini anlarsan bosuna klomen kullanmis olacagim ki bu 7. kullanim olacak bunun zarari yok mu nereye kadar boyle surecek bir de herkese 36. saatte yapiyorlar dr da en son oyle dedi igneden 36 saat sonra. ama sanki her gun gitmek daha mantikli gibi. yine 5 gun sonra da catlayabilir. neyse benim sizden ogrenmek istedigim asilamanin catlamanin hangi asamasinda yapildigiydi. sanirim drlar bisey soylemiyor catlamak uzere diye veya bikac gun sonra gel bakalim diye. hayirlisi olsun hepimiz icin.

canım hergün kontrolünü yaparız dediyse hiç tereddüt etme. ultrasyonda belli oluyor. yucarlak olan yumurta sönmüş balon gibi gözüküyor. yani şekil bozuklığu oluyor. anlaşılması çok kolay.

canım normalde 36. saatte çatladığı düşünüldüğü için aşılamada iğneden sonraki 24-36. saatleri arasında yapılıyor.

canım birde aşılamada yumurta büyütmeyi iğne yapsın bence doktorun. böylece daha çok ve daha kaliteli yumurtalar elde ediliyormuş.

yumurtalık takibi yaptırırsan anlaşılır sanırım

daha doğrusu iğne ile büyütülürse daha kontrollü oluyor.belirli bir ölçüsü var yumurtaların.o ölçüye ulaştığı zaman iğneyi yaptırıyorlar.

Hadi inşallah bu sefer yüzün güler canım. Eylül ayı umutla gelsin inşallah

canım birde aşılamada yumurta büyütmeyi iğne yapsın bence doktorun. böylece daha çok ve daha kaliteli yumurtalar elde ediliyormuş.
canim o sonmus balon goruntusunu hatirliyorum. senin asilama yaptirdiginda o goruntu mu vardi. bir de bu igneyle buyutme meselesini sordum dr a. benim normalde klomenle buyudugunde cat ignesi yaptiginda iki kere cok fazla buyudu yumurtalar. o yuzden dr da igneyle buyutmek istemiyor o daha agir gelir sana dedi. klomenle bile catlamadan buyumeye devam ediyorlar igne hic olmazmis bana. senin de insaallah hayirli haberlerini aliriz.

daha doğrusu iğne ile büyütülürse daha kontrollü oluyor.belirli bir ölçüsü var yumurtaların.o ölçüye ulaştığı zaman iğneyi yaptırıyorlar.
sagol canim yukarida simdi yazdim maalesef igne olmuyor bana. insaallah bu sefer normal catlar. senin de hayirli haberlerle gelmeni bekliyoruz.

Canim iğne daha yavaş, daha kontrollü ve daha kaliteli şekilde yumurta buyutuyormus. Klomen gibi değilmiş. Dr bana öyle dedi. Benimde klomwne cevap vermeme rağmen asilamayi iiğneyle yapti. Canim bende çatlama problemi olmadigi için kontrol etmedi sanirim. Direk asilama yapti.

her dr un tarzi mi farkli nedir anlayamadim. gerci dedigin gibi ignede doz ayarlama imkani da old. icin daha kontrollu olabilir. mecburen yine dra birakacagim. insaallah uygun zamanda rabbim verir hayirlisiyla. senin sonuc ne zaman belli olacak?

her dr un tavar. mi farkli nedir anlayamadim. gerci dedigin gibi ignede doz ayarlama imkani da old. icin daha kontrollu olabilir. mecburen yine dra birakacagim. insaallah uygun zamanda rabbim verir hayirlisiyla. senin sonuc ne zaman belli olacak?
Canim benim asilamadan sonraki 5. Günüm. Yani daha 10 günüm var. Tabiki en doğru karari doktorun verir canim

arkadaşlar merhaba ben pazar günü ilk iğnemi olucam,ilk aşılamam olucak,biraz endişeliyim ,cuma günü kontrole çağırdılar

arkadaşlar merhaba ben pazar günü ilk iğnemi olucam,ilk aşılamam olucak,biraz endişeliyim ,cuma günü kontrole çağırdılar
hadi hayırlısı listeye ekleyelim canım senide ...son adet tarihini gönder bize

tesekkürler :) birde doktor bana fostimon 75 verdi (kalçadan) 5.gün çağırdı,şimdi burda okuduklarım kadarıyla doz çok düşük gibi geldi,bu iğneyle aşılama yaptıranlar varsa tecrübelrini yzarsa sevinirm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…