v
cok tesekkurler cevap icin. ben 6 ayklomen kullandim ucunde igne oldum birinde catladi ama o da igneden 5 gun sonraydi. hepsinde yumurta boyutu birbirine yakindi 18-20arasi. yani maalesef her ignede catlamiyor. size asilama yapilirken henuz yumurta catlamamis oluyor sanirsam. ben de bundan korkuyorum. bosu bosuna olmasin yani. doktoruma guveniyorum zaten o ilkten demisti her gun bakariz catlama uzeri asilama yapariz dedi ama bu nasil belli olacak e
ve eger catlamayacagini anlarsan bosuna klomen kullanmis olacagim ki bu 7. kullanim olacak bunun zarari yok mu nereye kadar boyle surecek bir de herkese 36. saatte yapiyorlar dr da en son oyle dedi igneden 36 saat sonra. ama sanki her gun gitmek daha mantikli gibi. yine 5 gun sonra da catlayabilir. neyse benim sizden ogrenmek istedigim asilamanin catlamanin hangi asamasinda yapildigiydi. sanirim drlar bisey soylemiyor catlamak uzere diye veya bikac gun sonra gel bakalim diye. hayirlisi olsun hepimiz icin.
ve eger catlamayacagini anlarsan bosuna klomen kullanmis olacagim ki bu 7. kullanim olacak bunun zarari yok mu nereye kadar boyle surecek bir de herkese 36. saatte yapiyorlar dr da en son oyle dedi igneden 36 saat sonra. ama sanki her gun gitmek daha mantikli gibi. yine 5 gun sonra da catlayabilir. neyse benim sizden ogrenmek istedigim asilamanin catlamanin hangi asamasinda yapildigiydi. sanirim drlar bisey soylemiyor catlamak uzere diye veya bikac gun sonra gel bakalim diye. hayirlisi olsun hepimiz icin.
yumurtalık takibi yaptırırsan anlaşılır sanırımv
cok tesekkurler cevap icin. ben 6 ayklomen kullandim ucunde igne oldum birinde catladi ama o da igneden 5 gun sonraydi. hepsinde yumurta boyutu birbirine yakindi 18-20arasi. yani maalesef her ignede catlamiyor. size asilama yapilirken henuz yumurta catlamamis oluyor sanirsam. ben de bundan korkuyorum. bosu bosuna olmasin yani. doktoruma guveniyorum zaten o ilkten demisti her gun bakariz catlama uzeri asilama yapariz dedi ama bu nasil belli olacak e
daha doğrusu iğne ile büyütülürse daha kontrollü oluyor.belirli bir ölçüsü var yumurtaların.o ölçüye ulaştığı zaman iğneyi yaptırıyorlar.v
Hadi inşallah bu sefer yüzün güler canım. Eylül ayı umutla gelsin inşallahgünaydın canııımmm...gittim gittim.şükürler olsun 2 tane yumurtam varmış.güzel büyüyorlar dedi.biri 10 birisi 12 boyutlarında.hadi inşallah heyecanlandım.pazartesi izin işinide çıkardım aradan az önce..allah razı olsun valla bişi demedi.sen ne yaptın bakalım?güzel haberlerr pleasee
hepimiz için cancağzım İNŞALLAH..Umutları taze tutalımHadi inşallah bu sefer yüzün güler canım. Eylül ayı umutla gelsin inşallah
canim o sonmus balon goruntusunu hatirliyorum. senin asilama yaptirdiginda o goruntu mu vardi. bir de bu igneyle buyutme meselesini sordum dr a. benim normalde klomenle buyudugunde cat ignesi yaptiginda iki kere cok fazla buyudu yumurtalar. o yuzden dr da igneyle buyutmek istemiyor o daha agir gelir sana dedi. klomenle bile catlamadan buyumeye devam ediyorlar igne hic olmazmis bana. senin de insaallah hayirli haberlerini aliriz.canım birde aşılamada yumurta büyütmeyi iğne yapsın bence doktorun. böylece daha çok ve daha kaliteli yumurtalar elde ediliyormuş.
sagol canim yukarida simdi yazdim maalesef igne olmuyor bana. insaallah bu sefer normal catlar. senin de hayirli haberlerle gelmeni bekliyoruz.daha doğrusu iğne ile büyütülürse daha kontrollü oluyor.belirli bir ölçüsü var yumurtaların.o ölçüye ulaştığı zaman iğneyi yaptırıyorlar.
canim o sonmus balon goruntusunu hatirliyorum. senin asilama yaptirdiginda o goruntu mu vardi. bir de bu igneyle buyutme meselesini sordum dr a. benim normalde klomenle buyudugunde cat ignesi yaptiginda iki kere cok fazla buyudu yumurtalar. o yuzden dr da igneyle buyutmek istemiyor o daha agir gelir sana dedi. klomenle bile catlamadan buyumeye devam ediyorlar igne hic olmazmis bana. senin de insaallah hayirli haberlerini aliriz.
her dr un tarzi mi farkli nedir anlayamadim. gerci dedigin gibi ignede doz ayarlama imkani da old. icin daha kontrollu olabilir. mecburen yine dra birakacagim. insaallah uygun zamanda rabbim verir hayirlisiyla. senin sonuc ne zaman belli olacak?Canim iğne daha yavaş, daha kontrollü ve daha kaliteli şekilde yumurta buyutuyormus. Klomen gibi değilmiş. Dr bana öyle dedi. Benimde klomwne cevap vermeme rağmen asilamayi iiğneyle yapti. Canim bende çatlama problemi olmadigi için kontrol etmedi sanirim. Direk asilama yapti.
Canim benim asilamadan sonraki 5. Günüm. Yani daha 10 günüm var. Tabiki en doğru karari doktorun verir canimher dr un tavar. mi farkli nedir anlayamadim. gerci dedigin gibi ignede doz ayarlama imkani da old. icin daha kontrollu olabilir. mecburen yine dra birakacagim. insaallah uygun zamanda rabbim verir hayirlisiyla. senin sonuc ne zaman belli olacak?
hadi hayırlısı listeye ekleyelim canım senide ...son adet tarihini gönder bizearkadaşlar merhaba ben pazar günü ilk iğnemi olucam,ilk aşılamam olucak,biraz endişeliyim ,cuma günü kontrole çağırdılar
tamamdır canım hayırlısı olsun..evet ekleyin lütfensat 22/08
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?