Maşallah ona sizde kaç diş var
Benimki 11 aylıkken yürüdü. Valla ne kadar geç o kadar iyi.
Çünkü o gün bugündür her dk peşindeyim wc ye gidemiyorum
Şimdi daha meraklı
8 oldu :) 4 alt 4 üstMaşallah ona sizde kaç diş var
Menenjit aşısı oldunuz mu?8 oldu :) 4 alt 4 üst
Biz 9 aylıkken ilk dozunu yaptırdık. 1 ay sonra da 2. Yi yaptiricaz.Selam kızlar Menenjit aşısı yaptırdınız mı ?
Bizimkinin de 4. Dışı yeni çıktı daha ama masallah her seyi yiyor. Kendi basina tutunup kalkiyor sur3kli bize tutunup yuruyor ama daha tam kendisi yuruyemiyor. Simdi bile surekli pesindeyiz yuruyunce nasil olacak bakalim :)Teşekkür ederim oğlumun şuan 4 dişi var ve mükemmel kullanıyor az önce beni ısırdışu sıralar sıralıyor kendisi yürüdü yürüyecek herhalde bekliyoruz bakalım
Sizin bebeklerinizde heryere dokunmak karıştırmak istiyor mu bizim gibi nerde zararlı şey varsa kendisi orda bende peşindeyim
4 diş oldu daha yeni. Günde 2 kez yatıyor bizimki.Bebeklerinizin kaç dişi var kızlar ?
Gün de kaç kez yatıyorlar bide ?
Bir sorun oldu muBiz 9 aylıkken ilk dozunu yaptırdık. 1 ay sonra da 2. Yi yaptiricaz.
Kaç kilo bizim ki 9,2 kaç aydır kilo almıyor ve yemiyorda maalesefBizimkinin de 4. Dışı yeni çıktı daha ama masallah her seyi yiyor. Kendi basina tutunup kalkiyor sur3kli bize tutunup yuruyor ama daha tam kendisi yuruyemiyor. Simdi bile surekli pesindeyiz yuruyunce nasil olacak bakalim :)
Olmadık hiç demediler de bize öyle bişey. Hatya 9 aylıkken gidip sorduk bi aşı var mı diye yok dediler. Bahsetmedilerde.. allah allahMenenjit aşısı oldunuz mu?
Hayır bir sorun olmadiBir sorun oldu mu
Aşı takviminde yok zaten menenjit. Özel hastaneye gidince yaptırın diye söylüyorlar. Tek dozluk ve 2 dozluk olan vardi. Biz 2 dozluk olanı yaptırdik. Iyi mi yaptık kötü mu bilmiyorum. 2. Dozu da eczaneden alıp sağlık ocağında yaptiricaz...Olmadık hiç demediler de bize öyle bişey. Hatya 9 aylıkken gidip sorduk bi aşı var mı diye yok dediler. Bahsetmedilerde.. allah allah
Bizimki de yeni yeni başladı yemeye ve kilo almaya. 2 ay düzeni değişti diş çıkardı derken sarsıldı ve kilo alimi epey yavasladi kiz imin. Simdi 8.7 oldu. 9. Ayda 8 kiloydu. Istah olayı dönemsel heralde.Kaç kilo bizim ki 9,2 kaç aydır kilo almıyor ve yemiyorda maalesef
Aynen bizim doktor da öyle dedi devam ediyoruz Can'ımD vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz? Bugün başka bir doktorla görüştük
2 yaşına kadar devam edin dedi...
Geçen hastalandı kendi doktorumuz izinliydi başka bir doktora göründük zayıf dedi çinko şurubu verdi moralim bozuldu benim deBizimki de yeni yeni başladı yemeye ve kilo almaya. 2 ay düzeni değişti diş çıkardı derken sarsıldı ve kilo alimi epey yavasladi kiz imin. Simdi 8.7 oldu. 9. Ayda 8 kiloydu. Istah olayı dönemsel heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?