Ben sadece yogurt, elma puresi ve armut püresi verdim. Bir haftamız kaldı 6. Ayın dolmasına. Sebzeler için 6. Ayı bekleyim dedim. Bir de düzenli geçmedik ara ara tattiriyorum. Bütün sebzeleri birlikte mi verdiniz ? Alerji için 3 gün aynı gıdayı denemeyi öneriyorlar ya... meyveleri püre olarak mı veriyorsunuz ?

Merhaba kızlar. Bnde 1 eylul de dogurdum kızımı.şimdiye kadar kendim baktım hala emiyo çok şükür ek gida ya yavaştan başladık ama 2 hafta sonra işe baslicam.nasıl olcak bilmiyorum

Merhaba ben 2-3 haftadır ek gida veriyorum.elma ve armut u cam rende den geçirip verdim muzu Çatalla ezerek.patates havuç ve balkabağını az suda hasladim vitamini gtsin diye onları da catalla ezip verdim tek tek.hepsini 3 gün denedim

Tabi tabi 3gün kuralına uyarak yaptım 5ay 10 günlüktü başladığımızda. Sebzeleri püre yiyor ama meyveleri çok sevdiği için cam rendede rendeleyip veriyorum baya pütürlü oluyor ama yiyor ilk zorlandı şimdi çözdü yutmayı öğrenmesi açısından beni rahatlattı

Allah kolaylık versin bende önümüzdeki ay düşünüyorum sünneti geç kalmayalım dedi doktor çok çabuk iyileşiyor geçen kuzenim yaptırdı 4 aylıkken 2günde toparladı

Meyveleri ben de cam rendede veriyorum. Bayıla Bayıla yiyor

Muzu 1 yaşına kadar önermiyorlar diye biliyorum....

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl ? :)
sorunlu olanlar rahatladılar mı biraz :)
benim kız aynı tosunluğuyla devam ediyor ek gıdada sorun yaşamadım maşallah. ne versem yedi kilo alımıda baya iyi şükür. 2 dişten sonra bida diş gelmedi. gece uykumuz maşallah hala iyi gündüzleride 3 saatte bir uyuyor toplam 2 gündüz uykusu var. en az 1 en fazla 2.5 saat uyuyor onlarda da. dışarı çıkmaya bayılıyorr birde :) apalamaya hiiiiç niyetimiz yok gibi daha yüz üstü bile durduramıyorum nefret ediyor öyle durmaktan nedense.. uzağa emziğini koyuyorum onu almak için uzanıyor. almaya çalışırken ya poposunun üstünde hafif ilerliyor ya da yüz üstü düşüyor öyle alıyor. yürüteç kullanıyorum pır dönüyo evde. öyle işte sizler neler yapıyorsunuz :)

Hadi gözünüz aydın. Biz de 4 diş çıkardık bir ayda
Başlamışken seriye bağladık...
Diğerleri de hemen çıkıyorsa vay benim halime
Bakalım bizim de üstler ne zaman gelecek. Eller sürekli ağızda üst damağına dokunup duruyo. Zor işmiş bu diş olayı valla....

Off hnımlar of bnim oglum hiç uyumyo bu saat oldu emzirmkten bi hal oldum anca bole uyuyo braknca uyanyo hemen en fzla 4saat uyuyo oda yarım ymalak. Gündüzde 2saat uyusa benden mutlusu olmuyo hep emmek istiyo sütümde war diger gogsume gecmeden doyuyo oyunlara baslıyo dişte cıkmadı henüz bi sorun yoktur umarım. (( kilosuda iyi gelişimi guzel diyo dr nolcak bole bilmiyorum esim ikinci cocuk istyo ben bunu basedemiyorum

Diş sıkıntısı olabilir. Bir ara sürekli uyanıyorduk bizde bir ara dediysem iki ay sürdü. Sonra dişler çıktı biraz biraz düzeldi. Gündüz uykusunu biz çok oluyor unutalı. 15-30 dk uyuyor bitti. Ona da şükür diyorum. Umarım kısa sürede geçer. Bana da millet ikinci çocuk diyor bir iyidir bir candır diyorum.

Dişte görünürde bise yok nerdeyse asjerede dişsiz gitcek insallh tek sebebi odur baska bişe cıkmasında. Bakıma gelince bebek yap diyenler ortada gorunmuyo bosuna dememisler aglarsa anam aglar diye

Ben bir ara "diştir diş" diyene de gıcık oluyordum :)
Yoktur inşallah bir şeyi bir dönemdir gelir geçer. Vallahi anam bile ağlamıyor halime ona kalsa bir de kalınmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…