- 7 Ocak 2015
- 585
- 665
- 103
- 37
Ohh ne güzel maşallah 10 a kadar uykuuuutracy hoog bende de var kitabı oğlum yemişim kitabı dedi aslında 2 aya kadar çok iyiydi sonradan bozdu :) şimdi uyuyor bakalım bir iki saate kalkar sonra otururuz gece 00 görürüz sonra yatarız 7 de kalkar emer 9,30- 10 gibi kesin kalkış bir saat uyanık sonra öğlen uykusu uyanınca bir daha uyutmayı deneyeyim bakalım ne yapacak
bebekmi zorluyor yoksa eğilmekten belin mi ağrıyorKıyafet giydirirken zorlanan bir tek ben miyim? Ps: sadece zıbın ve tulum giydiriyorum çift parça giydirsem fıtık olurum herhalde
bebekmi zorluyor yoksa eğilmekten belin mi ağrıyor
benim doğduğundan beri belim ağrıyor valla alt değiştirmeden sonra ağrılar çekiyorum iki saat
ayy yerim :)) hastanede kalırken bir 0refakatçı vardı haliyle hastalar zorlanıyor falan.. analar böyle böyle kocuyor demiştioğlum zorluyor altını bağlamaya çalışıyorum bırak beni döneceğim diyor inatla ben düzeltiyorum o soluna dönmeye çalışıyor hayır bütün gün fırsatın var altını açınca mı aklına geldi diyeceğim gene bön bön bakıp gülücük atacak
Aynen bende büyük sıkıntı dışarı çıkarken çift giydiriyorum kavga kıyamet hele banyodan sonra büyük harp çıkıyor. Bu arada bugün çok soğuk ve kar vardı fenaa bizde randevumuzu Perşembe'ye aldık tekrar oğluşun tırnağını tedaviye cebelleşiyorum şuan zeytin yağı ve sarımsağı bekletip ilaç gibi sürücem ilaç kullanmadan önce deneyim bi @uyusukkontesbebekmi zorluyor yoksa eğilmekten belin mi ağrıyor
benim doğduğundan beri belim ağrıyor valla alt değiştirmeden sonra ağrılar çekiyorum iki saat
2016 Eylül'de doğum yapan anneler gelin bebeklerimizi büyütürken bilgilerimizi sorunlarımızı paylaşalım
İyi akşamlarr hoşgeldiniz:))İyi akşamlar oğlum 1 eylül doğumlu bizde geldik
İyi akşamlar oğlum 1 eylül doğumlu bizde geldik
bende gelmesin istiyorum yaaa valla çok mutsuzum inşallah çok acıtmazOy oy o aşılar... Gelmesin istiyorum aşı günleri ama geliyor canına yandığım... 50 gün kaldı 6 ay aşısına şafak sayıyorum resmen
İyi akşamlar oğlum 1 eylül doğumlu bizde geldik
bende gelmesin istiyorum yaaa valla çok mutsuzum inşallah çok acıtmaz
Çok soğuktu Perşembe cuma hava ısınıyormuş o yüzden erteledik. Ay çok geçmiş olsun bende oyüzden ilaç kullanmaktan çok korkuyorumiyi akşamlar hoş geldin
Ozgemacit gidemediniz mi? kötü olmuş ya inşallah işe yarar da ilaca hakikaten gerek kalmaz bize doktor pipisi kızarık diye bir krem verdi poposu çok kötü oldu yan etki yaptı geçirene kadar ne çektim
Çok soğuktu Perşembe cuma hava ısınıyormuş o yüzden erteledik. Ay çok geçmiş olsun bende oyüzden ilaç kullanmaktan çok korkuyorumbu arada ek gıdaya başladınız mı
Takip et bakalım bence birkaç kaşık dene istekli görürsen başla, oh sizin oralar sıcaktır bizim buralar kayak pistiyok 5. ay dolunca dedi ama hala kararsızımMuğla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?