Dr Oya çetinkayayı bi araştırmanı tavsiye ederim kadın çok mantıklı anlatıyor herşeyi instagram kullanıyorsan orada var yoksa sitesi var google a yazarsan bulursun bide instagramda soruları cevaplıyor çok tatlı bir kadın

bu arada dünkü karışım bebişe iyi geldi mi? nasıl oldu?

teşekkür ederim bakayım bir her doktor farklı bir şey diyor

Hos buldum yazdiklarinizi okudum sizi cok kiskandim benim oglusum cok gazli ve hala devam ediyor 24 saat uyurken dahil besikte salliyoruz cok perisanizz

Selam hanimlar bende eylul annesiyim 9 eylul dogumlu oglusum
Hoşgeldiniz:) ahhh ah bilmem mi biz 3ay ne çektik ama atlattık belki biliyorsundur ama sana bazı tavsiyelerde bulunayım işini görür inşallah
1. Acı elma yağı sür ayağının altına çok işe yarar
2.hergün zeytinyağı ile masaj
3. Ayağını çok sıcak tut
4. Bol bol rezene iç ve içir

Hosbuldum bunlarin hepsini yaptim ama nafile bizimki gazini alttan ustten cikariyor kakada sıkınti yok ama maalesef hep huzursuz su surekli besikte sallama olayi beni mahvediyor

Bizimkide kucakta uyumaya alıştı belim falan koptu bir dönem uyku eğitimi verdim ama atak haftasında hepsi uçtu gitti

kızlar bebekleriniz dönebiliyor mu ? ve sesli gülebiliyorlar mı ?

Benimkinin hic donmeye niyeti yok sadece altini degistirirken cabaliyor sipa :) ama baya bayaaa sesli guluyor kahkaha atiyor seninki ayperest

Benimkinin hic donmeye niyeti yok sadece altini degistirirken cabaliyor sipa :) ama baya bayaaa sesli guluyor kahkaha atiyor seninki ayperest
dönecek gibi yani tam dönemiyo ama geçen gün yan yatarken yüzüstü döndü..
daha gülmüyor gülecek oluyor iki kıkırdıyor beceremedi tam :) ama siin 9 eylülmüş biz 26 eylül doğumluyuz belki bikaç haftaya güler benimkide :)
bu arada bitek benimki kız heralde hepinizin oğluşu var :)

bugün aşımızıda atlattık kızlar şükür.. 8.7 geldi kilosuda maşallah
boyuda 63 cm miş. sizinkiler 67 idi sanırım ? erkek olduğu için hep galiba
Sonsuzaskkk seninki kaç kg ?
bu arada umarım sorunlarınızı çabuk atlatırsınız.. bebeğimin ağladığı çok nadir olmuştur maşallah ve o ağladığı anlar hayatımın en kötü anlarıydı bir gram kıyamıyorum seni anlıyorum allah kolaylık versin

Tsk canim insallah atlatir bizim kont daha olmadi ayin 9 unda ama en son 8.5 di boy 68 di bakalim bu ay nasil seninki bocukler arasinda cicek kaldi sizinki gibi bebislere o kadar ozeniyorumki(masallah) inan cok zor hicbiyere gidemiyoruz kimseyi kabul edemiyorum ustelik hergun uykusuz yorgun bakalim Allah buyuk dua edin benim icin

Son düzenleme:
Bu atak zamaninda tam ne oluyor aceba bilginjz varmi yani canimi aciyor aceba?

can acıması değil de yeni bir şeyler öğreniyormuymuş ne o yüzden o haftalarda daha mızmız oluyor mesela 17. haftada vardı sebepsiz ağlama, kucak isteği... falan benim oğlan hiç aksatmaz

ayperest 3,5 aylıkken soluna doğru dönmeye başladı sonra tam anlamıyla döndü... gülüyor şebek tabi bunun için şaklabanlık yapmak şart

maşallah canım seninkide tontikmiş..
evet benim kızım çiçek gibi zaten mis kokulum tontişim ponçik bedenlim

canım benim sana gerçekten çok içten dua ediyorum allahım en kısa zamanda sıkıntılarınızı gidersin huzurlu musmutlu bi hayatınız olsun bebişinde rahatlasın inşallah.. üzülme 6 ayı bekle zaten 5 ayın bitmesine az kalmış.. bu kadar dayandınız az daha sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…