Dr Oya çetinkayayı bi araştırmanı tavsiye ederim kadın çok mantıklı anlatıyor herşeyi instagram kullanıyorsan orada var yoksa sitesi var google a yazarsan bulursun bide instagramda soruları cevaplıyor çok tatlı bir kadıneşim işe üç kazak giyip gidiyorya benle dalga geçtiği için ya da hava gerçekten soğuk
geçen gün uzun bir aradan sonra d vitaminini kaşıkla verdim kaşığa atladı... tabi iki gündür kaşıkla verince ilacında tadı hoşuna gitmedi ağzını kilitliyor sıpam... ama meyve tatlı olunca kolay olacak gibi ya bakalım kilo alımı sabit olsa 6. ayı beklerdim ama iki ayda zorla 1 kilo aldı 4,5 ayda 3 kilo... o yüzden muhtemelen bu ayın 20sinde başlayacağım da
dün youtube da bir doktor dinledim 5 gün elma suyu verin diyor arttırarak sonra atıyorum armut tadımına geçerken, öğlen öğünü başlayın diyor beş günde bir yeni bir öğün ekleyip miktar arttırın adamı dinleyince beynim durdu
Dr Oya çetinkayayı bi araştırmanı tavsiye ederim kadın çok mantıklı anlatıyor herşeyi instagram kullanıyorsan orada var yoksa sitesi var google a yazarsan bulursun bide instagramda soruları cevaplıyor çok tatlı bir kadın
Selam hanimlar bende eylul annesiyim 9 eylul dogumlu oglusum
Amin...4.ayda gecer dediler ama maalesef sanki hic gecmicekgeçer inşallah en kısa zamanda...
Evet baya iyi oldu aklınızda bulunsun sabah uyandım kızarıklık gitmiş şükür daha iyiye gidiyorbu arada dünkü karışım bebişe iyi geldi mi? nasıl oldu?
teşekkür ederim bakayım bir her doktor farklı bir şey diyor
Hoşgeldiniz:) ahhh ah bilmem mi biz 3ay ne çektik ama atlattık belki biliyorsundur ama sana bazı tavsiyelerde bulunayım işini görür inşallahSelam hanimlar bende eylul annesiyim 9 eylul dogumlu oglusum
Hosbuldum bunlarin hepsini yaptim ama nafile bizimki gazini alttan ustten cikariyor kakada sıkınti yok ama maalesef hep huzursuz su surekli besikte sallama olayi beni mahvediyorHoşgeldiniz:) ahhh ah bilmem mi biz 3ay ne çektik ama atlattık belki biliyorsundur ama sana bazı tavsiyelerde bulunayım işini görür inşallah
1. Acı elma yağı sür ayağının altına çok işe yarar
2.hergün zeytinyağı ile masaj
3. Ayağını çok sıcak tut
4. Bol bol rezene iç ve içir
Amin...4.ayda gecer dediler ama maalesef sanki hic gecmicek
Evet baya iyi oldu aklınızda bulunsun sabah uyandım kızarıklık gitmiş şükür daha iyiye gidiyor
geçer annesi geçer şurada eylüle ne kaldı
biz de ara ara gaz sancısı oldu acı elma yağıyla masaj iyi gelmişti...
Ayyy valla eylul degil ben 6.ayini getiremiyorum eylule daha cooooook insallah biran once gecer mahvoldum gercekten bu durumu yasamayan bilemez gercekten
Bizimkide kucakta uyumaya alıştı belim falan koptu bir dönem uyku eğitimi verdim ama atak haftasında hepsi uçtu gitti
dönecek gibi yani tam dönemiyo ama geçen gün yan yatarken yüzüstü döndü..Benimkinin hic donmeye niyeti yok sadece altini degistirirken cabaliyor sipa :) ama baya bayaaa sesli guluyor kahkaha atiyor seninkiayperest
Tsk canim insallah atlatir bizim kont daha olmadi ayin 9 unda ama en son 8.5 di boy 68 di bakalim bu ay nasil seninki bocukler arasinda cicek kaldidönecek gibi yani tam dönemiyo ama geçen gün yan yatarken yüzüstü döndü..
daha gülmüyor gülecek oluyor iki kıkırdıyor beceremedi tam :) ama siin 9 eylülmüş biz 26 eylül doğumluyuz belki bikaç haftaya güler benimkide :)
bu arada bitek benimki kız heralde hepinizin oğluşu var :)
bugün aşımızıda atlattık kızlar şükür.. 8.7 geldi kilosuda maşallah
boyuda 63 cm miş. sizinkiler 67 idi sanırım ? erkek olduğu için hep galiba
Sonsuzaskkk seninki kaç kg ?
bu arada umarım sorunlarınızı çabuk atlatırsınız.. bebeğimin ağladığı çok nadir olmuştur maşallah ve o ağladığı anlar hayatımın en kötü anlarıydı bir gram kıyamıyorum seni anlıyorum allah kolaylık versin
Bu atak zamaninda tam ne oluyor aceba bilginjz varmi yani canimi aciyor aceba?
maşallah canım seninkide tontikmiş..Tsk canim insallah atlatir bizim kont daha olmadi ayin 9 unda ama en son 8.5 di boy 68 di bakalim bu ay nasil seninki bocukler arasinda cicek kaldisizinki gibi bebislere o kadar ozeniyorumki(masallah) inan cok zor hicbiyere gidemiyoruz kimseyi kabul edemiyorum ustelik hergun uykusuz yorgun bakalim Allah buyuk dua edin benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?