Kaçıncı gün embriyosu cnmBenimde dondurulmus bende 10.gun test yapayim bana 15gun bekle dediler ama beklemeyip yapicam eger negatifse bosa igne yaptirmiyim cunku artik dayanamiyorum.
inan benimde dayanacak gücüm kalmadı, iğnelerden göbeğim morardı, 1 gün daha dayanıp allah kısmet ederse yarın test yapacağım,Benimde dondurulmus bende 10.gun test yapayim bana 15gun bekle dediler ama beklemeyip yapicam eger negatifse bosa igne yaptirmiyim cunku artik dayanamiyorum.
5.gun hayatimKaçıncı gün embriyosu cnm
Bence sizin pozitif. Hemen yaptirin masallah. Darisi basimizainan benimde dayanacak gücüm kalmadı, iğnelerden göbeğim morardı, 1 gün daha dayanıp allah kısmet ederse yarın test yapacağım,
Cnm benim de 5.gün du ben 8.gün gece yaptım çıktı ama yine seni umitlendirmek istemem5.gun hayatim
Cnm benim de 5.gün du ben 8.gün gece yaptım çıktı ama yine seni umitlendirmek istemem
Gözün aydın canım darısı başımaa bende kan verdim 12.30 gibi çıkacak sonucu inşallah benimki de güzel artmıştır seninki gibiKızlar az önce sonucum geldi 302.1 olmuş 12. Günümdü bugün çok şükür şimdi merkeze gönderim onlardan cevap bekliyorum sonraki süreç için .. Allah isteyen herkese versin inşAllah
Benim hep kasık ve alt karın bölgemde ağrı vardı bi de 8.gün lekelenmem oldu çok korktum tutmadı diye hemen acile gittim kan verdim iyi çıktı ama henüz kalp atışini duymadımYaaa super tebrik ederim. Ama nedense bana dr um 15gun sonra yapicaksin dedi. Ama o zaman bende 10.gun yapayim. Suan cok heycanlandim. Cok ümitsizdim ama suan niyeyse bi heycan geldi. Belirtiniz oldu mu hamile olan arkadaslar.
Gaza getirmiş gibi olmayayım ama benim çizgim senden daha silikti sonucum pozitif çıktı sende biliyorsun. Bence bugün git yaptır, iki gün sonra tekrar isteyecekler çünkü ve iğnelere devam o süreçtede. sürekli beklemeyle geçiyor zaman ne kadar erken o kadar iyi (tabi çizgiyi dandik olduğu halde o testlerde gördün diye söylüyorum) bence gayet net çizgininan benimde dayanacak gücüm kalmadı, iğnelerden göbeğim morardı, 1 gün daha dayanıp allah kısmet ederse yarın test yapacağım,
saol canım, inşallah güzel sonuç alırım, eşime söz verdim bugün yaptırmayacağım diye, yarın sabah tekrardan idrar testi yaptıracağım, o da belirgin çıkar ise gidecem test yaptıracağım, bugün eşim nöbetçi , eğer olumsuz olursa yıkılırım, tek başıma bunu kaldıramamGaza getirmiş gibi olmayayım ama benim çizgim senden daha silikti sonucum pozitif çıktı sende biliyorsun. Bence bugün git yaptır, iki gün sonra tekrar isteyecekler çünkü ve iğnelere devam o süreçtede. sürekli beklemeyle geçiyor zaman ne kadar erken o kadar iyi (tabi çizgiyi dandik olduğu halde o testlerde gördün diye söylüyorum) bence gayet net çizgin
Benim hep kasık ve alt karın bölgemde ağrı vardı bi de 8.gün lekelenmem oldu çok korktum tutmadı diye hemen acile gittim kan verdim iyi çıktı ama henüz kalp atışini duymadım
Hadi hayırlısı canım inşallah artmıştır .. sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelirGözün aydın canım darısı başımaa bende kan verdim 12.30 gibi çıkacak sonucu inşallah benimki de güzel artmıştır seninki gibi
Hayırlısı olsun cnm ins güzel sonuçlar alırsınBnm kasik agrisi var ama cok yogun degil sag tarafimda batma seklinde var. Oda surekli degil bazi gunler yogun bazi gunler bir kac kere oluyor. Ve 6.gunden itibaren gun icinde su gibi akintim oluyor ama aksamlari kesiliyor. Sizden bole olumlu sonuclari duyunca icimde bir umut yeserdi. Bugun 7.gunum. kullandigim jelin kalintilari geri geldi rengi sarimsi pembemsi gibiydi. Bende o yerlesme kanamasi bekliyorum ama heralde illa olmak zorunda degildir.
Insallah bekleyen herkes guzel sonuclar alsin.Hayırlısı olsun cnm ins güzel sonuçlar alırsın
Benim belirtiden atılırsa hep adet sancısı gibimsancım oldu ama 4. Günümde bıçak gibi arka arkaya birkaç ağrı girdi bende onu tutunmadı olarak yorumlamıştım hatta çok canım sıkılmıştı .. ama şükür değerlerim beni yanılttıYaaa super tebrik ederim. Ama nedense bana dr um 15gun sonra yapicaksin dedi. Ama o zaman bende 10.gun yapayim. Suan cok heycanlandim. Cok ümitsizdim ama suan niyeyse bi heycan geldi. Belirtiniz oldu mu hamile olan arkadaslar.
Benim belirtiden atılırsa hep adet sancısı gibimsancım oldu ama 4. Günümde bıçak gibi arka arkaya birkaç ağrı girdi bende onu tutunmadı olarak yorumlamıştım hatta çok canım sıkılmıştı .. ama şükür değerlerim beni yanılttı
Bende lekelenme hiç olmadı ama ben fitil şeklinde kullanıyorum günde üç kez su gibi akıntım oluyor fitilden sonra .. bende ara ara batmada oldu başlarda sol tarafımda oluyodu iğne sızısı gibi bi iki gündür sağ tarafım da da başladı bakalım .. lekelenmeyi çok bekledim bende ama 12. Günüm henüz olmadı .. olmasında ya .. tedirgin olurum gibi geliyo artıkBnm normalde hic adet sancim olmaz sadece bir iki gun oncesi tatli bir sizi gibi olurdu. Bu durumda hissettigim ole bsy degil hep batma seklinde sag tarafta. Sizin lekelenme oldu mu yada jelin geri gelen kisminda kaheve gibi pembe gibi bi renk. Sanki ben hep ole bsy bekliyorum hamilelikte
Bende lekelenme hiç olmadı ama ben fitil şeklinde kullanıyorum günde üç kez su gibi akıntım oluyor fitilden sonra .. bende ara ara batmada oldu başlarda sol tarafımda oluyodu iğne sızısı gibi bi iki gündür sağ tarafım da da başladı bakalım .. lekelenmeyi çok bekledim bende ama 12. Günüm henüz olmadı .. olmasında ya .. tedirgin olurum gibi geliyo artık
İlaclari kullanmak zor olabilir ama bu tur testlerde 1 gun bile farkedebiliyor.Dr.nuz ne dediyse bence onu yapmalisiniz.15 dediyse 15 olmali.Az daha sabir lutfen.İlacinizi degistirebilirler.progesteron fitil veya hap ile degistirip degistiremeyeceklerini sorun mesela.Ben fitil olarak kullaniyorum.Sonucta hepsi ayni isi goruyor.Pireye kizip yorgan yakmayin derim ben.Benimde dondurulmus bende 10.gun test yapayim bana 15gun bekle dediler ama beklemeyip yapicam eger negatifse bosa igne yaptirmiyim cunku artik dayanamiyorum.
İlaç yan etkilerinde yazmiyor,dr.bir sey demedi ama
İlaclari kullanmak zor olabilir ama bu tur testlerde 1 gun bile farkedebiliyor.Dr.nuz ne dediyse bence onu yapmalisiniz.15 dediyse 15 olmali.Az daha sabir lutfen.İlacinizi degistirebilirler.progesteron fitil veya hap ile degistirip degistiremeyeceklerini sorun mesela.Ben fitil olarak kullaniyorum.Sonucta hepsi ayni isi goruyor.Pireye kizip yorgan yakmayin derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?