ben de bugün idrar testi yaptım silik dahi yok. yarın test günüm bakalım neler olacak. herkese derdim günü gelmeden test yapmayın diye ama ben kendimi tutamadım, bütün günüm zehir oldu. yarın inşallah kanda pozitif görürüm.İdrar testine güvenmeyin kızlar 7. Gün silik gördüm başka marka ile 8. Gün hiç bşy çıkmadı gittim erken ama kan verdim bekleyemedim ... eğer çok kafaya takıyorsanız evde idrar testi yapmak yerine gidin kan verin daha mantıklı
Benimki pozitif.İnsallah senin de oyledir :)iyi haberdir inşallah.
inşallah :))bebeciğin haberini alınca hepsini unutacaksın inşallah
Beta hcg oyle hemen kanda idrarda yukselen bir deger degil ki.İdrar daima yaniltici.Ben hic yapmak istemedim.Kizkardesim tutturdu yapicaz diye.İdrari damlattiktan sonra ilerleyisi ve orada cizgi cikacak mi cikmayacak mi diye beklemesi cok eglenceli oluyormusmusben de bugün idrar testi yaptım silik dahi yok. yarın test günüm bakalım neler olacak. herkese derdim günü gelmeden test yapmayın diye ama ben kendimi tutamadım, bütün günüm zehir oldu. yarın inşallah kanda pozitif görürüm.
Benimki pozitif.İnsallah senin de oyledir :)
canım vaktiyle kan testim 0.1 iken ertesi gün 13 çıktı. bende bu sabah idrar testi yaptım hiçbişey yok silik bile yok ama takılmadım çünkü zaten kendimi oyalamak/kandırmak için almıştım idrar testini. dayanabildiğim kadar dayanıp test günü yüksek bi değer görmek istiyorum nasipse tabi. inşallah sende yarın pozitif çığlıklarıyla gelirsinben de bugün idrar testi yaptım silik dahi yok. yarın test günüm bakalım neler olacak. herkese derdim günü gelmeden test yapmayın diye ama ben kendimi tutamadım, bütün günüm zehir oldu. yarın inşallah kanda pozitif görürüm.
garantici doktorYa 12. Gün kan ver evde idrar yapma valla daha strese sokuyor insanı normalde 2 gün sonra düzenli artarmı diye bidaha test yaptırıyor doktorlar sanırım senin doktor garantici hepsini 1 testen çıkarıyor ama ben olsam 12. Gün kan verirdim kesin:)
inşallah canım, bütün gün idrar testinin güvenirliliğini araştırıp durdum. işyerindeyim ama hiç çalışmadım bugün diyebilirim. yarın erkenden acile gidip kan vereceğim. dediğin gibi olacak eminim pozitifi de görsem şüphe hiç bitmicek, allah yardımcımız olsun bu sene inşallah hepimizin kucaklarını doldurur..Beta hcg oyle hemen kanda idrarda yukselen bir deger degil ki.İdrar daima yaniltici.Ben hic yapmak istemedim.Kizkardesim tutturdu yapicaz diye.İdrari damlattiktan sonra ilerleyisi ve orada cizgi cikacak mi cikmayacak mi diye beklemesi cok eglenceli oluyormusmusSonra cizgi ciksin cikmasin insanin icine kurt dusuyor.Hatta insallah pozitif haberini alirsin ve goreceksin o kurt insanin icini kemirmeyi hic birakmiyor :) Hadi insallah korktugun gibi olmaz alirsin pozitif haberini.
Ben bugun dayanamadım kan verdim 30 çıktı cnm ama vaktinde yapmak en mantıklısı eşim kızdı kan vermeye giderken zamanında yapmalıydık dedide ben anlamadım gitcez diyip durdum :))canım vaktiyle kan testim 0.1 iken ertesi gün 13 çıktı. bende bu sabah idrar testi yaptım hiçbişey yok silik bile yok ama takılmadım çünkü zaten kendimi oyalamak/kandırmak için almıştım idrar testini. dayanabildiğim kadar dayanıp test günü yüksek bi değer görmek istiyorum nasipse tabi. inşallah sende yarın pozitif çığlıklarıyla gelirsin
sağol canım inşallahcanım vaktiyle kan testim 0.1 iken ertesi gün 13 çıktı. bende bu sabah idrar testi yaptım hiçbişey yok silik bile yok ama takılmadım çünkü zaten kendimi oyalamak/kandırmak için almıştım idrar testini. dayanabildiğim kadar dayanıp test günü yüksek bi değer görmek istiyorum nasipse tabi. inşallah sende yarın pozitif çığlıklarıyla gelirsin
Sabah haber ver bizede :) idrara güvenme dün pozitif gördüm idrarda bugun negatif gördüm ki bugun değerin daha artıp daha net görmen lazıminşallah canım, bütün gün idrar testinin güvenirliliğini araştırıp durdum. işyerindeyim ama hiç çalışmadım bugün diyebilirim. yarın erkenden acile gidip kan vereceğim. dediğin gibi olacak eminim pozitifi de görsem şüphe hiç bitmicek, allah yardımcımız olsun bu sene inşallah hepimizin kucaklarını doldurur..
offf nasıl bir duygu karmaşası içindeyiz, valla dengem bozuldu, her anım bunları düşünmekle geçiyor artık..Aynende öyle idrarda çift çizgiyi görsende içine şüphe düşüyor görmesende ben bugun negatifi görünce yarım saat bile bekleyemedim dar geldi ev dedim korkunun ecele faydası Yok koşa koşa gittim kana
En güzeli gününü beklemek en fazla 1-2 gün önce test yapmak dayanamıyorsa İnsan .. 8. Gün test yaptım şimdi acaba düzenli artacakmı diyorum
tamam canım sabah haber veririm size, hayırlısı artık.Sabah haber ver bizede :) idrara güvenme dün pozitif gördüm idrarda bugun negatif gördüm ki bugun değerin daha artıp daha net görmen lazım
İki hafta izinliyim iş yerinden işe gitsem düşünmekten işe adapte olamazdım ama evdeyse zaman geçmiyor sabahtan akşama kdr bisürü yazı okuyorum ki bu 3. Tüp bebeğim ama ilki kdr acemice davranıyorum:) rabbim sonunda yüzümüzü güldürsün biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz bu olmazsa bidaha deneriz bidaha bidaha ...offf nasıl bir duygu karmaşası içindeyiz, valla dengem bozuldu, her anım bunları düşünmekle geçiyor artık..
inşallah pozitifi görürüz canım, sonra keseyi sonra kalp atışlarını ve sonunda sağlıcakla kucağımıza alırız. benim bir arkadaşım 4.denemesinde. pozitifi gördü, bu hafta da keseyi gördü şimdi kalp atışlarını bekliyor, ama henüz tam olarak sevinemiyor hep bir şüphe ve korku var diyor. allah hepimizin yardımcısı olsun, ben bu sürecin bu kadar zor olduğunu hiç sanmıyordum, psikolojik olarak çok etkiliyor, ve bütün bunları tek başına yaşıyorsun, yeri geliyo eşin dahi anlamıyor seni ki normaldir ben bile başıma gelmeden anlamıyordum, yumurtanı alacaklar spermle buluşturcaklar döllendikten sonra içine yerleştirecekler ve hamile kalacaksın diye yüzeysel bakıyordum, hiç de öyle değilmişİki hafta izinliyim iş yerinden işe gitsem düşünmekten işe adapte olamazdım ama evdeyse zaman geçmiyor sabahtan akşama kdr bisürü yazı okuyorum ki bu 3. Tüp bebeğim ama ilki kdr acemice davranıyorum:) rabbim sonunda yüzümüzü güldürsün biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz bu olmazsa bidaha deneriz bidaha bidaha ...
canım yanlış anlama ama kendini negatife de hazırlamalısın. biliyorum çok zor ama bak bende kendimi negatif de olabilir diye hazırlıyorum. zaten zor bi tedavi sonucu negatif olunca daha da üzücü olcak ama allah'ın takdiri neyse o olacak. test günüm yaklaştıkça kesin negatif demeye başladım hatta bugün nasılsa negatif dedim kalktım yemek yapıyorumsağol canım inşallaho çığlıkları ilk önce hastane koridorunda yada her nerde alırsam o haberi oracıkta atarım heralde, sonra da sizlere haber veririm, şuan düşüncesi bile yüzümü güldürmeyi başardı.
Canim nasilsin ben ck heycanliyim yarina bsi kalmadi evlenrken ble byle heycanlanmamistimtamam canım sabah haber veririm size, hayırlısı artık.
benim biraz canım sıkkın, sabah idrar testi yaptım ve negatif çıktı, kendi doktoruma sordum henüz erken kanda çıkar gerçek sonuç dedi, ama topikte çoğu kişi erken bile olsa silik çizgi görmüştü. hayırlısı artık, yarın sabah erkenden yaptıracağım bakalım sonuç ne çıkacakCanim nasilsin ben ck heycanliyim yarina bsi kalmadi evlenrken ble byle heycanlanmamistim
negatife yoğunlaşmak istemedim hiç, aklıma geldiğinde de allahın takdiri, ne gelirse kabullenmek zorundayım dedim sadece. bugün şöyle bir silkelenmedim desem yalan olur. hatta tepe taklak oldum, yarın olumsuz bir sonuç alırsam nasıl karşılarım onu bile bilmiyorum, şuan ne desem boş üzülmeyecek değilim çok üzüleceğim ama tabiki vazgeçecek de değilim.canım yanlış anlama ama kendini negatife de hazırlamalısın. biliyorum çok zor ama bak bende kendimi negatif de olabilir diye hazırlıyorum. zaten zor bi tedavi sonucu negatif olunca daha da üzücü olcak ama allah'ın takdiri neyse o olacak. test günüm yaklaştıkça kesin negatif demeye başladım hatta bugün nasılsa negatif dedim kalktım yemek yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?