Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

elbette bende üzüleceğim. ama çabuk atlatabilmek adına kendimi hazırlamak istiyorum. ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama dilerim allahtan bütün bu konuşmalarımız boşa olsun bebeklerimizi kucaklamaya gün sayalım hep beraber

amin canım inşallah

ah be güzelim zor bir süreç bu. bebeğimi kucağıma alana kadar inanamam ben. hamileliğimin 7. ayında bebeğimi kaybettim iki sene evvel

Ayy çok sevindim canım valla gözün aydınn senindee. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyalım inşallah. Benim cuma kontrolüm var bakalım duyabilecek miyiz kalp atışlarını.

ah be güzelim zor bir süreç bu. bebeğimi kucağıma alana kadar inanamam ben. hamileliğimin 7. ayında bebeğimi kaybettim iki sene evvel
çok zor birşey yaşamışsın, büyük bir acı çok geçmiş olsun, çok üzüldüm canım. pozitifi görmek yetmio, kucağına alana kadar risk devam ediyor işte. genelde güçlü bir yapım vardır ama bu bebek konusu beni çok hassaslaştırdı..

eejanaika ayisigi74 sağolun kızlar. ben de kan pıhtılaşması varmış bilemedik sonra ikinci bir hamilelik geçirdim onu da üç aylık kaybettim ondan sonra zahmet edip baktılar doktorlar ve gerçeği öğrendim. tabi yaşım ilerledi ve rezervim çok düştü bu süreçte. bu yüzden tüpe yöneldik zaten. inşallah bu bebişler tutunacak beni hiç bırakmayacaklar.

8 haftalık gebe olup kalp atışı olmayıp sonradan olan varmı kızlar

inşallah canım şimdi iğne de kullanıyorsun bu sefer olur allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…