amin canım hepimize inşallah.İnşallah canım ya allah razı olsun icimi birazda olsun ferahlattın allahım kalbine göre versin
Bende sabahtan beri aratryrm canm ben dun yaptm hc doktora sormaadm yarn belli olck bakalmbenim biraz canım sıkkın, sabah idrar testi yaptım ve negatif çıktı, kendi doktoruma sordum henüz erken kanda çıkar gerçek sonuç dedi, ama topikte çoğu kişi erken bile olsa silik çizgi görmüştü. hayırlısı artık, yarın sabah erkenden yaptıracağım bakalım sonuç ne çıkacak
8. Haftada kalp atışı duyulmaya başlar sen iki hafta sabret daha yeni başlar çünküEvet gelişimi güzel ama kalp atışı yok dedi
Yarın bakıcak doktor yarında olmazsa alacak tüp bebek benimki 6 yıl sonra ilk defa gebe kalmıştım8. Haftada kalp atışı duyulmaya başlar sen iki hafta sabret daha yeni başlar çünkü
Ya yarın olmazsa aldırma bence başka doktora git hani desen 10. Hafta kalbi Yok ama zaten Yen'i Yen'i duyuluyor 8. HaftadaYarın bakıcak doktor yarında olmazsa alacak tüp bebek benimki 6 yıl sonra ilk defa gebe kalmıştım
Aynen cok zor valla allah kolay getirsin2 günden beri ölü gibiyim cok umutluydum bu seferYa yarın olmazsa aldırma bence başka doktora git hani desen 10. Hafta kalbi Yok ama zaten Yen'i Yen'i duyuluyor 8. Haftada
İnş yarın duyarsın rabbim yardımcımız olsun zor bi süreç
canım başka doktorun görüşünü almadan bebeğini aldırma. ilerde çok pişman olursun keşke başka doktorlara da danışsaydım diye. inşallah bunlara hiç gerek kalmaz tatlım yarın güzel haberlerle gelirsin umarımYarın bakıcak doktor yarında olmazsa alacak tüp bebek benimki 6 yıl sonra ilk defa gebe kalmıştım
İnşallah canım ama başka doktora da gittim oda duyamadı o zaten direk sabah gel alalım dedi ben tüp bebek doktoruma gitmeyi tercih ettim belki bi umut duyarız dedi doktorum hiç kanamam felan da olmuyo cok garip duygular icerisindeyim nefes alamıyorum ne garip bi duygu bu ya anlatılması cok güçcanım başka doktorun görüşünü almadan bebeğini aldırma. ilerde çok pişman olursun keşke başka doktorlara da danışsaydım diye. inşallah bunlara hiç gerek kalmaz tatlım yarın güzel haberlerle gelirsin umarım
canım kanamanın olması için hcg nin düşmesi gerekiyor. bide illa kanama olması gerekmiyor. sen şimdi kötü düşünme yarın ola hayr ola diyelim inşallah yarın duyulur pıt pıtlar. hem doktoruna da sorarsın bi süre daha bekleyelim mi diye. rabbimin mucizeleri sonsuz ümidini kaybetme ama güçlü olİnşallah canım ama başka doktora da gittim oda duyamadı o zaten direk sabah gel alalım dedi ben tüp bebek doktoruma gitmeyi tercih ettim belki bi umut duyarız dedi doktorum hiç kanamam felan da olmuyo cok garip duygular icerisindeyim nefes alamıyorum ne garip bi duygu bu ya anlatılması cok güç
Haklısın canım umutsuz yaşanmaz taşa can veren Rabbim tüm anne olmak isteyenleride unutmaz inşallah imtihanımız agır geciyo allah yardımcımız olsun cok tesekkur ederim gönlümü ferahlattıgın icin duyarsız kalmadıgın icin hayirli gecelercanım kanamanın olması için hcg nin düşmesi gerekiyor. bide illa kanama olması gerekmiyor. sen şimdi kötü düşünme yarın ola hayr ola diyelim inşallah yarın duyulur pıt pıtlar. hem doktoruna da sorarsın bi süre daha bekleyelim mi diye. rabbimin mucizeleri sonsuz ümidini kaybetme ama güçlü ol
canım yarın olumsuz sonuç çıkarsa bunu bi son olarak görmemeye çalış olur mu. demek ki hamile kalabiliyorsun bunu hatırla. ki umarım bunların hepsi boşa söylenmiş olsun yarın yeni gün yeni umutlarla gelsin hayırlı haberlerini burda da paylaş. hayırlı gecelerHaklısın canım umutsuz yaşanmaz taşa can veren Rabbim tüm anne olmak isteyenleride unutmaz inşallah imtihanımız agır geciyo allah yardımcımız olsun cok tesekkur ederim gönlümü ferahlattıgın icin duyarsız kalmadıgın icin hayirli geceler
Evet arkadasin dedigi gibi baska doktora git.Mesela bana 19 eylulde yuklediler.Reglye gore hesaplaninca 5+3 deyim.yuklemeye gore hesaplaninca 5+1 deyim.ama beta hcg duzeyine gore 3 haftalik hamileyim.Dr.haftaya gel demedi.Uc hafta sonra gel dedi bu yuzden ve keseye bakalim dedi sadece hic kalp atisindan bahsetmedi.Yani olayi beta hcg duzeyi belirliyor.Kese gorunebilir ama kalbi haftaya atacak belki.Aldirma bence ona gitme ya ona gitmeden baska doktora git ya tamamen baska doktora git.Bir de doktor tabi daha iyi bilir ama bir beta hcg testi yaptir da bak bakalim aslen kacinci haftada bebek.Yarın bakıcak doktor yarında olmazsa alacak tüp bebek benimki 6 yıl sonra ilk defa gebe kalmıştım
Dur daha üzülme 8. Haftada kalp duyulur zaten Yen'i başlıyor kesinlikle başka doktorada git yarın alalım derse doktorun bekleyelim biraz daha de mutlaka Başkan doktora git lütfen yarın kalp atışını olurda duymazsanAynen cok zor valla allah kolay getirsin2 günden beri ölü gibiyim cok umutluydum bu sefer
hemen aldırma bir başka doktora da görün derim.Yarın bakıcak doktor yarında olmazsa alacak tüp bebek benimki 6 yıl sonra ilk defa gebe kalmıştım
Evet arkadasin dedigi gibi baska doktora git.Mesela bana 19 eylulde yuklediler.Reglye gore hesaplaninca 5+3 deyim.yuklemeye gore hesaplaninca 5+1 deyim.ama beta hcg duzeyine gore 3 haftalik hamileyim.Dr.haftaya gel demedi.Uc hafta sonra gel dedi bu yuzden ve keseye bakalim dedi sadece hic kalp atisindan bahsetmedi.Yani olayi beta hcg duzeyi belirliyor.Kese gorunebilir ama kalbi haftaya atacak belki.Aldirma bence ona gitme ya ona gitmeden baska doktora git ya tamamen baska doktora git.Bir de doktor tabi daha iyi bilir ama bir beta hcg testi yaptir da bak bakalim aslen kacinci haftada bebek.
Dur daha üzülme 8. Haftada kalp duyulur zaten Yen'i başlıyor kesinlikle başka doktorada git yarın alalım derse doktorun bekleyelim biraz daha de mutlaka Başkan doktora git lütfen yarın kalp atışını olurda duymazsan
Biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim ol derse olur insanlar düşürmek için atlıyor hopluyor ilaç bile içiyorlar düşmüyor
Biz zor bi süreçten geçiyoruz her açıdan zor gerçekten 3. Tüp bebeğim bedeni geçtim ruhen yorucu bi evladım var ona rağmen sanki ilk tüp bebegimi yaptırmış gibi hisediyorum
Bence herşeyi normal diyorsun gelişimi falan kalbinizdeki duyacaksın
Arkadaşım Kürtaj olmak zorunda kaldı onunda kalbi duyulmadı ama gelişimi çok geriden geliyordu ... gelişmemişti desem daha doğru ... senin öyle deil herşeyi normal bence kalbide duyulacak
Hepinize tek tek çok teşekkür ederim kızlar inşallah dediginiz gibi olur zaten kan degerim sonradan yükselmişti tekrar isticem beta hcg sonuna kadar her yolu denicem inşallah bebegim benimle kalırhemen aldırma bir başka doktora da görün derim.
off yaa çok üzüldümKizlar cok uzgunum, sonucum negatif, bu son a hazirlamamistim kendimi taking sun idrar testing yapana kadar, bugun hcg degerimde dogruladi malesef bebislerim benimle birlikte degiller, com uzgunum..
Bende çok üzüldümKizlar cok uzgunum, sonucum negatif, bu son a hazirlamamistim kendimi taking sun idrar testing yapana kadar, bugun hcg degerimde dogruladi malesef bebislerim benimle birlikte degiller, com uzgunum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?