- 11 Ocak 2016
- 405
- 391
- 53
Bir de daha belli olmuyorsa ve degerinde dusuk cikarsa bu yuzden,bosuna uzme kendini..2\3 gun daha mi sabretsen..sen bilirsin tabikiAmin insallah hepimiz pozitif sonuç aliriz. Benim de 12. Gün test günum ama 9.da da belli olur diye düşünüyorum bilmiyorum ki
Amiin..isallah mujdeli haberleri de yazmaknasip olur hepimize..Allah herseyi gonlumuze göre versin insallah. Benim de cumartesi günü transferim yapıldı. 1. Kalite 2 tane embriyo transfer edildi. 3. Gün embriyosuydu. 22 eylül test tarihim. Günlerdir oturup kendimi dinliyorum. Bu daha ilk denemem. O yüzden belirtilerden birsey anlayamiyorum. Çok tedirginim. İnşallah istediğimiz sonuçları alırız hep birlikte...
Canım ben transferin ilk gününden beri biri göbek diğeri kalça olmak üzere iki iğne yapıyorum bugünle 10 gün oldu :)Tabi en guzeli o..rahatlamak,pozitif dusunmek..ama gel gor ki forumu okuyoruz,igne oluyoruz..gel de unut:) bu arada bu aksam da 2.ignemi oldum,kaldi 3!!eger kalcam da sizlamazsa unutmam daha kolay olacak:)
Insallah sabredebilirsem oyle yapim bari :)Bir de daha belli olmuyorsa ve degerinde dusuk cikarsa bu yuzden,bosuna uzme kendini..2\3 gun daha mi sabretsen..sen bilirsin tabiki
Canım kendini dinleme.. ortamda olmaya çalış eş dost arkadaş ev ahalisi kim varsa onlarla otur..Allah herseyi gonlumuze göre versin insallah. Benim de cumartesi günü transferim yapıldı. 1. Kalite 2 tane embriyo transfer edildi. 3. Gün embriyosuydu. 22 eylül test tarihim. Günlerdir oturup kendimi dinliyorum. Bu daha ilk denemem. O yüzden belirtilerden birsey anlayamiyorum. Çok tedirginim. İnşallah istediğimiz sonuçları alırız hep birlikte...
İsallah..guzel haberleri bekliyoruzKizlaar yarın test günüm çok heyecanlıyım dua edin inşallah pozitiftirr
benimde yarın test günüm inş güzel haberlerle döneriz arkadaşımKizlaar yarın test günüm çok heyecanlıyım dua edin inşallah pozitiftirr
Inşallah canımm çok heyecanlıyım :)benimde yarın test günüm inş güzel haberlerle döneriz arkadaşım
kaçıncı deneme canım kac tane konduInşallah canımm çok heyecanlıyım :)
Belirtilerden mi bilmiyorum da canım bende öyle oluyorum çok çabuk sıkışıyorum...adet ağrılarm benimde oluyodu iki gündür sadece kasik ağrım var bide üşüme oluyo bende hayırlısı valla..y atmakla da alakası yok canım iyi yapmışsın kafa dagitmissinBir de ben geceleri deliksiz uyuyup hiç tuvalate kalkmayan insan, gece 3 kez kesin acayip sıkışıp tuvalete gidiyorum, gün içinde de benzer şekildeyim. İlaçlardan mı acaba? Yoksa bu da belirti olabilir mi?
3.denemem 2 embriyo 5. Gün embriyosu seninkaçıncı deneme canım kac tane kondu
İnş guzel haberlerını beklıyoruz. Senın kacıncı gun embrıyosu ??Kizlaar yarın test günüm çok heyecanlıyım dua edin inşallah pozitiftirr
5. Gün canimİnş guzel haberlerını beklıyoruz. Senın kacıncı gun embrıyosu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?