- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
- 53
Evet düzelttim canım.Mesajın gelmemişmavimli
Gebeliğin neden riskli acaba? İstanbuldaysan perinatolog önerebilirim.Seni çok iyi anlıyorum ben de benzer durumdayım. Eşim iş durumundan dolayı yanımda değil ve ben de senin gibi ücretsiz izin olayına kadar çalışacağım. Yaşım da 39 eşim keşke yanımda olsa diyorum bir de benimki riskli gebelik perinatalog bulmam gerekiyor acil. İnşallah bu dönemi çabucak sıkıntısız geçiririz.
Çok sevinirim canım özellikle Anadolu yakasında ise :) tek kese ikizlerim var canım, normal kadın doğumcular bakmıyormuş. Zaten kan pıhtılaşması ve daha önce kayıplarım da var.Gebeliğin neden riskli acaba? İstanbuldaysan perinatolog önerebilirim.
Anladım canım inşallah hayırlısıyla sorunsuz kucağına alırsın bebişlerini. Avrupa yakasında maslak acıbademde önereceğim doktor ama çok araştırdım bende çok güzel yorumlar var hoca hakkında 6 yıl amerikada perinatoloji eğitimi almış ve çalışmış. Prof dr İbrahim Bildirici. Benimde ayrı yumurta ikizlerim var ve tüp bebek olduğu için de ikiz olduğu için de bende ona gideceğim. Maslak 2. Köprüden çok yakın anadoluda bulamazsan tercih edebilirsin. Biraz yoğun ama.Çok sevinirim canım özellikle Anadolu yakasında ise :) tek kese ikizlerim var canım, normal kadın doğumcular bakmıyormuş. Zaten kan pıhtılaşması ve daha önce kayıplarım da var.
teşekkür ederim canım ama bana çok uzak aramaya devam.Anladım canım inşallah hayırlısıyla sorunsuz kucağına alırsın bebişlerini. Avrupa yakasında maslak acıbademde önereceğim doktor ama çok araştırdım bende çok güzel yorumlar var hoca hakkında 6 yıl amerikada perinatoloji eğitimi almış ve çalışmış. Prof dr İbrahim Bildirici. Benimde ayrı yumurta ikizlerim var ve tüp bebek olduğu için de ikiz olduğu için de bende ona gideceğim. Maslak 2. Köprüden çok yakın anadoluda bulamazsan tercih edebilirsin. Biraz yoğun ama.
Allah bizim ve bizim gibilerin yardimcisi olsun.Sana kac embriyo yuklemislerdi?Bana iki yuklemislerdi tek kese gorduk ama ardinda golge vardi.Eger digeriyse diger kontrolde belli olur dedi dr.Arkada kaliyor su an.Boyle olup sonradan ortaya cikan var mi acaba?Konu mu acsam ki bunla ilgili.Bu forumdan ilginc seyler ogreniyor insan.Mide bulantin var mi peki?Seni çok iyi anlıyorum ben de benzer durumdayım. Eşim iş durumundan dolayı yanımda değil ve ben de senin gibi ücretsiz izin olayına kadar çalışacağım. Yaşım da 39 eşim keşke yanımda olsa diyorum bir de benimki riskli gebelik perinatalog bulmam gerekiyor acil. İnşallah bu dönemi çabucak sıkıntısız geçiririz.
diğer kese arkasına saklanmış olabilirAllah bizim ve bizim gibilerin yardimcisi olsun.Sana kac embriyo yuklemislerdi?Bana iki yuklemislerdi tek kese gorduk ama ardinda golge vardi.Eger digeriyse diger kontrolde belli olur dedi dr.Arkada kaliyor su an.Boyle olup sonradan ortaya cikan var mi acaba?Konu mu acsam ki bunla ilgili.Bu forumdan ilginc seyler ogreniyor insan.Mide bulantin var mi peki?
İkiz fikri korkutuyor beni.Tasimasi,buyutmesi zor diye dusunuyorum.Seytan kulagina kursundiğer kese arkasına saklanmış olabilirbana iki transfer edildi, biri yok olmuş ve diğeri ikiye bölünmüş aynı kese içinde ikiz benimkiler, nadir bir vaka. midem kusacak kadar bulanmıyor ama bi acayip. bir de çok aşırı yoruluyorum bütün gün yatasım var.
Günaydın,Anladım canım inşallah hayırlısıyla sorunsuz kucağına alırsın bebişlerini. Avrupa yakasında maslak acıbademde önereceğim doktor ama çok araştırdım bende çok güzel yorumlar var hoca hakkında 6 yıl amerikada perinatoloji eğitimi almış ve çalışmış. Prof dr İbrahim Bildirici. Benimde ayrı yumurta ikizlerim var ve tüp bebek olduğu için de ikiz olduğu için de bende ona gideceğim. Maslak 2. Köprüden çok yakın anadoluda bulamazsan tercih edebilirsin. Biraz yoğun ama.
Benimde yarın randevum var İbrahim beyle ilk randevum merak ediyorum bakalım neler diyecek. Bulantın falan var mı nasıl gidiyor senin?Günaydın,
bende çok araştırdım, hatta cumartesi prof.İbrahim bildiriciye gittim, baya konuştuk, muayene etti, bizim ponçikler büyümüşlerdi, ben daha bir defa gittim am tavsiye ederim. evet çok yoğun
bulantım 3 hafta çok yoğun geçti, ama şimdi daha iyiyim, İbrahim bey bulantılar için ilaç verdi hatta, ama daha iyi olduğum için kullanmayacağım, tüp bebek doktorunun verdiği ilaçlara devam et dedi, 12.haftaya kadar kullan dedi, biraz yoğun, bana 12.haftada detaylı ultrason ile bakacağız dedi, bakalım senin nasıl geçecek, transfer tarihine göre hesapladı, cumartesi 8+2 ydim ama 8+0 olarak hesapladı, ponçiklerde biri 8+2 diğeri 8+3 çıktı,Benimde yarın randevum var İbrahim beyle ilk randevum merak ediyorum bakalım neler diyecek. Bulantın falan var mı nasıl gidiyor senin?
Ay hadi maşşallah hayırlısı inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi. Benim transfer tarihime göre yarın 8+1 olacak. Geçen kontrolde öylesine bir doktora gitmiştim o gün 5+4 tüm biri 6 diğeri 6+1 duruyordu. Bu bir gün fark hep olacak heralde Bir sonraki randevun bir ay sonra yani, bana da öyle diyecek muhtemelen. Kalp atışlarını duydunuz mu? Bir de vajinal bakmadı bu sefer değil mi?bulantım 3 hafta çok yoğun geçti, ama şimdi daha iyiyim, İbrahim bey bulantılar için ilaç verdi hatta, ama daha iyi olduğum için kullanmayacağım, tüp bebek doktorunun verdiği ilaçlara devam et dedi, 12.haftaya kadar kullan dedi, biraz yoğun, bana 12.haftada detaylı ultrason ile bakacağız dedi, bakalım senin nasıl geçecek, transfer tarihine göre hesapladı, cumartesi 8+2 ydim ama 8+0 olarak hesapladı, ponçiklerde biri 8+2 diğeri 8+3 çıktı,
evet ya inşallah sağlıkla alırız kucağımızaAy hadi maşşallah hayırlısı inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi. Benim transfer tarihime göre yarın 8+1 olacak. Geçen kontrolde öylesine bir doktora gitmiştim o gün 5+4 tüm biri 6 diğeri 6+1 duruyordu. Bu bir gün fark hep olacak heralde Bir sonraki randevun bir ay sonra yani, bana da öyle diyecek muhtemelen. Kalp atışlarını duydunuz mu? Bir de vajinal bakmadı bu sefer değil mi?
Tamamdır yazacağım bakalım neler diyecek. Taktik için teşekkür ederimevet ya inşallah sağlıkla alırız kucağımızaiki hafta sonra kontrole gel sonrada detaylı ultrasona alacam dedi, kalp atışlarını dinledik, boyları da uzamıştı, bugün 8+1'im (doktorun hesabına göre) sana tavsiyem giderken birazcık idrara sıkışık git, en azından muayene öncesi idrarını yapma , ben muayeneden önce lavaboya gitmiştim, doktor vajinadan bakacağız diyemi böyle geldin dedi, hadi yarın haber ver muhakkak, beni merakta bırak ma
günaydın,Tamamdır yazacağım bakalım neler diyecek. Taktik için teşekkür ederim
Selam canım gittim evet, gayet güzel geçti dediğin gibi konuştuk baya, kalp atışlarını duyduk boylarına falan baktık gayet iyi dedi. Seninki gibi 2 hafta sonra kontrol 4 hafta sonra detaylı ultrason dedi. 2li 4 lü taramaları ikizlerde yapamıyoruz anneden kan alıp yurt dışında baktırıyoruz zekayla alakalı bir dorun olup olmadığına dedi. Ben pek bilmediğim için anlamadım ama onu araştırıcam biraz. Sıkıntı yok yani herşey gayet güzelgünaydın,
ne yaptın gittin mi doktora
oh iyi sevindim, ben testleri sormamıştım, ben o kan testini duydum harmony adında bir şey , kan testi yurtdışına gönderiliyor,Selam canım gittim evet, gayet güzel geçti dediğin gibi konuştuk baya, kalp atışlarını duyduk boylarına falan baktık gayet iyi dedi. Seninki gibi 2 hafta sonra kontrol 4 hafta sonra detaylı ultrason dedi. 2li 4 lü taramaları ikizlerde yapamıyoruz anneden kan alıp yurt dışında baktırıyoruz zekayla alakalı bir dorun olup olmadığına dedi. Ben pek bilmediğim için anlamadım ama onu araştırıcam biraz. Sıkıntı yok yani herşey gayet güzel
Bana da kendisi söyledi 12-14 haftalıkken ikili tarama diye birşey yapılıyormuş ya ikiz gebelikte onu yapamıyorlarmış harmony yapabiliriz dedi ama onuda giderayak söyledi gerek olursa mı demek istedi ikili dörtlü test yapamicaz bunu yapmamız gerekir gibi mi söyledi onu tam anlamadım.oh iyi sevindim, ben testleri sormamıştım, ben o kan testini duydum harmony adında bir şey , kan testi yurtdışına gönderiliyor,
Canim naptin Dr a gitmissindir durum ne su anda?Seni çok iyi anlıyorum ben de benzer durumdayım. Eşim iş durumundan dolayı yanımda değil ve ben de senin gibi ücretsiz izin olayına kadar çalışacağım. Yaşım da 39 eşim keşke yanımda olsa diyorum bir de benimki riskli gebelik perinatalog bulmam gerekiyor acil. İnşallah bu dönemi çabucak sıkıntısız geçiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?