Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Benimkiler de erkek :) nasıl gidiyor bakalım? Hiçbir topikte göremedim seni.
Şimdilik iyi gidiyor.İnsallah hep böyle devam eder.Arada bir bir derdim var'a bakıyorum :) onun dışında kafam bulanmasin diye bakmamaya çalışıyorum hamilelik topiklerine.Hayirli,uğurlu olsun,ogluslari sağlıkla,ağız tadıyla kucaklamayi nasip etsin Allah.

Çok sevindim canım.Allah sağlıkla kucaklamayi,büyütmeyi nasip etsin inşallah

Çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah canım.

Amin canım hepimizinkini inşallah.

Ay cok sevndm canm saglıcakla kavus miniklere inşallah:)

Canım eylülde bırlıkte beklemiş ve guzel haberlerımızı almıştık yıne ıkımızde dusuk yapmıştık.
Sen dondurulmuşlarımı denedın?
Genetık test vs yaptırdın mı?? Pgt cgh vs uygulandı mı
Kac haftalık oldun cnm

Cnm dondurulmuşum bittigi için baştan yaptık genetik test falan yaptırmadım
Sadece Rahime çizik attı doktor tüp bebek öncesi embriyonun daha iyi tutunmasını sağlıyormuş 4. Tüp bebeğim de ikiz oldu ben çizik işe yaradı diye düşünüyorum çünkü tüm tüp bebeklerimde embriyolarım kalitesi aynı idi
Sen Yen'i tedaviye nezaman başlıycaksın
Bikere olumsuz oldu diye korkma

Ck korkuyorum dr um 5.gun dondurulmşları kullnalım dıyor. Ben genetık test yaptrdım bısorun cıkmadı. Ama embrıyoya genetık test yaptırmk istyrm bn 4 tüp bebek denedın ve nAsıl genetık taramasız cesaret ettın

Cnm genetiği iyi olsa bile rahimde büyürkende sorun olabilir
Bence akışına bırak dondurulmuş ile tedavi çok kolay ben olsam denerdim
Senin açtığın konulara baktım ve çok vesveselisin
Doktordan daha iyi bilemeyiz sonuçta bence dondurulmuşlarını dene
Genetik test sonuçların çıktımı bu arada eger onlarda sorun yoksa kesinlikle dene

Dr dan iyi bilemeyız ama daha dıkkatli olabiliriz. Bu sureci gecirmiş biri olarak endişemi anlamanı beklerdim zira yersiz bir vesvese degıl yasadıklarımız zordu. Saglıklı bır hamilelik diliyorum beebklerinle.

Dr dan iyi bilemeyız ama daha dıkkatli olabiliriz. Bu sureci gecirmiş biri olarak endişemi anlamanı beklerdim zira yersiz bir vesvese degıl yasadıklarımız zordu. Saglıklı bır hamilelik diliyorum beebklerinle.
Endişeni anlamadığımı nerden anladın ben sadece vesvese etme dedim birsürü konu açtın birbirine benzer anlıyorum korkuyorsun elinden gelenide yapıyorsun zaten
Ben sana iyi bşy dedim ama sen Kalkanlarını çektin hemen
Düşük yaptım negatif gördüm pozitif gördüm Hepsinide gördüm emin ol seni anlıyorum zaten tüp bebek yapanların birbirini anlamaması zor...sadece biraz akışına bırak vesvese etme dedim ...

Bu sürecte stres yapma demek gıbı bır sey bu vesvese yapma:) elimde olsa bunu asla tercıh etmem. Konu acıyorum bırbırıne benzer cunku aynı konuda kafam karısık ve bılırkişi dr lardan aldıgım bılgıler tatmın etmıyor yasanmışlıklardan faydalanmk istıyorum.Hepımız için hayırlısı olsun empati sagduyu eksik olmasın yureklerimizden ne dıyeyım iyi gunler

Bu arada ben kilo alamıyorum.76.5 ile başladım hala 76.5 um.Dr en az 9 kilo almam gerektiğini söylüyor ama alamıyorum.Aslinda çok memnunum.Asiri memnunum hatta da bebek kilo alamazsa acaba diye korkuyorum.Cunku 7 kilo sırf bebeğin suyu,göğüsler,artan kan miktarim vs.olmaliymis.Zaten 5 kilosu doğumla birlikte gitmeliymis de ben alamıyorum işte.Aslinda karnim baya büyüdü,su da iyi,bebek de iyi şu ana değin,goguslerimde büyüdü zaten ama vücudumun geri kalanı eriyor :) İnternete baktım normal yazmışlar.Siz de durumlar ne ?

Bundan sonra alırsın hiç merak etme :)
Benim arkadaşım senin gibiydi 4 kilo ile Doğuma gitti valla bebeği 4 kiloya yakındı :) 3 çocuğu var üçüde aynı olmuş .. bence hiç bşy yiyemezsen sorun olabilir ama yemeklerini yiyorsan negüzel kilo almıyorsun :)

Yok yiyorum ama biraz zorlayarak kendimi.Hamilelik öncesi durup durup aseren bir tiptim.Ailede amannnnn sen hamile olsan napariz,kimbilir neler istersin der korkarlardi.Hamileyim ve hiçbir şeye asermedim,ermiyorum.hamur işi,kızartma,tatlı yok hayatımda.Tatlidan nefret ettim.canim sadece ekşi istiyor.kizartma,hamur işi yersem midem çayır çayır yaniyor.Tatlı ise bulantı yaiyor.En sevdiğim şey kahveydi.Adini duymaya tahammül edemiyorum.Ekmekle aram zaten hiç olmadı.Meyve sevmiyorum.Zorluyorum kendimi ama çok yiyemiyorum hatta yetersiz yiyorumdur.kuruyemislerle de aram yok.et,balık,salata,yoğurt,sebze ve baklagillerden yiyorum.Porsiyon anca bu tabak yiyebiliyorum.Bir kaşık fazla yiyemiyorum.4 ay midem bulanmadi, 5.ay da bulantim başladı.Hayalimdi zaten bebeğin kilo alması ama benim kilo vermem.Halama çekmişim herhalde.4 çocuğunu da 4.5 kilo doğurmuş ama kendi aksine kilo vermiş.Ah bir de doğumu normal yapabilseydim,üstüne bir de dikkat eder bütün fazlaliklardan kurtulurdum ah ah .Lakin sezeryan olmak zorundayım ve gobegimden bile zor kurtulacagim.

Canm senle aynı bebişlerimz:) bende daha 3kilı aldm bnce cok kilo almaktan ziyade bebişin gelişiminin iyi olması onemli e o da yerndeyse dert etme bence ama alman gereken vitaminleri almaya calıs yeter bence:)

Negüzel faydalı olmayan şeylerden tiksinmişsin :) benim iki gündür migdem bulanıyor nkdr kötü bşy yemek istiyorum ama ismi bile tiksinmeme sebeb oluyor umarım çabuk geçer zaten kilolu hamile kaldım artık alırsanız önemli deil Doğumdan sonra 3 çocukla herhalde zayıflarım:):)
Sende son aylarda iştahın artar bebek zaten yediklerinden son aylarda faydalanıyor ilk 4 ayda kilo almayın diyen doktor çok en fazla 1-2 kilo almak lazımmış o ilk dönem sen iyisin yani günde bi kase yorgurt yesen biraz kuruyemiş bi porsiyon meyve yesen yemeklerinden az bşy yesen o bile yeter artar bile

Canm senle aynı bebişlerimz:) bende daha 3kilı aldm bnce cok kilo almaktan ziyade bebişin gelişiminin iyi olması onemli e o da yerndeyse dert etme bence ama alman gereken vitaminleri almaya calıs yeter bence:)
Tansiyonun nasıl?Benim normalde 10/6,9/5,8/7 olan tansiyonum hamilelikle birlikte 11/7 ve 12/8 e yükseldi.Kan basıncı artıyor haliyle bu kadarı normal diyorum ama ağrımaya basım ağrıyor,midem bulaniyor. Dr 20.haftadan itibaren 12 nin üstüne çıkarsa işimiz var dedi de aynı haftadayiz ya merak ettim senin durum ne diye.Bir de karnım çok geriliyor bu ara.Bebek büyüyor,rahim büyüyor tabi de çok rahatsız oluyorum.sen de öyle hissediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…