Sunnytb hayırlı olsun cmm bebegin doktora gittin mi
Sağol cnm bilmiyorum ki ben evde cubuk test yaptım yarın gidecem daha bakalım gorebilcekmiKan testi için gitmiştim. 5 Ocak'ta 28.2 idi BHCG değerim. 12 Ocak'ta 625 çıktı. Perşembe tekrar gideceğim. Keseyi görebilir miyim acaba? 26 günlük felan alacak.
Bu arada senin de hayırlı olsun bebeğin. :)
İnşallah görürsün. Günlerimiz yakınmış. Bu heyecanlı zamanlar da geçmek bilmiyor... :)Sağol cnm bilmiyorum ki ben evde cubuk test yaptım yarın gidecem daha bakalım gorebilcekmi
Evet sana öyle olur şimdiİnşallah görürsün. Günlerimiz yakınmış. Bu heyecanlı zamanlar da geçmek bilmiyor... :)
En son 2009 da hamileydim vala degerleri unuttum korkmayın birşey olmaz ins.Merhaba kızlar ben de Allah'ın izni ile eylül annesi olacağım. Doktora pazartesi gidicez beta adete 1 gün kala 424 çıktı 35 saat sonra da 665 oldu bugün yine baktırdım sonuç yarın çıkacak biraz yüksek değerlerim sanki sizce korkuyorum bi aksilik olmasın diye ilk çoçuğum olacak inşallah
Kızlar merhaba bu konu için üye oldum. Ben de allah'in izniyle eylül annesi olacağım çok heyecanlıyım. 2 yıldır bu ani bekliyordum. Bu ay ilk kez asilama yaptırdım ve sonuç pozitif.
DeğerleriM
11 ocak: 127
13 ocak: 277
18 ocak: 876
Sizce nasıl sonuçlar??
Teşekkürler canim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız bebişlerimizi.. ben cumartesi için Dr. Dan randevu aldım ama o güne kadar nasıl dayanacagim bilmiyorum. Bu arada 5+1 haftaligiz.Değerlerin bildiğim kadarıyla gayet iyi. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. :)
Canım hayırlı olsun ınsallah saglıkla büyür bebişlerimizBenim 4 hafta 6 günlük bhcg 4728 çıktı pazartesi doktora gidicem çok heyecanlıyım ben de Allahım hayırlısı ile kavuştursun yavrularımıza inşallah
Kiz senin hcg degerin ne kadar yuksek ikiz olmasin veya daha buyukBenim 4 hafta 6 günlük bhcg 4728 çıktı pazartesi doktora gidicem çok heyecanlıyım ben de Allahım hayırlısı ile kavuştursun yavrularımıza inşallah
Senin adına cok sevindim masallah tutmuş bebegin senin heycanin farklidir simdiKızlar merhaba bu konu için üye oldum. Ben de allah'in izniyle eylül annesi olacağım çok heyecanlıyım. 2 yıldır bu ani bekliyordum. Bu ay ilk kez asilama yaptırdım ve sonuç pozitif.
DeğerleriM
11 ocak: 127
13 ocak: 277
18 ocak: 876
Sizce nasıl sonuçlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?