Hayırlı olsunKızlar bende kısmet olursa eylül annesi olucam pazar gunlu kan testınde 200 cıktı önümüzdeki hafta salı gününe keseyi görmeye gidicez kısmetse. İlk kez cocuk sahıbı olucaz cok heyecanlıyım allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar kolay dogumlar nasip etsin
Tesekkürler canim gerçekten çok heyecanlıyım ama çok da stresli sürekli dua ediyorum her şey yolunda gitsin diye aklımdan hiç çıkmıyor. 2 yıldır sürekli ağlıyordum ama şimdi de kalp atışını duymadan gulemiyorum. Allahım bunları konuşuyor olmak bile mucizeSenin adına cok sevindim masallah tutmuş bebegin senin heycanin farklidir simdi
Senin adına cok sevindim masallah tutmuş bebegin senin heycanin farklidir simdi
Allah kucağına almak nasip etsin korkma birsey olmaz ins.Tesekkürler canim gerçekten çok heyecanlıyım ama çok da stresli sürekli dua ediyorum her şey yolunda gitsin diye aklımdan hiç çıkmıyor. 2 yıldır sürekli ağlıyordum ama şimdi de kalp atışını duymadan gulemiyorum. Allahım bunları konuşuyor olmak bile mucize
Canım hosbulduk hep güzel haberler gelsin hepimizden insallahHayırlı olsunhoşgeldin
Ya Can'ım farkındayım ama kesin bu kadarlık daha büyük değil adetlerim 25-26 günde bir olur korkuyorum yüksek oluşu sorun yaratır mı ?Kiz senin hcg degerin ne kadar yuksek ikiz olmasin veya daha buyuk
Regl döngüne göre normal olabilir Can'ım.. Güzel haberlerini bekliyoruz inş.Ya Can'ım farkındayım ama kesin bu kadarlık daha büyük değil adetlerim 25-26 günde bir olur korkuyorum yüksek oluşu sorun yaratır mı ?
Bugün doktora gittim ben de. 4 haftalık bebeğim ve normal ultrasonda 9mm'lik kese göründü çok şükür. Haftaya tekrar gideceğim, bu defa kalp atışları için kısmetse. :) İçim kıpır kıpır.
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. seni çok iyi anlıyorum ben de 2 yıla yakın bekledim bugünleri görmeyi :)Kızlar ben iki yılın sonun da tüp bebek aşılama denemelerim de hiç hamile kalamadım bu ay kendiliğinden oldu son adet tarihim e göre 6+2 oldum bu zamana kadar test yapmadım eşim zorla yaptırdı hemen çift çizgi çıktı hemen hastaneye gittim 3889 çıktı keseyi de gördük çok şükür. Bu kadar mutlu olmamistim daha önce ne güzel bi duyguymus
Ne güzel aynı zaman da kavusmusuz :) son adet tarihiniz nedir benim 6 aralikTebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. seni çok iyi anlıyorum ben de 2 yıla yakın bekledim bugünleri görmeyi :)
Benim 13 aralık.. 1 hafta var aramızda.. 26 aralıkta asilama yapildi..Ne güzel aynı zaman da kavusmusuz :) son adet tarihiniz nedir benim 6 aralik
Beeta değerleriniz nasıl benim geç döllenme galiba doktor öyle söyledi geriden geliyor dediBenim 13 aralık.. 1 hafta var aramızda.. 26 aralıkta asilama yapildi..
11 ocak 127.5Beeta değerleriniz nasıl benim geç döllenme galiba doktor öyle söyledi geriden geliyor dedi
bence sorun yok hiç kafana takma artış var sorun yok inşallah %66 artış olması gerekiyor11 ocak 127.5
13 ocak 274.5
18 ocak 786.5
Acikcasi son testteki sonuç olması gerekenden düşük gibi geliyor bana ve endiseliyim bu konuda.. birazdan doktora gideceğim ilk kez umarım her şey yolundadır ve keseyi görürüz...
Doktora gittim malesef kese görülmedi. Dr. Bu değerlerde görünmez zaten dedi. Haftaya bidaha gidecem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...bence sorun yok hiç kafana takma artış var sorun yok inşallah %66 artış olması gerekiyor
canım hiiiiç canını sıkma vajinal ultrasonda 3bin karından yapılan ultrasonda 5-6 bin civarı olduğunda görünüyor. henüz çok küçükler çünkü.Doktora gittim malesef kese görülmedi. Dr. Bu değerlerde görünmez zaten dedi. Haftaya bidaha gidecem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...
Hayırlı olsun hepinize maşallahKızlar ben iki yılın sonun da tüp bebek aşılama denemelerim de hiç hamile kalamadım bu ay kendiliğinden oldu son adet tarihim e göre 6+2 oldum bu zamana kadar test yapmadım eşim zorla yaptırdı hemen çift çizgi çıktı hemen hastaneye gittim 3889 çıktı keseyi de gördük çok şükür. Bu kadar mutlu olmamistim daha önce ne güzel bi duyguymus
merhabalar. bende ikinci tüp bebek tedavim sonucu şuan hamileyim. henüz çok yeni olduğu için ay sonu ultrasona girmeyi bekliyorum. allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin, sizlerin de sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?