EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Hayırlı olsun hoşgeldin

Galiba hepiniz ilk kez anne oluyorsunuz gozumden kacan varmı aramizda ikinci bebegi olan yoksa tek benmiyim

Senin adına cok sevindim masallah tutmuş bebegin senin heycanin farklidir simdi
Tesekkürler canim gerçekten çok heyecanlıyım ama çok da stresli sürekli dua ediyorum her şey yolunda gitsin diye aklımdan hiç çıkmıyor. 2 yıldır sürekli ağlıyordum ama şimdi de kalp atışını duymadan gulemiyorum. Allahım bunları konuşuyor olmak bile mucize
Senin adına cok sevindim masallah tutmuş bebegin senin heycanin farklidir simdi

Allah kucağına almak nasip etsin korkma birsey olmaz ins.

Bugün doktora gittim ben de. 4 haftalık bebeğim ve normal ultrasonda 9mm'lik kese göründü çok şükür. Haftaya tekrar gideceğim, bu defa kalp atışları için kısmetse. :) İçim kıpır kıpır.

Kızlar ben iki yılın sonun da tüp bebek aşılama denemelerim de hiç hamile kalamadım bu ay kendiliğinden oldu son adet tarihim e göre 6+2 oldum bu zamana kadar test yapmadım eşim zorla yaptırdı hemen çift çizgi çıktı hemen hastaneye gittim 3889 çıktı keseyi de gördük çok şükür. Bu kadar mutlu olmamistim daha önce ne güzel bi duyguymus

Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. seni çok iyi anlıyorum ben de 2 yıla yakın bekledim bugünleri görmeyi :)

merhabalar. bende ikinci tüp bebek tedavim sonucu şuan hamileyim. henüz çok yeni olduğu için ay sonu ultrasona girmeyi bekliyorum. allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin, sizlerin de sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Beeta değerleriniz nasıl benim geç döllenme galiba doktor öyle söyledi geriden geliyor dedi
11 ocak 127.5
13 ocak 274.5
18 ocak 786.5
Acikcasi son testteki sonuç olması gerekenden düşük gibi geliyor bana ve endiseliyim bu konuda.. birazdan doktora gideceğim ilk kez umarım her şey yolundadır ve keseyi görürüz...

bence sorun yok hiç kafana takma artış var sorun yok inşallah %66 artış olması gerekiyor

Doktora gittim malesef kese görülmedi. Dr. Bu değerlerde görünmez zaten dedi. Haftaya bidaha gidecem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...
canım hiiiiç canını sıkma vajinal ultrasonda 3bin karından yapılan ultrasonda 5-6 bin civarı olduğunda görünüyor. henüz çok küçükler çünkü.

Hayırlı olsun hepinize maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…