EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Cok gecmiş olsun bende mastit oldum gece uyumuyoz ruh gibiyim sorma kızımın dersleri oluyo gunduz onla ilgileniyom sabah okula hazırla derkwn uyku yine yok sabirla gecmesini bekliyom

Cok gecmiş olsun bende mastit oldum gece uyumuyoz ruh gibiyim sorma kızımın dersleri oluyo gunduz onla ilgileniyom sabah okula hazırla derkwn uyku yine yok sabirla gecmesini bekliyom
Teşekkür ederim senin daha zormuş sağolsun eşim ise giderken kalkma diyor sabah 2 saat uyuyabiliyorum sonrası yok kızımın canı sağolsun

Kızlar çok şükür bnm kızımın uykusu düzenli gecede üç kez acıktıgı için uyanıyor ama en az 1 saat uğraşmıyorum mamasını ver altını değiştir filan bazen iki saat ugraştırıyo ama karnı tok olduğu sürece uyuyor. Benim kızım 2 kilo 950 gram doğdu sonra 50 gram daha zayıfladı şimdi ise 3 kilo 150 gram ben bebeğime nasıl kilo aldırırım siz ek bişeyler yapıyormusunuz sütüm de bitti zaten çok az geliyor mama içiyor aptamilin ama biraz toparlansın istiyorum neler yapabilirim acaba bi fikriniz var mı?

Canım sutüm yok deme emzir emzirdikce sütun gelir benim oğlum 3 kilo doğdu kirkimiz çıkmak üzere baya kilo aldı toparlandı maşallah uyku düzeni iyiydi ama üç dört gündür durmuyor sancilaniyor heralde ben hazır mama kullanma taraftarı değilim hiçbir çocuğuma da kullanmadım elinde yap ama hazır kullanma derim hem pirinç unu çok faydalı kilo da aldırır ama şimdi herkes zorsuyor elinde yapmayı sen mamaya alıştırma bence öncelikle emzir devamlı sütun çoğalır benden tavsiyeler bunlar güle güle büyüt canım bebeğini iyi gecelerh

Canım bende her zaman emzirme taraftarıyım ve Doğumdan öncede bn mama vermem diyordum ama aç kalıyor aglıyo göğsümü tutumuyor tutamadıgı içinde ememiyo göğüs ucu aldım öyle de ememedi aç kalmasınada dayanamıyorum tabi. Bi arkadaşim damla vitaminlerden önerdi mamasına damlatılıyor onları deniycem bakalım faydası olur inşanlah

Humana denilen bir çay var ondan iç sütun olmasi için hemde su iç bol bol ememiyorsa sağıpta ver sütünü alsın bence en önemli hazinesi sütün mahrum etme derim

Humana denilen bir çay var ondan iç sütun olmasi için hemde su iç bol bol ememiyorsa sağıpta ver sütünü alsın bence en önemli hazinesi sütün mahrum etme derim
Sağıyorum zaten canım nekadar çıkarsa veriyorum ama yetmiyor maalesef. Mama yemeden uyumuyor,ağlıyor. Teşekkür ederim örnerilerin için. Senin bebiş nasıl emiyor mu?

Sağıyorum zaten canım nekadar çıkarsa veriyorum ama yetmiyor maalesef. Mama yemeden uyumuyor,ağlıyor. Teşekkür ederim örnerilerin için. Senin bebiş nasıl emiyor mu?
Çok şükür olduğu kadar emiyor ama gece çok durmuyor gaz imiz var sanırım ondan bugunde aşıya gidiyoruz bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…